אחי יש פה הרבה תגובות שהם לטובתך בסופו של דבר אבל אם זה מה שמרצה אותך לבריאות![]()
ו Inj3cT10n רק פרגן לך אז ...
אחי יש פה הרבה תגובות שהם לטובתך בסופו של דבר אבל אם זה מה שמרצה אותך לבריאות![]()
ו Inj3cT10n רק פרגן לך אז ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
מה נכנסתם בו..
נראה מצויין מותק.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
צעירון, תפסיק לעשן בשביל הפוזה .
http://www.allmarketing.co.il/_Uploads/67181(27).JPG
גיל ריבה בן 10:
http://img180.imageshack.us/img180/7...oto0030ak7.jpg
בן שרמוTה מוצצת מה לעשות שהם נראים אותו דבר..
נערך לאחרונה על ידי LeBron; 14-01-2008 בשעה 19:30.
בואנ יא בן של זונ האמן יביאו לי בן כי אתה הומו ולכל השאר ההומואים על הזין שלי שאני מעשן יאללה תזדיינו זה שאתם הומואים אם משקפיים יושבים כל היום על המחשב ואין להם חיים אז על תעשו פוזה מאחורי המחשב יא הומ הומואים בני זונות תמונות אמן !
ועוד פעם ללברון אמא שלך כל כך דומה לגיל ריבה כי השפתיים בכוס שלה כל כך גדולות בגלל שנולדת שמן כל כך ועכישו אתה מלקק לה כל יום והיא נראית כמו זונה מכוערת אז יא בן בן זונה שב בשקט יש לך דמיון כמו שיש לך אמא אם כוס יפה ואני לא רוצה לשמוע אותך עונ העל זה כי אז זה יראה שאתה באמת מלקק לאמא שלך אז שב בשקט יא בן זונה והכי חש פה זה הנסטלה או נסטי הזה הוא חש את עצמו ערס כי יש לו זיפים והוא פאקינג בן 18 מזדיין שיושב על המחשב ומדבר אם בני 14 פדופיל הומו שנותן תגובות לילדים בגיל שלי איזה ילד הומו אמן תתנו לי באן על זה יא הומואים בני זונות
בגלל שיש'ך עגיל אף חד לא מתעסק איתך?
ואמרת שאין לנו חיים..
אתה צודק לעשן נרגילה בגיל 13 בזמן הפנוי זה הרבה יותר טוב..
תוריד פרופיל אחי..כי אתה לא גבר ולא ערס..
אתה בן 13 שכמה חברים ש'ך אמרו לך שנה שעברה שאין לך ביצים לעשן..ואמרת שיש לך..
ועכשיו אתה מעשן כל יום..
וראסמי דומה לגיל ריבה..חחחח הרג אותי התמונה..
חחחחח נו בטח ממש יש לי ביצים לעשן אתה גם פשוט גר לידי ואתה איתי בשכבה ו...
אתה מנחש על הפנים לא חושב שאני ערס ולא גבר פירסמתי תמונות ואנשים פה חשים הומואים קטנים כל אחד פה יותר מושתן מהשני וזאת חרא קהילה חקיינים של *** עדיין לא הביאו לי באן איזו חרא של אתר ?
יאללה נתחיל בספאם ולפתוח משתמשים הכי כיף ! שיתחיל הכיף
שלא יאיים על המרפק שלי רק חחח הוא עוד לא בגובה שלו XD