זהו ריאל ניצחה!
|
|
כמו שאמרתי לפני שבוע, לא משנה אם מסי משחק או לא, בארסה תפסיד.
משחק מצויין של פפה וראמוס, הגיע לריאל לנצח.
גם קסיאס כמובן, איך לא![]()
נערך לאחרונה על ידי n00bzZ; 23-12-2007 בשעה 22:45.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
קסיאס .. ראול ... אךךך ראול בקושי היה בהתקפה איזה לב איזה נשמה ואיזה טכניקה
הייתי הורג את ואן ניסטרלוי עם היה פה תיקו אבל איך אפשר ביום כזה![]()
ראמוס הזה שחקן נשמה
Siete
שופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:oשופט מכור:o
חלאס לבכות על השופט זה לא תירוץ
ריאל במשחק הגנתי מושלם,בהתקפה לא עשתה יותר מדי אבל שער אחד של באטיסטה הספיק.
רייקארד נכשל והוא חייב לעשות שינויים לפני שהוא יעוף,רונאלדיניו חייב למצוא אתגר חדש,הוא פשוט כבוי.
טוב אנשים, משחק הגנה ענק של ריאל מדריד, פשוט הבלמים קנאברו ופפה(פי כמה מקנאברו)
וכמובן קסיאס הצילו את ריאל מדריד. משחק ההתקפה של ריאל היה לא רע בכלל, היה חסר
טיפה יותר הכדורגל היפה שלהם מבחינה התקפית, אבל שער ענק מטכניקה אדירה. בואו נאמר
שהניצחון הגיע לריאל, רוב ההתקפות המסוכנות היו לריאל, רוב המצבים המסוכנים, הגנה מעולה,
היום הם באמת שיחקו מעולה. לגבי ברצלונה... ברצלונה שלטה בכדור ללא עוררין, רונאלדיניו היה
על הפנים, ולא בגלל שהוא גרוע, פשוט כמו שהפרשנים אמרו - הגוף של רונאלדיניו זה לא כמו פעם,
הוא איטי מאוד, והיה קשה לו מאוד מול פאפה המהיר. מסקנה אפשר לקחת מברצלונה, ברצלונה ללא
מסי - זה פשוט ברצלונה איטית, בלי התקפה, בלי חוכמה, והכי חשוב בלי מהירות. ראינו היום תלות
יוצאת דופן על רונאלדיניו כאילו הוא בן 20, אי אפשר להפיל על שחקן בן 28 שכבר המהירות שלו לא כמו
פעם - משחק שלם. לטעמי רייקארד עשה טקטיקה עם העיתונאים ואמר שרונאלדיניו לא ישחק ותורגל בהרכב
2 וכ'ו וכ'ו, אבל מאחורי הקלעים כנראה שפשוט כל המשחק היה מבוסס עליו וזאת הבעיה. סמואל אטו אכזבה
גדולה, דוס סנטוס ובמיוחד בוז'אן כשנכנסו ראינו סוף סוף התקפה, ראינו מהירות, ראינו שמסי חסר.
בקיצור - ברצלונה חייבת המון המון מזל כדי שריאל תאבד נקודות ולנצח את כל המשחקים שלה מכאן והלאה,
הרי ריאל בסופו של דבר תאבד פה ושם, אבל אם ברצלונה תאבד כנראה שהאליפות אבודה.
המסקנה שאני הסקתי מהמשחק הזה, שהכדורגל הספרדי לטעמי ושוב זו רק דעתי, לא מגיע לקצה היכולת של
הכדורגל האנגלי. לפני שבוע ראיתי את צ'לסי - ארסנל, וליברפול מול מנצ'סטר במשחקים מקצב מסחרר, כל
5 דקות הכדור עובר מצד לצד, בדקה 87 שיחקו כאילו רק התחיל המשחק, ולצערי אני לא ראיתי את זה היום,
היה קצב מצויין, אבל לא כמו המשחקים האנגליים שראיתי לא יודע למה... ממה שכן יצאתי מרוצה היום זה מ2
דברים חשובים:
א. מנצ'סטר יונייטד ניצחה את אברטון בדקות הסיום, איזה כדורגל של מנצ'סטר פשוט סוסה.
ב. סביליה אתמול נתנה בראש לסנטאדר 4-1, אני מקווה שהם מתחילים לחזור לעצמם :]
ג. סופית - רונאלדיניו הוא לא הטוב בעולם, לטעמי כיום, כריסטיאנו רונאלדו - ליונל מסי.
שופט מכור?
תקן אותי אם אני טועה, אבל היו 'חצי-טעויות' שיפוט לשניי הצדדים. אל תהפוך את השופט לתירוץ להפסד של בארסה.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
אני פשוט לא מבין למה רייקארד השאיר את אטו
בכל המשחק אני לא בטוח שהוא לקח בעיטה אחת ונגע בכדור לדעתי 5 פעמים
כל הקישור של ברצלונה התעקש ללכת בכל התקפה על רונאלדיניו, ובכמעט כל התקפה ראמוס עצר אותו, אז הוא הלך לאמצע ואיבד את הכדור
זה שהוא הכניס את בוז'אן זה דבר טוב דווקא
הוא הרבה יותר מהיר מפפה וראמוס וראמוס גם שיחק הרבה זמן עם רגל פצועה
היה צריך להכנס עם דוס סנטוס בחילוף כפול
DESIRE לא יודע עם זה תירוץ אבל המגרש הרבה אבל הרבה יותר גדול , עם אתה זוכר תמשחק ריאל מדריד - סביליה וזה .. אני עדין בטוח שהליגה הספרדית יותר טובה בגלל שהקבוצות תחתית שם הם קבוצות מצוינות .
כל אחד והדעה שלו , וזה הדעה שלי - אני לא בטוח אבל רציני כבר נראה לי כריסטיאנו רונאלדו הכי טוב אבל זה לא בטוח כי מנצסטר קבוצה יותר טובה ממילאן בכמה רמות מנצסטר יש מצב שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם היום , אבל לענין רונאלדו , קאקא , מסי , בהקשר למה שקורה ממחר והללאה שאף אחד לא יחשוב שזה גמור אנחנו אפילו לא בחצי עונה עדין , עכשיו ינואר ואני מאמין שיהיה שינוים בכל הקבוצות , ריאל מדריד תאבד נקודות בדוק אבל עם לא יהיו שינוים בהרכב של ברצלונה אני לא רואה אותה לא מאבדת נ"ק , ריאל פשוט קבוצה ותר טובה
Siete
מה אתה מזיין בשכל תומר, רק בוז'אן נכנס וברצלונה נכנסה לאטרף, סוף
סוף שיחקו כדורגל מהיר, גם המצב היחידי מהמחצית השנייה הייתה מבעיטה
שלו, הנרי היה פצוע וזאת הייתה ההחלטה, מה שכן הטעות של רייקארד
בתור מאמן זה הטקטיקות הלא נכונות, למשל:
פויול מול רובינו? מה אתה חמור? כמה שיש לפויול ניסיון, הבן אדם כבר זקן
בקושי זז, שים את זמברוטה. שפויול יהיה בהגנה במקום מרקז או שלא ישחק
בכלל.
עוד דבר, בוז'אן ודוס סנטוס לא שיחקו - לא הייתה מהירות במחצית הראשונה,
כוס עמק תכניס במחצית השנייה כמה זמן לוקח לעשות חילוף.
ודבר אחרון, אטו לא יכל לשחק לבד כחלוץ חוד, שים עוד חלוץ - תעיף את
דקו בחוץ, די כבר לשחק כדורגל פחדני, ריאל שיחקה עם 2 חלוצים ראול ו- ואן ניסטלרוי, והייתה הרבה יותר מסוכנת עם כל הכדורים של ראול.
זה פשוט טעויות של המאמן, אין הסבר אחר.