|
|
לא רוצה לסטות מהאשכול אבל החיים זה לא רמבו, מה גם שהאבא יכול לתבוע אותו גם על אלימות ומה הוא עשה בזה?
זה לא צחוק אני אישית אומר לך.. פעם אחת תלך איתו מכות ותחזיר כמה שאתה יכול , תנסה כאפה ללחי חזקה זה הכי מעצבן כזה שורף..
שהוא יביא לך את המכה הכי חזקה שתשאיר עליך סימן... לך עם זה למטשרה ברגל לא מטלפון ברגל...
וישלחו אותו לאיזה חור לעברינים כזה
דפוק לו את הראש בקיר
וכן החיים זה רמבו
צריך לעשות משהו ולא רק לדבר
חחחחחחחחח תפוצץ אותו שהוא ישן ואי הרגת אותי אחי
אחי אם אתה רציני פשוט אל תחזור הביתה לך תישן אצל חבר כמה ימים ולך לתחנת משטרה תגיש תלונה או תדבר עם אלי האלה תוך כמה ימים הזבל הזה מחוץ לבית מה אתה דואג
אבל גם לי לא נראה אמין כל הסיפור שלך אין מצב שהמשטרה לא עשתה כלום ועוד אמרה לאבא שלך "אל תשאל הבן שלך הלשין עליך במשטרה מה זה תזיין אותו מכות"
ואם כן אז אל תילך למשטרה לך לאלי האלה אנערף ..למרות שאין 90% שאתה משקר לא מסתדר לי מה שאתה מספר פה
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 23-01-2008 בשעה 19:08.
מקובלכמו שאמרו פה תנסה לדבר עם דודים שלא בצד האבא ותבדוק את האפשרות לעבור לגור אצלהם.
מאיפה אתה יודע שהסיבה לזה שהיא לא עושה כלום היא שהיא מפגרת? אולי היא מפחדת, אולי היא לא יודעת איך להתערב, אולי היא חושבת שעדיף שהיא לא תהיה חלק מזה כי במילא היא לא תוכל לשנות.וסלח לי אבל אמא שלך דיי מפגרת אם היא מכירה את העניין ולא עושה כלום.
מה נראה לך שזה ערס צעצוע שאם תראה לו שיש לך ביצים הוא ילך להציק למישהו אחר? יש לו בעיה רצינית והיא לא תיפתר ככהותתחיל לעמוד על שלך כי אם אתה תראה לו שאתה לא מפחד אז הוא גם לא יתייחס אלייך ככה.
לא נראה לך רציני - אל תגיבאבל גם לא נראה לי שכל העניין הזה רציני יעני באמת אתה מספר את זה כאילו רק מתי שבא לו הוא מביא לך מכות ולא מתי שאתה מעצבן אותו ולא עושה מה שהוא אומר
בקיצור יצאת נעל
תחח אין לך מה לאמר אה?
מה אמא שלו מפחדת זה הבן שלה היא יכולה לעשות משהו ואם היא לא עשתה כלום עד עכשיו אז זה מראה או שהיא מפגרת או שהוא סתם מזיין במוח ואבא שלו לא עושה לו כלום
וזה לא עניין של ביצים או לא ביצים, אנשים נטפלים לאנשים חלשים שנותנים שיקרו לעצמם כאלו דברים. ברגע שהוא יעמוד על שלו ולא ייתן לאבא שלו לעשות מה שהוא רוצה אז הוא גם ירוויח ביטחון עצמי וגם אבא שלו יראה אותו אחרת לא איזה שק
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
פעם ראיתי סרט על ילד קטן שאבא שלו כל היום מפוצץ אותו, הילד קצת גדל, האבא שלו ישן, הילד לקח לום ופיצץ לו ת'צורה....
מה שאני בחייייייייים אבל בחייייייים לא הייתי עושה לא משנה מה ..
קיצור שמע אחי,
לא יודע זה סיפור מוזר מה שאתה מספר,
תברח או משו כזה ..
תגובה לא לעניין = באן