|
|
Dr.Nargila, צא מהסרט
אחי אם אתה יכול לדבר איתו להראות לו שזה מעצבן ומציק תעשה את זה.
אם לא פשוט תלך איתו מכות אני לא צוחק... יתן לך בוקס תצעק עליו תגיד לו שעוד אחד כזה תזיין אותו... יביא עוד אחד לך איתו מכות אחי בלי פחד. קצת מכות ואני מניאק אם הוא ימשיך להציק לך.
תשתדל לתת לו מכות במקום שיפרידו מהר אם אתה אומר שהוא יותר חזק ממך... מה שחשוב זה שתראה שאתה לא מפחד ממנו שם עליו זין והוא יפסיק.
כל אחד פה שיצא לו "להתעלל" במישהו (לא שאני כזה ילד חרא אבל יצא חח לכולם יוצא) יודע שכשהקורבן מחזיר זה כבר לא כיף :\
ישי התותח
מה אתה רוצה שנגיד לך ? אתה לא יכול עליו ? אז תברח ממנו כמו תחת.
אתה רוצה שהוא לא יביא לך יותר כאפות ? תריבו ותשאיר לו נזק שכל פעם שהוא יגע במקום הזה שיזכר בך.
למשל תשבור לו תאף. תשבור לו תיד.
"לא מכוער או משהו שדורש מכות"
תשמע אחי , פשוט תראה לו שאתה לא אפס , מביא לך כאפה תחזיר כאפה , מקסימום תחטוף קצת .
אבל אם כל הזמן תשתוק ולא תגיב למכה , דחיפה או כל דבר אחד , הוא כל הזמן יציק לך כי מה לעשות
יש כאלה שבישבלם להכות מישהו זה גורם להם סיפוק .
שמע, לא קראתי כאן את כל התגובות, האמת שבקושי קראתי אותן.
אני אכתוב לך את דעתי, או שתפתור את זה חד וחלק ותריב איתו, או שתלך ותדבר איתו בצורה יפה, תסביר לו את העניין ותבקש ממנו שיפסיק, תסביר לו שזה מפריע לך ואתה תראה שהוא יפסיק, אם לא תיהיה לו סיבה הוא לא יעשה את זה, דבר אליו ברצינות, אני מאמין שהוא יפסיק, אם הוא לא מפסיק דבר עם שאר החברים שלך ותסביר להם את המצב, ותבקש מהם שידברו איתו גם, חברים לא צריכים לריב, תבהיר לו ותסביר לו את זה.
תגיב כאן אחרי שעשית את זה ותכתוב לנו מה הוא אמר.
וואלה זה יוציא אותו רק יותר ילד כאפות.
אם תלך תדבר איתו כמו שאור אמר הוא רק ייצחק לך בפרצוף
וילך לספר לכולם, וכל פעם שתלכו מכות הוא יזכיר לך
את זה ותצא מושפל.
יש לי ילד מכיתה (הוא איתי מהיסודי) עכשיו אנחנו בכיתה ח', ושהוא הגיע אלינו לבית ספר בכיתה ה', הוא היה פלצפן כזה, ואמר שהוא חזק ושלא
כדאי לנו להיתעסק איתו, יום אחד מישהו בא םירק לו את הצורה במכות,
מאז החיים שלו היו כמו שלך, הוא היה ילד כאפות, ואי אפשר היה למנוע
את זה, יום אחד הוא הלך למורה וסיפר לה הכל, מה עושים לו, שרע לו,
שהוא רוצה לעזוב את הבית ספר.
כתגובה היא לקחה אותו, העמידה אותו מול כל הכיתה ואמרה לו לספר
לכיתה את כל מה שהוא סיפר לה, והוא התחיל לספר, ולפרוץ בבכי מול
כל הכיתה.
זה היה לפני 4 שנים, ומאז כל היום צוחקים עליו על זה, ועוד יותר מכפכפים אותו.
אני מבטיח לך, שאם תביא לו מכות, אבל מכות אמיתיות (לא דחיםות כמו איזה שתי כוסיות) הוא יפסיק. תתעצבן. תוציא את כל הכעס שלך עליו, שיילמד לא להתעסק איתך.
מקווה שעזרתי
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 07-12-2007 בשעה 18:56.
לפי דעתי אתה טועה, זה לא איזה אחד שסתם מציק לו עם אינטרס, זה אחד מהחברים שלו, זה אומר שיש ביניהם קשר כלשהוא, לפי דעתי אם הוא כותב שהוא לא מסוגל לריב איתו, הוא מפחד, הוא כנראה לא אחד כזה, וחבל שהוא יקבל מכות רצח.
אם הוא יקבל מכות רצח, הוא יהפוך לבדיחה, אתם עוד צעירים, אל תחפשו לריב, לפי דעתי אם באמת תדבר איתו העניין יפתר, אני לא רוצה להגיב פה ולהגיד שבפעם הבאה שהוא מציק לך תקח בלוק ותשים לו בראש, כי אתה יכול להדפק מזה, ולך תדע איזה השלכות יהיו לזה, תשמע לי, אם זה לא יעבוד במוח נחשוב על לטפל בזה בכוח.
אור
אתה לא יכול לדעת שהוא באמת חבר שלו
יש כאלה שמשחקים אותה חברים והם חלק מהחברים שלך שמסתובבים איתך וזה אבל אי אפשר בתאכלס לסמוך עליהם
שמע זה שפתח תאשכול אתה צריך לשלב שתי דברים שאתה מטפל בדבר כזה
1. דיבור רגוע
2. מכות רצח
פעם הבאה שהוא בא אליך ומתחיל לדחוף אותך תגיד לו ככה "תפסיק לדחוף אותי ואל תציק"
אם הוא ממשיך תעשה כאילו שאתה לא מתייחס ואז שהוא יוריד ממך תעיניים לרגע תקח כיסא ותשים לו בראש אבל חזק כדי שהוא לא יוכל להגיב לך
אם הוא יצא איתו מכות זה לא יעזור לו
יש לנו ילד במצב דומה בכיתה
שחבר טוב שלי כל הזמן נופל עליו סתם
פעם אחת הילד הזה הרים כיסא זרק עליו (כמו כוסית אבל זרק) אחרי הוא אכל מכות של החיים
וזה סתם הגביר לו ת'עיניין בלהציק לו כי עכשיו יותר "מעניין" לו
אל תפתור את זה במכות
תפוס אותו לשיחה תגיד לו שאתה לא יודע מה הוא נפל עליך ומה הוא רוצה ממך ושיעזוב אותך בשקט
אל תשמע כמו בחורה ותגיד לו "תפסיק להרביץ לי" כי הוא סתם יצחק עליך
דבר אילו כמו גבר
שקול עניינים תתחיל להתאמן בלאגנים אולי המראה החיצוני שלך ירתיע אותם..
תגיד לה שאתה רוצה לראות אותה או שתבוא אלייה בבצפר
ואז תגיד לה
בואי רגע, תתקרבי
עוד קצת
נו תתקרבי
ואז תביא בה נוגרה אחושרלוע
למה מי היא בכלל שחושבת שאתה חייב לה משהו?!
carter אתה ילד שרוט בראש שלי חחחח