שלום!הסיבה היחידה שנירשמתי אם להגיד את האמת זה בגלל שקראתי את האשכול הזה והייתי חייב להגיב ולהשתיק פה כמה אנשים.
אוקי אז בוא נבהיר כמה דברים,לכל הדתיים אני יתייעצתי עם שני רבנים אין בעיה עם תמרון אנרגיה,זה לא שאני עובד ע"ז או משתמש בשמות טומאה. קצת היגיון.
דבר שני,הבן-אדם שפתח את האשכול לא היה צריך לעשות את זה מכיוון והוא לא היה יכול להסביר את הנושא הייטב וזה נהפך למושא לעג וזלזול ויותר חשוב Psionic זה פיתוח המוח,וניצולו הרבה יותר טוב ואין לזה שום קשר למיסטיקה אלא לmetaphysical.
יש לי די הרבה ניסיון,והמון ידע על הנושא,ככה שאוכל להסביר את הנושא יותר טוב.
Psi הוא סוג מסויים של אנרגיה שמיוצר במערכת העצביים,הוא אחד מהאנרגיות הכי פחות דחוסות שיש.
יש Chi,core,veil,void,ambient(psi) s ועוד כמה.
בשביל לגרום לPsi להיראות צריך קצת ניסיון,וידע.
זה די מסובך,צריך לדחוס את הPsi כמה שאפשר,לסובב אותו.
ולעשות חפיפה של תמונה בראש עם הדבר האמיתי(כמו שאמרתי די מסובך)
מה אפשר לעשות עם זה?טוב מה אי אפשר.
Programming = תיכנות של הPsi,לעשות דברים מסוימים.
הPsi המתוכנת נקרא Construct,מבנה.
אז כל מה שצריך זה מעט יצירתיות ואתה יכול לתכנת את האנרגיה שלך לעשות המון דברים.
מלבד לתמרון אנרגיה יש עוד מלא יכולות הנכללות ב metaphysical כגון
Empathy
Telepathy
Clairvoyance(aka Remove viewing)i
Remote persence
Psychokinesis
Oobe
Dream walking
Healing
Scanning
והרשימה עוד ארוכה.
לגבי דרגון בול זי.
לימודים על Psionic התחילו ב1900 הרבה לפני הוליווד וכל סדרות האנימציה.
אז אם כבר דרגון בול זי העתיקו את הרעיונות שלהם ממקום אחר.
עוד משהו אחרון חביב.
מעצבן אותי לראות אנשיים שקראו מאמר אחד והתאמנו בקושי שבוע וחושבים את עצמם למורים.
המקור ששאבת ממנו כוח לא מתאים ליכולת שלך?על מה אתה מקשקש?איזה יכולת?ואיך זה קשור לנפש לכל הרוחות?
לכל אדם יש Psi בגוף הסיבה היחידה שמחבר המאמר אמר לנסות לשאוב אנרגיה ממקור,זה בכדי שלא תתיש את עצמך!אם הוא לא מרגיש כלום זה אומר שהוא צריך להמשיך לנסות,זה לא מאגיה או כשפים,זה לוקח אימון!אין פה עניין של תעכוב אחרי ההוראות וזה יצליח.
מדיטציה אתה בכלל יודע בשביל מה מדיטציה?
מדיטציה נועדה להשיג ריכוז גבוה יותר,יש אנשים שמישתמשים בה להשגת מודעות
רוחנית גבוהה יותר.
ויש לגוף חזק ובריא יותר ולהארכת תוחלת החיים.
מלבד לריכוז אני לא רואה איך משהו פה יכול לעזור,וגם הריכוז הגבוהה שניתן להשיג ע"י מדיטציה לא דרוש לאף יכולת ב Psionic זה משפר חלק מהם ברמות מתקדמות אבל לא יותר מזה.
ולבסוף אמונה!מה אמונה קשורה לזה?אף אחד ממכם לא חייב להאמין וזה עדיין יכול לעבוד.
זה כמו שתאמר לי אם לא תאמין שאתה יכול ללכת אתה לא תוכל ללכת יותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ולכל הסקפטיים אני מוכן להדגים לכם איך Psi מרגיש מרחוק רק תיקבעו איתי שעה.