נכתב במקור על ידי wade5 חחח ראיתי תמונות שלך איך אפשר לא להידלק עלייך? חחחחחח טוב תנשום זה היה חד פעמי חחחחח
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אל תגיד כלום.. אני כבר מסטולה מהשטויות שלייי לא אומר X:
נכתב במקור על ידי Graf.E.T טוב תנשום זה היה חד פעמי חחחחח לפי דעתי לא חחחחחחחחח סתם
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
איזה אווטר חדש יש לי ~ ! ~ <----------------- מצאתי זה חמווד רצחח D:
נערך לאחרונה על ידי Itushh; 28-08-2007 בשעה 22:38.
נכתב במקור על ידי Itushh איזה אווטר חדש יש לי אהה ?! <----------------- מצאתי זה חמווד רצחח D: וואלה לא יפה חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Itushh איזה אווטר חדש יש לי אהה ?! <----------------- מצאתי זה חמווד רצחח D: אאאההה הנה אמא של יריב!
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אאאההה הנה אמא של יריב! מי זה יריב?
נכתב במקור על ידי wade5 וואלה לא יפה חחחחחחחחחח תשמע יש לך אווטר פצצה? מאיפה הבאתה אותו אחי?
נכתב במקור על ידי Itushh תשמע יש לך אווטר פצצה? מאיפה הבאתה אותו אחי? וואלה לא זוכר אחי... חחחחחחח עדיף שלא יהיה לי מאשר שיהיה אחד מגעיל כמו שלך!
נכתב במקור על ידי wade5 וואלה לא זוכר אחי... חחחחחחח עדיף שלא יהיה לי מאשר שיהיה אחד מגעיל כמו שלך! מה רע באווטר שלי? הוא יפה? הוא דיגן בקסטרו D:
נכתב במקור על ידי Itushh מה רע באווטר שלי? הוא יפה? הוא דיגן בקסטרו D: בוא אני יגיד לך ... לא הטעם שלי..! אבל אם אתה אוהב אותו אז תשאיר אותו, זה מה שחשוב!
לא משהו האווטר שלך, לא ששלי משהו..
נכתב במקור על ידי wade5 בוא אני יגיד לך ... לא הטעם שלי..! אבל אם אתה אוהב אותו אז תשאיר אותו, זה מה שחשוב! מעניין לי תאיבר..מה הטעם שלך :|
נכתב במקור על ידי Itushh מעניין לי תאיבר..מה הטעם שלך :| יאללה שתוק ביקשת חוות דעת אז אמרתי לך
נכתב במקור על ידי wade5 יאללה שתוק ביקשת חוות דעת אז אמרתי לך מי ביקש חוות דעת ?! אתה יודע שסמים זה סרט רע נכון? אמרתי רק תראו את האווטר החדש שלי ..
חוקי הפורום