אתה חושב שמכות יפתרו את הבעיות?היטלר חושב ככה.לא הישראלים.
אתה חושב שמכות יפתרו את הבעיות?היטלר חושב ככה.לא הישראלים.
|
|
שמע, הרבה אתם לא יכולים לעשות, לכו תדעו אם הוא איזה מלשין, משהו כזה אתם סתם תאכלו חרא, ותאמין לי גם אם החבר שלו שיש לו שם והכל יקלוט שכל השכבה יוצאת על הילד הזה הוא בחיים לא ילך נגד כולם, אני בטוח שהוא יהודי ויש לו כבוד מינימלי לעם היהודי, אצלי אישית בבית ספר אני די בטוח שהוא היה מקבל מכות יום יום.. לא יודע מה הולך אצלכם.. אני אישית לא הייתי מוכן לילד כזה בבית ספר..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין מצב שהוא ילשיןןןןןןןןןן ללכת עם צלב קרס או דברים כאלה בישראל זו עבירה פלילית שתדעו
אם הייתי רואה ילד נאצי בבצפר..לא משנה באיזה גודל הוא..ולא משנה מי החברים שלו..הייתי נותן את כל מה
שיש לי עליו..ואני מוכן להשבע על זה ביקר לי שזה מה שהייתי עושה
זה גם מה שכל אחדד צריך לעשות..
ואם יש לך באמת אחד כזה בבצפר..ואתה יודע מיליון אחוז שהוא נאצי....קח לך כמה חברים
ותנפחו לו ת'פנים...תהרגו אותו אפילו..
לא מדובר פה על אוהד של קבוצה שונה בכדורגל..
לא מדובר פה על גזע שונה...כמו ערבים ישראלים
לא מדובר פה בדת
מדובר פה באויב שלך..ועד כמה שזה נשמע לי חירטוט ולא נכוןןן מה שאתה אומר לגביו..
נאצי בישראל חייב למות....ולסבול...עד השחטה האחרונה של החמצן שמגיעה לו למוח
מוזר שילד כזה נמצא בבית ספר שלכם ולא באיזה מקום פרטי..
זה בטח נשמע דבילי אחרי כל התגובות האחרות, אבל הוא לא היה שורד אצלנו בשכבה
זה לא שפושעי ישראל נמצאים אצלנו אבל אם שונאים לדוגמא כל כך פריקים ולהם כמעט שמים מכות כל יום קשה לי להאמין שמישהו כזה יחיה להרבה זמן
ב
מתי ראית פעם אחרונה חדשות? או הסתכלת על הגבולות של המדינה
אני מקווה שהתגובה הזאת לא תגרור יותר מידי תגובות
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קארטר..כיום..לצלב קרס..יש קונוטציה שלילית...מספיק שתלך רק עם הסימלון עצמו..הסווסטיקה..
ויעצרו אותך...אם לא תעצור אותך משטרה..יעצרו אותך אנשיים..וסביר להניח שיהרגו אותך..ואם לא יהרגו אותך..אז יעשו אותך נכה
אם אתה סבור שאתה צודק תנסה ללכת איתו ברחוב
אני לא חושב שהוא בכלל יודע מה זה נאצי
הוא סתם מנסה להיות מגניב
טוב סתם גלשתם לנושאים אחרי
דעתי בעניין היא
שלהפוך לו את הפרצוף עם כיסאות זה בדיוק מה שהם עושים לפגוע במישהו רק בגלל שהוא שונה ממכם ומתנהג ומאמין בדברים שונים ממכם. אבל מצד שני אין ספק שזה עניין יוצא מן הכלל אחרי הכל הם נצאים שהרגו ללא חשבון 6 מליון גברים נשים וילדים ועשו את זה על מנת חיסול המוני.
ת'כלס אתם שכבה של גייס :/
יש לכם ילד אחד שיכול לנצח את כולכם?
תעלו על הנאצי 50, יהוא החבר שלו, תהרגו גם אותו.
אתם נקבות![]()