אגב המשחק אתמול פשוט הזכיר לי למה אני כל כך שונא את ריאל -.-
פשוט לא הגיע להם לנצח
אגב המשחק אתמול פשוט הזכיר לי למה אני כל כך שונא את ריאל -.-
פשוט לא הגיע להם לנצח
|
|
חח קודם כל:
1. אני לא אמרתי שבופון יותר טוב מקסיאס.. אני אומר שבופון תותח ושאלה שאומרים שיובה ירדה ליגה שיבינו שזה היה בגלל שחיתויות כי אנשים נראה לי חושבים קרה להם מה שקרה פה בליגה לכל הקבוצות.. נהיו גרועים יותר משהיו גרועים מקודם, שזה קורה..
2. אני הייתי אוהד ברצלונה, אפשר לקרוא לי אוהד רונאלדיניו... אחרי שברצלונה לקחה ליגת אלופות הפסקתי לאהוב את המשחקים של בארסה (רונאלדיניו היחידי שנשאר מהכוכבים במגרש בגלל הפציעות והיה הרכב חדש ושום דבר לא הלך - קיצר ריקארד עיצבן אותי ... ומסוף העונה ההיא ועד עכשיו בעצם רונאלדיניו לא ממש משחק וגם שהוא משחק הוא כבר לא בכושר.. אין לי כוח לראות את זה קיצר)
ואני אמרתי תמיד שצ'ך , בופון וקסיאס הכי גדולים... עוד לפני שקסיאס נכנס למודעות של כולם...
3. אני לא רוצה להגיד מי לוקח במצ'אפ מבחינתי, כי אני לא ממש החלטי לגבי מי יותר תרם בשנים האחרונות - שניהם תרמו יותר ממה שצריך בואו נגיד ככה
שאף אחד פה לא יבלבל לי בשכל סאן איקר אוכל את בופון בלי לחשוב בכלל. הוא פשוט ענק.
תסתכלו אפה ריאל בזכות קסיאס ואפה יובה עם כל השערים שהיא סופגת.
ואף אחד אבל אף אד לא יכול להגיד שההגנה של ריאל ממש חזקה כי היא פשוט לא!!! דוגמה מול סראגוסה!!!
אז שכל אוהדי ברסה או יובה שידחפו את בופון מצידי לתחת!!
יאללה ריאל
AND אחי ולברצלןונה היה מגיע לנצח ? חלאס די ... ההגנה ( מרסלו ביניהם ) לא נתנו שום שקט להתקפה לתפקד, עם כניסתו של גוטי עשינו מהם משחקים ילדים והיה יכול להגמר גם 4-0 עם ראול היה רוצה קצת היה 3-0
Siete
איקר ( סאן איקר ) השוער הכי טוב בעולם , הוא צעיר ויהיו לו עוד שנים טובות, בזכותו ריאל זכתה באליפות ספרד בניגוד לבופון שבשנה שעברה היה שוער מהליגה השנייה באיטליה, זמנו עבר...
לא להגזים עבר זמנו אלק עבר זמנו אחד השוערים הגדולים בכל הזמנים , הו עדין אותו שוער שהוא היה אלק עבר זמנו עכשיו הוא אמור ליהיות בשיא עוד.
Siete
מה אתם מתווכחים בכלל?
קסיאס.(נקודה!)
בופון שלפני שנתיים זה בופון שלא רצו לשים לו גולים לשער , במונדיאל בבאמת היה גדול .. אבל אני לא זוכר אותו מביא 2-5 עונות גדולות ברציפות . העונה הזאת יש לו יחסית עונה טובה ( לא סופגים הרבה) אבל אני לא יודע עם זה קשור אליו יותר מדי לא רוה משחקים של יובה אין שידורים בקושי.
Siete