|
|
אמרו על מילאן גם השנה שהם לא יקחו.. שהם קבוצה זקנה מידי.. שהם עייפים מידי וחוץ מקאקה אין להם אף אחד..
אבל מה לעשות.. יש לשחקנים במילאן יותר ניסיון מלכל אחד אחר..
פירלו עם הגאונות, גאטוזו עם הלחימה, סיידורף שכבר לקח שלוש גביעי אירופה עם שלוש קבוצות שונות! (איאקס, ריאל ומילאן).
מאלדיני שלקח איזה 200 גביעי אירופה חחח.. בקיצור לכל השחקנים שם יש ניסיון.. אני גם חושב שההתחמה של איברהים בה תמוהה ומה שגליאני עושה עם הכסף של ברלוסקוני זה בושה, אבל מילאן עדיין נחשבת לאחת שיכולה לקחת את התואר...
וסקיפר, אינזאגי כמה שהוא בן 32-33 הראה לך מה הוא עשה בגמר ומה הוא יכול לעשות.. הבנאדם הזה הפתיע אותי כמו שלא הופתעתי בחיים.. חשבתי שהוא סוס מת, שהוא גמור.. והוא מבחינתי בגמר ביחד עם קאקה ונסטה נתן את המשחק הכי טוב שיכול להיות לו..
אל תפסלו את מילאן כל-כך מהר כמו שפסלו אותה שנה שעברה..
אבל עדיין, מבחינתי ריאל צריכה להיות האלופה.. ולא להסתפק בפחות.
צודק אינזאגי הוא סוס שלא נגמר, הוא יודע לעמוד בדיוק בקו איפה שלא יהיה נבדל ממש על הקצה יודע לעבוד על השופטים וב1-1 אתה בלחץ שהוא יחמיץ אבל הוא תמיד מפתיע אני אוהב את השחקן הזה.
השחקנים הבוגרים של מילאן רק נותנים את הניסיון שלהם וזה כבר יתרון מעל שאר הקבוצות עם שחקנים כל כך מצוינים עם ניסיון מילאן השנה להגיע רחוק ממש כמו שנה שעברה רק שהפעם יהיה להם את פאטו וגורקוף, גורקוף יעשה את הפריצה שלו השנה הוא שחקן ענק אתם לא יודעים כמה.
ופאטו הוא כישרון ענק אתם עוד תראו.
איברהים בה הגיע כי הוא היה שחקן של מילאן הוא הולך לשבת הרבה על הספסל זה סתם החתמה כדיי להחזיר שחקן שהיה הרבה זמן במילאן שיפרוש שם הוא לא ישחק במשחקים חשובים.
יהיה כיף!