כמה שקלת לפני שהתאמנת וכמה עכשיו?
ומה את הולך לעשות בצבא עם אפשר לדעת ?
ממש מעניין אותי אני לא מתאמן כאילו אני משחק כדורסל אבל אני לא רוצה להתחיל בכושר כבר מכיתה י'
כמה שקלת לפני שהתאמנת וכמה עכשיו?
ומה את הולך לעשות בצבא עם אפשר לדעת ?
ממש מעניין אותי אני לא מתאמן כאילו אני משחק כדורסל אבל אני לא רוצה להתחיל בכושר כבר מכיתה י'
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
|
|
אחי אתה חטוב אש כבר אמרתי לך את זה בתמונות קודמות אבל שעשית שריר בגב זה נראה כאילו יש לך חור בגב והם לא יצאו הכי יפה בארץ אבל לא נורא לפחות אתה יכול לפרסם תמונות שלך לא כמו אנשים אחרים פה שמשחקים לי אותה גנגסרים מאחורי המסך... בן זונה אחי תמשיך להתאמן (דרך אגב מאיפה אתה מראשון?)
איזה סוס
תודה![]()
3 תמונות של פריסת גב יפות(לא?) שלישית רביעית ואחרונה.
וזהו.
תעבוד על יד קדמית וחזה?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
יש לך איפה שהו בעיה,
אתה נראה קצת מוזר מאחורה...
בסך הכל אתה נראה טוב אחי, אחלה שרירים.
תמשיך להתאמן.
אין לי בעיה בשום מקום, שמתי את המצלמה על טיימר ורצתי רחוק מספיק כדי שיראו, זה למה זה לא תמונה טובה...
ולקרטר, איפה בדיוק אתה רוצה שיראו חזה??? אני פורס את הגב ועושה שריר ביד קדמית למה נראה לך צריך לראות גם חזה????
ואני לא צריך לעבוד לא על היד קדמית ולא על החזה יותר ממה שאני עובד עכשיו, הגוף שלי בפרופורציות מעולות.
ותפזיקו להגיד דברים לא קשורים! עוד מעט תגידו "נראה שאין לך רגליים וטרפזים"... אם הייתי רוצה שיראו תאמינו לי שהייתם רואים, וטוב מאוד.
נערך לאחרונה על ידי אריאל הארדקור; 27-11-2007 בשעה 17:39.
תבין, אם אתה מפרסם תמונות צפה לביקורת.
לא נוח לך שמעבירים עלייך ביקורת, אל תפרסם תמונות.
סתם שאלה, כמה אתה דוחק חזה
וכמה אתה עובד עם הגב?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני יודע לקבל ביקורת, אבל עשיתי פוזינג לגב ויד קדמית, אז מאיפה לכם שאין לי חזה?
אני דוחק חזה 50 ק"ג לא כולל המוט, ובגב אני עושה 55 ק"ג פלוס...
יד קדמית פטישים 10 קילו, יד אחורית פשיטת מרפקים 35 קילו. מסור כל יד 17.5 אם אני זוכר נכון הרבה זמן לא עשית עם דמבלים.
שוויצר מטומטם , חושב שאתה יודע הכל , ראיתי גם תגובות שלך בפרש , אתה ממש מצחיק בכמה שאתה פתאטי..