בכול המיקרא החוקים החדשים שעומדים לצאת........
לא אכפתים וכולם שמים עליהם וימשיכו לשים....
לוקחים רישיון וכו...
מזה האיומים האלו???!?!?!??!?
אנו חיים במדינה דמוקרטית מי שרוצה מיתגייס מי שלא אז לא לא יצוו על אף אחד...
בכול המיקרא החוקים החדשים שעומדים לצאת........
לא אכפתים וכולם שמים עליהם וימשיכו לשים....
לוקחים רישיון וכו...
מזה האיומים האלו???!?!?!??!?
אנו חיים במדינה דמוקרטית מי שרוצה מיתגייס מי שלא אז לא לא יצוו על אף אחד...
|
|
אחי אתה ממש מדבר כמו ילד קטן...
מדינה דמוקטית וזה..
אתה יודע מה זה דמוקרטיה? זה אומר שאתה צריך לציית לחוקים ואז רק יש לך זכויות.. אז בגלל דברים שלא בשליטתנו החוקים שצריך ללכת להגן על המדינה.. דמוקרטיה זה לא שמי שרוצה עושה מה שהוא רוצה.. זה אנרכיה ויש לך מזל שזה לא קורה במדינה שלנו
עד שלא נוריד את איראן סוריה לבנון
נהיה חייבים להתגייס מצטער
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
לצערי כן.............
לפחות לילדינו יהיה שלום...
בעזרת השם..
אם נוריד את איראן ולבנון..לא צריך צבא!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
נרשמתי.
אוך אני מרגיש עייף... קראתי את רוב התגובות פה...
Jason היה קיצוני מדי, כולכם צודקים פה אבל אי אפשר להגיד מי הכי צודק.
אם רק מי שהיה רוצה להתגייס היה מתגייס, הצבא היה מתפרק אז זאת לא אופציה בכלל, והצבא הוא לא חבר שלך אתה לא יכול לכופף אותו בשביל שיהיה לך נוח איתו... יש לו מטרה אחת לשמור על המדינה.
ל- Jason אם זה היה כל כך פשוט היינו עושים שלום עם כולם ולא היה צורך בצבא.... גם לא היינו קונים דברים בכסף... היינו הולכים וקוטפים פירות מהעצים וחיים בחינם בלי מיסים בלי כלום... זה לא ככה.
אני אישית סוג של פציפיסת ואין מה לעשות בעניין, אני לא אוהב צבא ומלחמות, אבל זה לא אומר שאני לא אתגייס, או שאני אבוא לאשכול בעד צבא ואני אתחיל להגיד כמה כולם טועים ולהביא ציטוטים מספרי היסטוריה.