|
|
לא הבנתי את הקטע בסוף עם השרביט מה הקשר למאלפוי מאלפוי לא הרג אותו או משהו כזה סנייפ הרג אותו
כל נקודה תתקבל בברכה
תודה לתומר על החתימה!!!!!!!
עדיף להיות פאג מאשר להספים ת'פורום באיזה זמר מזרחי הומו...
אין, אחד הספרים המאכזבים, אבל פשוט מרגש... התבאסתי, כי הוא לא כמו כל השאר, יש בו פחות התרגשות, הם הולכים עיוורים שם בכל מיני יערות, לא יודעים מה לעשות... זה טיפה איכזב כי בשאר הספרים הם יודעים בדיוק, בראשון הם צריכים למנוע מוולדמורט לקחת את האבן, הם יודעים איפה האבן מוסתרת, הכול טוב ויפה.... אני חושב שמה שגרם לכל זה הוא המחסור בדמבלדור...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
דמבלדור הומו?!...
איפה קראתם את זה?...
זאת בדיחה, כהה?
------
איזה באסה שכל הספרים נגמרו...
אם תסתכלו בתקציר מאחור (בגרסה העברית) כתוב שם:
זהו הספר הטוב ביותר בסדרה.. בלה בלה.. האם הוא יהיה האחרון?
למרות שנראלי שזה באמת נגמרר, כמה שקשה להאמין
הקטע שהארי קרא לוולדמורט "טום רידל" היה חזק...
אבל המוות עצמו היה לא משו... לדעתי היא היתה צריכה לתאר אותו באיטיותת כזה..
ובכלל - כל הספר רק דחוסים ודחוסים ארועים ופרטים וצריך לעקוב מילה מילה כדי להבין את מה שקורה..
מבחינתי היו מאיטים קצת את הקצב ומאריכים את הספר (בעמודים)
Always Happy
אחותי, את לא מעודכנת, יעלי... ג'יי קיי הקריאה את זה באולם של אלפים ופתאום אחד שאל אם דמבלדור מצא אהבת אמת, והיא ענתה כאילו לא קרה מאומה ש"דמבלדור הוא הומו. האהבה שלו הייתה גלרט גרינדלוולד"... אני עצמי הייתי בשוק אדיר... אני עצמי חושב שבלטריקס וסנייפ הם דמויות אדירות, אבל יותר מכול אני אוהב את וולדמורט ואת דמבלדור...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
כנראה שזה נגמר, זה יהיה קצת קשה לה להמשיך את זה, למרות שהיא יכולה לעשות כאילו קצת עם הילדים הקטנים, ועדיין להתרכז בהארי שהוא יעבוד במשרד הקסמים או משהו.
אבל אי אפשר לדעת, תוך כמה שנים יכול להיות שיתחיל להיות משעמם לה, והיא תרצה עוד קצת כסף, אז אולי היא תוציא עוד אחד.
הספר השביעי היה דווקא יפה והיא עשתה את הסיפור הזה עם סנייפ ממש טוב.
אבל דמבלדור יוצא בסוף לא כל כך רע... לא?
איזה מגניב היה הדבר הזה שהוא כאילו מת אבל בסוף הוא לא מת נכון?
תגיבו בבקשה!!!![]()
המשפט הכי גאוני זה:
"הארי, כמובן שהכול בראש שלך, אבל מה גורם לך לחשוב שזה לא אמיתי?"
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
איפה ראיתם את הקקי הזה
מעצב גראפי לכל מטרה.
בספר השישי בסוף כשהארי ודמבלדור חזרו מהמערה עם ההורקרוקס המזוייף הם רצו להכנס לטירה ואז בשנייה דמבלדור שיתק את הארי ובאותה שנייה מאלפוי פירק את דמבלדור מהשרביט(שאז לא היה ידוע שבבעלותו היה שרביט הבכור) אז הבעלים שלו היה מאלפוי ובגלל שכשהם ברחו מאחוזת מאלפוי בספר השביעי הארי פירק את מאלפוי משרביטו(אפילו שזה לא היה שרביט הבכור,שרביט הבכור עבר לבעלותו של הארי.
זאת הסיבה בעצם שהתוכנית של דמבלדור נכשלה,הוא לא תיכנן שדראקו מאלפוי יפרוק אותו מנשקו,הוא רצה שהוא ימות בצורה המתוכננת שלו עם סנייפ וכך לא יהיו יותר בעלים לשרביט הבכור וכוחו יפוג,אבל בגלל שהתוכנית נכשלה,הארי נהיה הבעלים כפי שהסברתי מקודם וקללת האבדה קדברה חזרה לוולדמורט.
אחרי כל החפירה הזאת,יש מבין חח?
לא צריך להרוג מישהו כדי לזכות בשרביט הבכור, מספיק לנצח אותו... ככה שמאלפוי ניצח את דמבלדור בכך שהעיף את שרביטו, כשבמתוכנן סנייפ יהרוג את דמבלדור בהוראתו של דמבלדור, כך שהשרביט לא יעבוד עוד. מאחר והארי לקח את שרביטו של מאלפוי בבית שלו, אז הארי הוא הבעלילם של שרביט הבכור. הוא החליט להשאיר אותו עם האבן במשרד המנהל, וכשימות מוות טבעי השרביט לא יועבר לאף אחד...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
האבן נשארה ביער איפה שוולדמורט "הרג" את הארי והשרביט הוחזר לקבר של דמבלדור כמו שהארי אמר "השרביט יחזור מאיפה שהוא בא"
מה שאהבתי באמת זה הזיכרון של סנייפ הוא באמת האדם הכי אמיץ שיש ככה לרגל אחרי וולדמורט ולחזור אליו אחרי שהוא היה בטוח שהוא בגד בו
מה שהיה חסר לי זה הסוף מה עם המשפחה של רון מה גורג עושה הוא איבד חצי מהנשמה שלו כשפרד מת ומה קרה עם בן דודו של הארי, דאדלי לא אהבתי את זה שהוא בחיים לא ראה אותו מאז שהם נפרדו למרות החיים הקשיים שהוא עשה לו
נערך לאחרונה על ידי fireking; 18-12-2007 בשעה 00:29.
כשנולדתי ה' נתן לי
לבחור בין יופי לזיכרון
וואלה לא זוכר מה בחרתי
קרדיט לחבר על החתימה