כוסיות
כוסיות
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
|
|
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
רק תזכיר לי איזה בר..?
אממ.. המסיבה עדיין לא סגורה
יש לנו פגישה כניראה יום ראשון
קרא חוקי חתימות
מוזיקה [ היפ הופ,ראפ, טראקים]
בנות יפות
שתיה.
נערך לאחרונה על ידי skiper; 11-01-2008 בשעה 21:26.
שלא יהיו ערסים
לדעת שיש שמה איזה ילדה שאתנה צריך לראות אותה
גשם של עופרת יצוקה.
קודם כל מועדון טוב..
אחר כך הכי חשוב
מוזיקה מוזיקה מוזיקה.. אם זה שתי רחבות אז ברחבה מרכזית האוס אלקטרו וברחבה השנייה היפהופ
כמו ברוב המועדונים היום...
לא ברוב המועדונים יש את זה..
לפחות לא בבאר-שבע
קרא חוקי חתימות
1. סלקציה טובה: אין כניסה לערסים בכלל כל האלה עם הכובעי קרוקר למינהם (ככה תמנע מכות ויהיה פחות עישון)
2. מוזיקה טובה: ראפ היפהופ וכאלה ואם יש מצב ליותר מאולם אחד אז בכל אולם מויזקה אחרת כמו אולם אחד ראפ אולם אחד רוק
3. שתייה מוזלת: לעשות איזה הנחה לאללה שבאים עם הזמנה או מחיר מיוחד עד שעה מסוימת
4. שומר/סלקטור טוב: שיעשה חיפוש מדויק באנשים שלא יהיו סכנים למה הספיק לי פעם אחת שהלכתי למועדון וראיתי 2 אנשים רבים עם סכינים (מאז אני לא הולך למועדונים בגלל זה ובגלל הסיגריות)
וזהו בערך
רוצה כמה עצות אז הנה:
תן לכל קבוצת יחצנים כמה בקבוקים של וודקה לא חייב להיות פינלדניה אם אתה לא יכול .. שיביאו לקבוצות של ילדים שהם הביאו בחוץ.
תן איזה מבצע בבר יש כל מיני שני שותים שלישי חינם וכו' עד שעה מסוימת שייתן חשק לאנשים לבוא.
כמובן שכל אלה שבאים לריב ובלי להיות גזען או משהו אתה יודע מי לא נכנס... אז זה לא נכנס לא כי הוא חבר של חבר של וכאלה..
לבנות על קהל חוזר =לא לדפוק מהם כל שקל אלא מחירים באמת סבירים ולפזר וייאייפי לפחות מסיבות ראשונות של כאלה שכן יביאו אנשים..
ואם זה ליין אז אתה יודע כל שבוע נגיד מסיבה והנושא שלה נגיד מסיבה בלבן... אז מי שבא קומפלט לבן כניסה ב35 וכאלה...
וכמובן המוזיקה אין דבר חשוב יותר מז ה להשקיע בדיג'ייאים כאלה שמדברים לקהל ולתת מענה לכמה סוגי מוזזיקה לפי מספר רחבות אתה יודע רחבת השחורה רחבה ישראלית וכו'
בתור נקבה?
מוזיקה טובה, לא משנה איזה העיקר תהיה טובה! אווירה טובה של אנשים ושהמקום יהיה נחמד ולא איזה חור מעפן כי זה נותן הרגשה של דיסקו בטיול שנתי O.o
ושתיה![]()
מוזיקה טובה