לכל השרמוטות עם התגובות " קיויתי שיזמברו אותכם יותר " חבל שזה לא יותר " שבו בשקט כאילו אנחנו באים מעולמות שונים וזה אשמתינו שהיה שביתה , ע ם זה היה קורה לכם היתם מרגישים אותו דבר , דרך אגב שמעתיעל שעות אפס , עם שרון זה לא היה קורה ( אולמרט תתפטר)
לכל השרמוטות עם התגובות " קיויתי שיזמברו אותכם יותר " חבל שזה לא יותר " שבו בשקט כאילו אנחנו באים מעולמות שונים וזה אשמתינו שהיה שביתה , ע ם זה היה קורה לכם היתם מרגישים אותו דבר , דרך אגב שמעתיעל שעות אפס , עם שרון זה לא היה קורה ( אולמרט תתפטר)
Siete
|
|
כה שמעתי על זה וגם כיתות ז ח נדפקו פה אם הם מסיימים גם בתאריך חחח כי אצלנו כל כיתות ז ח למדו וגם אם עשו את התאריך הזה בדוק ידחו גיוסים כי חבר שלי מתגייד ב20 ליולי
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
אני חושב שמה שהם עושים הוא בסדר גמור!
מכיוון שכבר לא למדנו 60 יום (חודשיים) זה כאילו
חופש גדול
אז תגיד תודה בכלל שנתנו לך חודש לחופש הגדול
המקורי
מצטער על הבורות אבל מזה שעת אפס?(מבחינת בית ספר כאילו לאיזה שעה הם מתכוונים)
7 וחצי..
זה היה ברור שהחופש הגדול לא יתחיל בזמן...
גם אצלי מתחילים ברבע לשמונה בשעת אפס! מניאקים :o
בכל אופן, בתכלס זה מציק כי בניתי על לעבוד בפסח ובחופש הגדול ועכשיו הם דפקו את התוכניות... לכל אלו שאומרים "חודשיים היינו בשביתה" בתכלס אבל לא ידענו מתי היא מסתיימת כאילו כל כמה זמן עשו "השביתה יכולה להגמר עד מחר בבוקר" , "המורים נפגשים עם האוצר כדי לסיים את השביתה" והבית ספר שלי היה עושה מזה סיפור אם הייתי מפספס את היום הראשון אחרי שחוזרים בגלל שעבדתי יום לפני ועכשיו בא לי לישון אז בתכלס היה איזה שבוע שהייתי יכול לעבוד בסה"כ![]()
חחח אין איזה חוק שאיתו אני יכול לתבוע אותם ? על גנבת שעות עבודה או משהו? חח
שוב אני אומר ולמה לא עשיתם משו? תאמין לי אם באמת הייתם רוצים הייתם עוצרים תשביתה הזאת אז תעשו לי טובה
שאלתי מלא חברים שלי מארגון המורים כולם אמרו לי "איזה כיף לי" "אתה בבצפר אני פה יושן עד מאוחר"
אז עכשיו שאתם שומעים את זה פתאום אני שומע אותם ילדים שאמרו לי שכיף להם עכשיו זה "כו**** שלהם מי בכלל רצה תשביתה הזאת" "זאת בעיה שלהם למה שאנחנו נדפק"
אז יאללה תרגעו קצת
איך היינו עוצרים תשביתה מרביצים למורים ? שב שב בשקט טמבל
Siete
קראתי על זה איפשהו פעם כשאני אזכר אני אביא לינק..
עריכה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3405724,00.html
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 19-12-2007 בשעה 19:20.
אצלנו עוד מאט יתחילו שאת אפס!