חבר שלי YyambaA אבל אישר אז תוסיף גם אותנו לתחרות אחי....
חבר שלי YyambaA אבל אישר אז תוסיף גם אותנו לתחרות אחי....
|
|
סבבה אתם בפנים ;-)
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
שם פרטי -יובל
כינוי במשחק - Exe>yuval
אייסקיו / מסנג'ר -243035156 אייסי
" אני Leus (הכינוי שלכם בפורום) מתחייב להשתתף בתחרות ואם אבריז אני מודע לעונש שאקבל "
ואין לי שותף אבל אם יש פה עוד מישהו בלי שותף אז צור קשר בפרטי
ואתם שולחים הודעות בפרטי?
כי יכול להיות שאני ישכח וסתם יקבל עונש חח
שולחים בטח שולחים, תזכורות כל הזמן. ושמע זה לא לעניין שאתה מחפש פה בן זוג , תמצא לך בן זוג ותגיב עם לפי מה שצריך עם פרטי בן זוגך.
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
זה שנתתה לי באן מהשרת אני עדיין בטורניר זה לא אשמתי שנתתם לי באן כי אתם אומרים שאני צ'יטר שאני לא ויש לי תמונות להוכיח...
לא קשור אחי כבר פרסמתי תתמונות אני רק רוצה לישתתף גם שלא יהיה חשד שאני הזה צ'יטר או משו כי אני לא רוצה לעוף מהטורינר..xD
ההרשמה עד מחר - מהרו להירשם , אח''כ לא תוכלו להצטרף.
גיא אתה היית בקלאן כי חשבנו שאתה טוב בהתחלה, אח''כ גילנו שאתה צ'יטר כי התחלת לבוא לאנשים שהלכו בשקט או שהתקמפרו בלי שראית או שמעת אותם ובסוף הבאתי לך באן כי שיחקת ממש כמו w/h וראית אפילו עשיתי סקר בסרבר אם אתה צ'יטר או לא ו99% מהאנשים הצביעו yes חוץ ממך שהצבעת No [מן הסתם]. אל תביא לי תמונות, תביא לי רקורד שלך בזמן fcm או בקלאב ולא בפאבליק ותראה שאתה לא באמת צ'יטר ואני אבקש ממך סליחה ציבורית פה בפורום ובסרבר ואצטרף אותך חזרה לקלאן. נו קדימה.
נערך לאחרונה על ידי LamerKiller; 23-01-2008 בשעה 14:02.
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
תאמת בסקר גם אני עשיתי yes רק שתדע ... לא חשבתי שבאמת סקר בשרת פרוץ ישנה ויתיתן לי באן כי בכל זאת שיחקו שם פרוצניקים שסתם עושים כן לכיף לא ניראה לי שגם הם חשבו שתיתן לי באן...
ועוד דבר המחשב שלי זה אחד המחשבים הדפוקים אז אני לא יכול לעשות ריקורד כי כשאני מנסה לעשות המחשב שלי פשוט ניתקע... xD
ואין לי מה עוד להגיד לך ...
נ.ב אני ינסה להביא ריקורד לא יצליח אז לא יצליח המחשב שלי פשוט לא יכול לעשות את זה ...
חרטה חרטה אתה כזה צ'יטר בדוק,אתה ממציא תירוצים ואם אתה כזה טוב לא היה לך מחשב גרוע. אתה צ'יטר בדוק,לפחות תודה
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
מה קשור יאוווו אתם רציניים אני לא צ'יטר המחשב שלי דפוק כשאני עושה record המשחק ניתקע ואני לא יכול לשחק!! מה אתם לא קולטים יא אללה
אתה חרטטן תראה את התגובות שלך אתה שקוף כבר .
משה, לא נשכח ולא נסלח
עדי 2007
מה אתה רוצה אני נישבע לך בחיים שלי ששאני עושה את זה המחשב שלי יתקע תחשוב שאתה מנסה לשחק על לאגים של 5000 ..
אני:
שם פרטי -מאור
כינוי במשחק - Habob
אייסקיו / מסנג'ר -ronendassa@hotmail.com
או שתדברו איתי במירק aG|Habob
" אני מאור מתחייב להשתתף בתחרות ואם אבריז אני מודע לעונש שאקבל "
STEAM_0:0:13669900
השותף שלכם למשחק:
שם פרטי - אלי
הכינוי שלו במשחק -21
STEAM_0:0:15839034