מחזק...
זה רק מראה עד כמה אתה רוצה להראות שונה...ואני בטוח שאמא שלך לא תאהב ת'חרא הזה...ואם תילך על הגדולים בטוח שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם יפנו אליך..
מחזק...
זה רק מראה עד כמה אתה רוצה להראות שונה...ואני בטוח שאמא שלך לא תאהב ת'חרא הזה...ואם תילך על הגדולים בטוח שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם יפנו אליך..
|
|
כולנו משועבדים לגוף שלנו.. אנחנו חייבים להאכיל אותו, להשקות אותו, ולטפל בו. אי אפשר להיות משוחררים מזה.
אני רק מעניק לגוף שלי מה שאחרים רק חושבים עליו.
וכן, אני רוצה להיות שונה.. אני לא רוצה להיות כמו כולם, אני רוצה להיות מיוחד.. ובשביל להיות מיוחד, צריך לעשות מעשה מיוחד שיגרום לי להשאיר חותם על כל מי שיראה אותי.
ויודע מה, אם אני חושבים לפני שהם פונים עלי בגלל מבט, שלא יפנו.. אל תשכח שלדיוויד לא פנו בכלל בהתחלה.. אבל אחרי שDisturbed הוציאה את הסינגל הראשון שלה, Stupify, לא היה אחד שלא רצה לפנות אליו ולדבר איתו..
וגרפיטי, תדעי דבר אחד, את העגילים האלו ניתן להוריד, דעות קדומות לא ניתן לשנות.
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
מותק, לא אמרתי שיש לך דעות קדומות, אבל משום מה, מסיבה שאיני מבין אותה, את לקחת את זה אישית כאילו דיברתי עליך.. ואני אומר לך עכשיו, לא דיברתי עליך.. אבל כן, יש לך קשר יותר מברובנו לאנשים שכל עולם זה דעות קדומות. ועל זה איינשטיין אמר: "קל יותר לפרוק אטום מאשר לפרק דעות קדומות".
המשך לילה שקט,
Jay.
נו תעשה תעגיל הזה ומה יצא לך מזה חוץ מזה שתגרום לילדים קטנים טראומות ולאנשים מבוגרים לומר "הנוער של היום " ?
זה בכלל לא יפה , ואין טעם אלא אם פנה אליך הבמאי של פרדי קרוגר 5 או משהו.
אתה יכול לעשות פירסינג באף , בגבה , סייד ליפ , מתחת לשפה , רוצה תעשה אפילו מדונה :\
תלוי איך אתה נראה , אם אתה רוצה תעלה תמונה שלך ואני יגיד לך מה הכי יתאים לך
אבל גם אם אתה הכי יפה בעולם לא ה2 עגילים האלה סתם יכערו אותך .
ואתה יכול גם לשאול ידידות שלך מה הן חושבות...
ואתה לא יכול להגיד לי "לא מעניין אותי מה אנשים חושבים" , כי הרגע אמרת שאתה עושה את זה כדי שהם יחשבו שאתה "מיוחד" , לדעתי הם יחשבו שאתה מפגר ... סתם דעה לא משהו אישי ... בדיוק כמו ההוא מיו טיוב :]
באף, גבה וכל מה שאמרת זה בכלל לא מיוחד.. אין בזה שום דבר חוץ מהרצון להיות מקובל.. לעומת זאת, מה שאני עושה אני לא מכיר אף אחד שעשה ולא ראיתי\שמעתי על מישהו כזה (דיוויד לא נחשב)..
כשאמרתי שלא מעניין אותי מה אנשים יחשבו, התכוונתי שלא מעניין יותר מה הם יחשבו בגדר "איך הוא מתנהג" או דברים כאלה אלא יראו דבר שהם לא רואים כל יום ויזכרו את זה.
מה כבר ידידות יודעת? זה לא שהם ראו את זה.. הם רגילים לראות דברים בישראל.. בישראל אין חריגים, לעומת זאת, אם תלך לתיכונים באמריקה, אתה תראה שם הרבה מחוררים... למרות שגם שם זה די מיוחד, זה פחות חריג מאשר פה.
שהמבוגרים יגידו מה שהם רוצים.. ממילא בגלל קו המחשבה העקום והישן שלהם העולם נראה ככה (כנ"ל הצעירים..) ילדים קטנים? הם אולי יקבלו טראומה, אבל כשהם יגדלו הם בעצמם ירצו לעשות את זה..
בכל מקרה, יש פה מישהו שעשה עגיל (אחד) בסנטר?
המשך ערב מהנה,
Jay.
בשבוע שיצא לי להיות באילת יצא לי להיות עם 5 בנות שהיו להם עגילים כאלה רק בקטן שזה הרבה יותר יפה, אני אוהב את זה, תעשה אבל לא כזה גודל, יש כאלה קטנים כמו שראיתי על אותן בנות... זה יותר הוסיף למראה מאשר הרס, הן היו מדהימות..באף, גבה וכל מה שאמרת זה בכלל לא מיוחד.. אין בזה שום דבר חוץ מהרצון להיות מקובל.. לעומת זאת, מה שאני עושה אני לא מכיר אף אחד שעשה ולא ראיתי\שמעתי על מישהו כזה (דיוויד לא נחשב)..
כשאמרתי שלא מעניין אותי מה אנשים יחשבו, התכוונתי שלא מעניין יותר מה הם יחשבו בגדר "איך הוא מתנהג" או דברים כאלה אלא יראו דבר שהם לא רואים כל יום ויזכרו את זה.
מה כבר ידידות יודעת? זה לא שהם ראו את זה.. הם רגילים לראות דברים בישראל.. בישראל אין חריגים, לעומת זאת, אם תלך לתיכונים באמריקה, אתה תראה שם הרבה מחוררים... למרות שגם שם זה די מיוחד, זה פחות חריג מאשר פה.
שהמבוגרים יגידו מה שהם רוצים.. ממילא בגלל קו המחשבה העקום והישן שלהם העולם נראה ככה (כנ"ל הצעירים..) ילדים קטנים? הם אולי יקבלו טראומה, אבל כשהם יגדלו הם בעצמם ירצו לעשות את זה..
בכל מקרה, יש פה מישהו שעשה עגיל (אחד) בסנטר?
המשך ערב מהנה,
Jay.
מצד שני, כמו שlolx אמר זה תלוי במראה שלך, זה לא בתוך יתאים לך
זה נחמד אבל זה גדול מידי =|
צריך טיפה יותר קטן
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חח הדברים האלו נראים כמו שן של פיל או משהו כזה.
המשך ערב נעים,
Gay.
לפי דעתי מכוער..
המשך ערב נעים,
wade5
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
אני ארמוז משהו שאמרתי מקודם, העגילים יתרמו גם להופעה יצוגית.. תנחשו למה לבד כי אסור לי למסור יותר פרטים..
לדעתי בגלל שזה גדול זה מיוחד ויפה..
המשך ערב מהנה,
Jay.
פייי איזה עגיל חזק !!
למה שלא תשים אחד ? לדעתי אחד יראה יפה יותר מאשר שתיים...