במילה אחת...!! צודק!!
|
|
מאיפה לך שהשתמטי? מאיפה לך בכלל עלי משהו? , אתה ראית בכלל תעודה שלי שלא הלכתי לצבא ולמה לא הלכתי לצבא? , זה שאנשים פה מזיינים בשכל שהשתמטי מהצבא אז אני יכול לומר לך שהתחלתי את דרכי בצבא עם פרופיל מאוד נמוך ובוא נגיד שאם הייתי נכנס עכשיו לצבא במצב שהייתי בו , היו מעיפים אותי גם אם לא הייתי בא ואומר את כל מה שהיה לי לומר , ככה שאין לך איך לשפוט אותי בלי לדעת בכלל את כל היסודות.
בקשר לאלו שאמרו שאזרחים שיצאו מהצבא לא צריכים להיות זכאים לזכויות , אז אני יכול לומר לך שרוב האנשים היום יוצאים מהצבא על פרופיל "נפשי" , כאשר ו - מבחינת הצבא יש להם בעיה רפואית כזו או אחרת , לכן זה לא נקרא השתמטות.
אתם תמימים וילדים קטנים שחלק מפה לא הלכו אפילו לצו ראשון ומתחילים לזיין בשכל , אתם לא מבינים ולא מצליחים להבין שיש אנשים שלא יכולים להיות במסגרת צבאית , ולא כי "קשה להם" או שהם "לא רוצים לחזור פעם בשבוע הביתה" או במקרה הגרוע לסגור 21 , זה ממש לא זה , וזה ממש לא קשור לטחון 3 שנים , אלו דברים שונים לגמרי וכשתתגיסו אתה תראו הרבה אנשים כאלו,
יום טוב לכם.
אנשים עם בעיות רפואיות מוכחות אין שום בעיה שהם לא יתגייסו...
אבל שאתה רואה את ה"כוכבים" כמו רונה לי הזבל הזאת שאמרה שיש לה "כאבי גב" ופתאום היא עושה לך תרגילים בטלויזיה זה פתטי,בא לי די לירות בה.
מאיה בוסקילה ה****** שנהייתה דתיה,ופתאום חושפת פה שד שם שד בטלויזיה זה גורם לכעס רב,והדבר שהכי מכעיס זה שנותנים להם את הבמה,הם צריכים לשבת בבית ולהיות עם הראש מושפל על זה שהם לא תרמו למדינה בכך שלא התגייסו!
בקשר לאלכס...אתה חתיכת חוצפן,אתה יודע למה עלית לארץ? כי בברית המועצות עשו לכם פוגרומים! אתה חתיכת חוצפן שאומר שהמדינה לה נתנה לך כלום! היא נתנה לך מחסה משונאיך! אתה חתיכת אפס מושתן שחושב שהכל מגיע לו.אתה פשוט אפס עם כל הכבוד.
אנשים כמוך עדיף שיחזרו מאיפה שהם באו.
זה שהמדינה לא נותנת לך כלום לא אומר שאתה צריך לשבור את הכלים בגלל זה...אם אתה עובד במקום מסויים ואתה רוצה העלאה במשכורת,הבוס שלך לא מוכן לתת לך את ההעלאה אז אתה מחליט לפוצץ את המקום העבודה שלך!? אתה חושב שאם משהו לא מתאים לך אתה יכול לעשות מה שבראש שלך? זה ממש לא הולך ככה.
ולכל שאר האנשים שמתיימרים להצדיק את ההשתמטות ושאומרים שהמדינה לא נותנת לך כלום,דבר ראשון בואו נתחיל מזה שהיא מספקת לכם את המקום לחיות בו,אין מקום נוסף שהוא מקום ליהודים,יש רק מדינה אחת והיא מדינת ישראל,לא מתאים לכם לכו למקומות אחרים שיתנו לכם יותר.
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
יש הבדל בין להגיד שמסגרת צבאית לא מתאימה לי ולעשות כל דבר כדי לא להתגייס, לבין להתגייס, לתת לזה ניסיון, ואז לראות מה עושים.
אני מכיר לא מעט אנשים שהתגייסו ופשוט במילה אחת בזבזו את הזמן שלהם, כן, כל הדברים האלה ששומעים עליהם על הפקידים שלא עושים כלום, אלה היו הם. היו יושבים על התחת בתל השומר כל השבוע ופשוט לא עושים כלום. אותם אנשים רצו וניסו לעשות מה שמבקשים מהם, שבמקרים שלהם אני הסכמתי לגמרי היה פשוט מגוחך, ועדיף באמת שיעשו דברים חשובים יותר.
מבחינתם ומבחינת המדינה השירות שלהם בתור פקידים רפואיים או תפקיד מיותר כזה או אחר פשוט לא היה הכרחי, ולאחר זמן כזה וכזה הם יצאו מהצבא על חוסר התאמה כשלא צלח להם להחליף תפקיד.
זה נקרא לנסות, נכון, לא לכולם זה מתאים, אבל אני לא מקבל אף אחד שיגיד לי שהמסגרת לא מתאימה לי לפני שהוא הגיע לשם וניסה. לא מתאים לך צה"ל? שירות לאומי בהתנדבות זאת גם דרך נהדרת לתת קצת מעצמך ולא רק לקבל כל הזמן.
סבבה
מעטים עלו מאידיאולוגיה הרוב ואל תגיד שאני מכליל
הרוב עלו מסיבות כספיות ומסיבות של פחד מפוגרומים ואנטישמיות (ששזה מצדק במידה ואתה יהודי)
אבל להגיד שהמדינה לא עשתה בשבילך כלום זה טעת לחשוב ככה
בכל מקרה אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך אלא מה אתה יכול לעשות בשבילה
ואת זה אמר רובי קנדי
אתה האמא של הכפוי טובה!!
אם לא הייתה המדינה הזאת לך תדע איפה היית נולד ואיזה אנטישמי מניאק היה מענה אותך ואת המשפחה שלך רק בגלל שאתה יהודי.
אתה אוכל חינם לא פחות מהחרדים המגעילים...
אני מזכיר לך שלא מעט מהאנשים שמנהלים את המדינה שירתו בצבא ביחידות המובחרות ביותר ועשו מה שאתה והמשפחה שלך לא תעשו כל החיים שלכם. אתה מדבר בביטחון על דברים שאתה לא מבין בהם.
אני מאחל לך שמיג יפציץ לך את הבית ואם הייתי רואה אותך ברחוב הייתי עושה לך מה שהייתי עושה לנאצי כי בגלל אנשים כמוך אנחנו עוד נחזור למצב שהיינו בו בתקופת היטלר.
אולי יום יבוא ותבין כמה המדינה הזאת חשובה.
ובקשה אחרונה... בבקשההההההה תעוף מהארץ!!!
ישי התותח
אלכס אתה דביל אתה לא מבין דבר חשוב אחד
וזה אם היית נשאר ברוסיה סביר להניח שההורים שלך היום היום תקועים בכא בסיביר כמו המון יהודים אחרים
אם היית נשאר שם היית אוכל ארנבים(חח מקסים), וחי בעוני מוחלט
המדינה לא צריכה לעשות בשבילך כלום, היא מספקת לך בטחון, ומקום לחיות בו מעבר לזה היא לא צריכה לספק
ארה"C לא מספקת חצי ממה שישראל מספקת ואתה עדיין בוכה ורוצה לעבור שם
אני הייתי בארה"ב אני ראיתי מה הולך שם
חצי מהתושבים בניו יורק חיים ברחוב
הומלסים מתי מרעב ומתים ממחלות כי אין להם ביטוח רפואי
אנשים מפנים ממיטות כשהם מדממים למוות בגלל ביטוח ואתה מעז לדבר על המדינה שלנו?
אתה סתם ילד מושתן שחושב שהוא מבין בהכל, אתה אולי מבין במחשבים אבל תדע לך דבר אחד שאם היית חי ברוסיה עכשיו אפילו לא רבע מההזדמנויות שיש לך פה לא היו לך, זה כבר לא קשור לצבא עצם זה שאתה ילד קטן עם מחשבה של ילד קטן והיא צריכה להשתנו תהא בטוח שההורים שלך ידעו טוב מאוד מה היה קורה להם ברוסיה או בכל מקום אחר שבאתם ממנו אם הם לא היו עולים ובגלל זה למרות שאתם גויים (לפי מה שאני מבין) העדפתם לחיות פה
כי פה פי 100000000000 יותר טוב מרוסיה או כל מדינה אחרת.
ותאמין לי שלשרת 28 חודשים בצבא של רוסיה ולהתקע רחוק מהבית ולראות את הבית פעם ב10 חודשים יותר קשה מלשרת פה בארץ.
ילד קטן ולא מפותח
כמה תיקונים למעוצבנים שבינכים:
* אני לא יהודי (אני נוצרי פרובוסלאבי, ליתר הדיוק) וכך גם כל המשפחה שלי מצד האמא ורוב המשפחה מצד האבא ( סבא רבא שלי מצד האבא היה יהודי, וזהו), ככה שפוגרומים לא לי עשו ולא יעשו.
* עליתי מאוקראינה ולא מרוסיה (בריה"מ לשעבר, אוקראינה כיום).
* לא היו לנו בכלל בכלל בעיות כלכליות שם, עלינו לפה אחרי שבריה"מ התפוררה כי חששנו לחיינו (כמו רבים אחרים שרובם המכריע לא יהודים ולא ברחו לישראל), והסיבה היחידה שעלינו לפה היא כי זו המדינה היחידה שאליה היינו יכולים לעלות בזמן כה קצר.
* תאמינו לי שאם היית לי אפשרות עכשיו לחזור הייתי כבר מזמן עף מפה, פשוט הרבה יותר נוח לי לסיים אל הלימודים בארץ אחת (לפחות את התיכון).
* הצבא של רוסיה הוא התנדבותי לגמרי וכרוך בחתימת חוזה (שבו אתה מתחייב לשרת והמדינה משלמת לך הרבה כסף).
* אתם אומרים אוקראינה (או רוסיה, לדבריכם) כזאת מדינה ענייה ולא מפותחת, הייתם שם שאתם מדברים?
הייתם בקייב למדל? או בחרקוב? אלה האמא של הערים האירופאיות עם רמת חיים של אנשים שחיים בסביון.
כמובן שעדיין נשארו שם כפרים חקלאיים וכאלה, אבל הם בוחרים לחיות ככה, הערים שם מפותחות ועשירות יותר פי 10 מכל ישראל ביחד.
* הדבר שאני שונא במדינה הזו היא הכפייה הדתית שיש פה והקשר של הדת לשלטון. באוקראינה כל הדתיים (חרדים או לא) חיים במנזרים או במקומות מבודדים ועושים את עבודת האל, ופה הם חיים בין האנשים החילוניים וכופים עליהם את דתם, אפילו אם הם לא בני אותה הדת.
ואתה ACK, אתה מוזמן לבוא ולעשות לי מה שאתה רוצה יא עבריין מקלדת מושתן, בחיים אל תשווה אותי לנאצי.
долбаный жид
תאמין לי אתה מצחיק אותי...
אם היה כל כך טוב בכל הערים שאתם מציין, חצי מרוסיה לא הייתה באה לפה לא? לך תראה כמה אחוז מהיהודים פה הם רוסים ותתפלא לטובה... אין לי שום
דבר נגדם, אחלה עם, אבל ברגע שאתה משמיץ את המדינה שלנו כאילו היא חייבת לך משהו, אתה יכול ללכת לחפש את החברים שלך... ברוסיה היום היית עושה כל פעולה קטנה של עבירה על החוק היית מת במקום.. מקום דיקטטורי לחלוטין, נשיא חולה שכל שני וחמישי מחליט לחסל בן אדם כי הוא חושב שהוא מעליל עליו עלילות.. ואני יודע שרשמת שאתה אוקראיני.. בכל מקרה תעשה מה בראש שלך, אני מאחל לך בהצלחה, באמת.. זאת זכותך המלאה לעשות את הדברים האלה, רק חבל שאתה לא מעריך את המדינה הזאת, כי אני מבטיח לך אישית שאתה תתגעגע לפה..
וכל אלה שיורדים עליו ומקללים אותו - אז די.. זה סתם ויכוח טיפשי.. גם אם תירשמו לו הרצאות הדעה שלו לא תשתנה, חבל על המאמץ.. בעיה שלו מה שהוא רוצה לעשות.. מזה אכפת לכם בכלל? אלכס אל תעלב, אבל יש את המשפט "פחות אחד יותר נחמד".. אז יהיה בסדר..