נכתב במקור על ידי
Moshe
חאלס עזוב יכלתי גם לגמור את זה ככה ממזמן אבל יש אנשים שפשוט לא שווים את זה ועדיף לתת להם להשאר בפורום ולמות מקנאה מאשר לגמור איתם את העסק.
זה הרי ברור שזה משתמש שני של משהו/י שנרשם/ה לפורום ומנסה לעשות פוזות ולעצבן אותי אישית , אז קצת להבהיר דברים יותר קשה לעצבן אותי ממה שאתה מנסה פה.
לגבי מה שרשמתי שם , אפילו החברים הכי קרובים שלי כולל אמא שלי לא יודעים את הסיפור האמיתי או המלא שנאמר שם ש90% ממנו היה אמת וכאחד שידע שאם הוא יכנס למסגרת צבאית זה לא יגמר בטוב (כלפי).
סה"כ אני לא חייב לך דין וחשבון , אבל את הדעות שלך תשמור לעצמך.
אני אומנם לא עושה צבא ,אבל משלם מיסים כמו כל אחד אחר ושומר חוק.
יש המון ילדים שצריכים את הצבא הזה כדי לעמוד על הרגליים או כדי ללמוד להתנהג.
אני יכול לומר לך גם שאת הצבא התחלתי מפרופיל מאוד נמוך בשל בעיות רפואיות כאלו ואחרות ובכללי אם הייתי הולך לרופא צבאי ומציג בפניו את כל המידע היה משחרר אותי על רפואי נטו , פשוט זה עוד לסחוב את עצמך ל100 בדיקות 100 וועדות ו100 דברים כאלה ואחרים העדפתי ללכת על דרך אחרת שהיא לא משנה הרבה כאשר רובה היה אמת.
את היום שלי אני מתחיל ב6 בבוקר והולך לעבודה , חוזר ב5 וחצי - 6 בצהריים ומשם עושה דברים שונים כל יום באחר הוא.
כאשר אני בעבודה אני נכנס מדי פעם לפורום כי יש לי זמנים מתים שאין מה לעשות ואני עובד במשרד.
ההגדרה שלך לצבא הוא נטל , אתה עצמך מתייחס לצבא בזילזול , כמשהו חובה שאם לא הייתה מחוייב לעשות אותו לא היית מסתכל עליו אפילו , ולאחר כל זאת עוד מנסה להטיף לי מוסר כשאין לך מושג בכלל מה אני מי אני ואיך אני , העיקר לנסות לעצבן אותי או לקנא בי או כל דבר אחר שלא עולה בראשי שאתה מנסה להשיג פה.
את מבוקשתך לא השגת לצערי או לצערך , ממש לא אכפת לי מה אנשים חושבים , אבל כן אכפת לי מה אנשים חושבים שהם יודעים או מנסים לזיין את השכל בצורה כזו או אחרת על אחרים כשהם עצמם בעצם כאלו.
את האמת אין לי מושג למה אני מבזבז את הזמן שלי עליך , אולי זה מטוב לב ביום זה אולי לא , ביום רגיל לא הייתי מתייחס אפילו אבל כנראה שזה נעשה כבר ואין להחזיר את זה אחורה.
שיהיה לך יום טוב להודעות שלך אני לא מתכוון יותר להגיב (אלא אם תעשה כמובן משהו קיצוני שנוגד את חוקי הפורום ותקבל כמובן השעיה על כך)