נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת איך אני ארגיש את זה? את כמו מכסה על כדור הארץ הכל נופל עלייך חחחחחח אז איפה יש מקום בשבילך?
משעמם....
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחחח אז איפה יש מקום בשבילך? יש כל מיני מערות
חביבה אין פעם אחרת אני צריך את זה עכשיו יותר מתמיד
מעצב גראפי לכל מטרה.
כוסעומו רק עכשיו סיימתי לנקות לפני איזה שעה וחצי התחלתי גם היה צריך לקפל ולנקות 3 נרגילות -.-
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת יש כל מיני מערות אה שכחתי.. נכתב במקור על ידי Frenzy חביבה אין פעם אחרת אני צריך את זה עכשיו יותר מתמיד מצטערת שאני לא עוזרת יותר.. תנסה שוב או שתשלח ה.פ...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אה שכחתי.. קטלק בטלק שכחת תגידי חביבה גם המוח שלך גדול או שזה רק הגוף שלך?
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת קטלק בטלק שכחת תגידי חביבה גם המוח שלך גדול או שזה רק הגוף שלך? רק הגוף... המוח בהתפתחות מאוחרת.
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת קטלק בטלק שכחת תגידי חביבה גם המוח שלך גדול או שזה רק הגוף שלך? הפה שלך גדול או שזה הזין שלי הרחיב לך אותו?
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת קטלק בטלק שכחת תגידי חביבה גם המוח שלך גדול או שזה רק הגוף שלך? המח שלה גדול ממח ממוצע אך מכיוון שעליה לשלוט באיברים עצומים הוא לא מתפקד כשורה
תכסוס תכסיסים בע"מ
נכתב במקור על ידי Frenzy הפה שלך גדול או שזה הזין שלי הרחיב לך אותו? הפה של אמאשך רחב עד מאוד בעקבות כל גזעי העצים שהיא מכניסה לשם אה זה בעצם לא הפה מה אתה מתערב יא חנפן חרמן על בחורה מהאינטרנט יא נוב היא מבינה את זה אתה לא אז שב בשקט
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת הפה של אמאשך רחב עד מאוד בעקבות כל גזעי העצים שהיא מכניסה לשם אה זה בעצם לא הפה מה אתה מתערב יא חנפן חרמן על בחורה מהאינטרנט יא נוב היא מבינה את זה אתה לא אז שב בשקט בואנה יחתיכת חציל מהתחת שב בשקט זה היה בצחוק ותרגיע למה אמא שלך תסבול
חברים אפשר לדבר יפה בלי לריב? אני אשים אותכם בפינה לחצי שעה. ...
נכתב במקור על ידי Frenzy בואנה יחתיכת חציל מהתחת שב בשקט זה היה בצחוק ותרגיע למה אמא שלך תסבול גם אני צחקתי יפיטר שיבטה
נכתב במקור על ידי היפופוטם עם חציל בתחת גם אני צחקתי יפיטר שיבטה חלאס לא רוצה להיות מושעה שוב אני אהיה נחמד
חוקי הפורום