|
|
מוצדק :]
לא שמת לב לעויינת כי אתה לא צרפתי!!! הרבה שונאים אותו אחרי זה וזוכרים לו את מה שעשה בתור זה שהכשיל את צרפת מהזכיה במונדיאל והתקרבות ליריבה האולטימטיבית - ברזיל (במספר ניצחון המונדיאלים שלה..).
צודק, לא עשו לו את זה, מתוך כבוד.. אבל אם אתה היית שם, לא היה לך את אותו כבוד שיש לו, והיית עושה מה שהסליחה על המילה, מפגרים(!), אמרו פה, היית נכלא וכל זה היה קורא!
להזכירך מה קרא לפני 10 שנים בערך, כשאחד השחקנים רצה להגיע לכדור עם הראש ודחף את הברך שלו לפנים של שחקן אחר תוך כדי קפיצה על מנת לוודא שאותו שחקן לא יגיע לכדור והוא כן יגיע.. אותו שחקן הורחק לצמיתות, נשלח לכלא לכמה שנות מאסר, שילם על כל הטיפולים שאותו שחקן היה צריך לעבור, קובצתו הושעה מכל משחק עד לבירור והוחלט להענישה בצורה קשה יותר מי לא להופיע במונדיאל, הוחלט לתת לה משחקים בינלאומיים ללא אוהדים למשך שנה וחצי. הרבה זוכרים את זה ליו"ר פיפ"א דאז כהגזמה או כעונש הוגן.. כל אחד ודעותיו..
ולא, לא אמרתי שליזדאן יש ביצים, אמרתי שיש לו מוח של ביצה.. (וגם ראש כזה..)
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
זה מה שהיה בדוק 100% כי יש לאחותו של זידאן איזה מחלה או משהו והוא נורא רגיש כלפיה לפי מה שהבנתי :\
פיייי תירגע אחי...
זה לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שיש אלימות במגרשים....
אני לא בעד אלימות או משהו אבל זה קורה אי אפשר להיות אחראים על הייצרים של השחקנים.
וחוץ מזה קרו הרבה דברים הרבה יותר חמורים מנגיחה שלא היית כזאת חזקה. מטראצי התהפך באוויר כאלו מה היה, זה הצגות של שחקנים... מתרגלים...
איזה ליטף הוא הוריד לו תשוט של החיים לחזה מטראצי נפל אולי הצגה אבל זה כואב ברמות
חוץ מזה שזה היה באמצע ההארכה וצרפת הריחה את הגול כבר ואז בא המקרה ואיטליה השתלטתה על העננייניים וטרזגה החמיץ תפנדל המכריע חחחחחחחח =]
אז תאשימו את טרזגה בכך שצרפת הפסידה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
זאתצ הייתה הארכה
צרפת שלטה במשחק ללא עוררין בפוקס מטראצי הבקיע את השיוויון
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.