זה מעצבן שאתה רואה את רוביני מנסה לבעוט במקום למסור לראול זה מעצבן שאתה רואה את בלבואה מגביע לראול כדור שכל חלוץ בעולם בכלל לא היה מגיע אליו שהוא יכול למסור לו שטוח לגול שחקן כל כך טיפש לא ראיתי יש לך הזמנות עכשיו רובן עדין לא מסוגל ליהיות בסגל קח אותה , עזוב את הפצועים רשמתי לפני זה ועודעכשיו זה נשמך רוד ואן ניסטרלוי וסרחיו ראמוס פצועים אין לי מושג לכמה זמן סאמק , רק שיהיה מוכנים לרומא וד.א אין שום ססיבה שברסה לא תנצח היום את אוססונה זה בבית , בחוץ הם עשו 0-0 .
ובקיצור כל מה שכתבתי זה היה מעצבים וזה כל כך מעצבן אותי סאמק :\ שוסטר עשה חילוף כל כך טוב , שאי אפשר לכעוס אליו שהוציא את סלגדו הוא ראה שסלגדו רק בהתקפה שזה כבר לא משנה שהוא לא יורד ולא מסוגל לרדת , הכניס שת באפטיסטה שגם התרומה שלו היתה לאפס אבל עם הוא היה פותח במקום דיארה יכול ליהיות שהיה יותר שונה ,בקיצור יום נאחס חרא של יום , חיפה , צלסי , מדריד הכל חרא :\ לפחות עכשיו חזרתי מביצפר אוהדי ברצלונה לא היה להם אומץת להסתלבט אלי עדין 6 נקודות הפרש ( ברסה ינצחו היום ) , בטחלס זה טוב לעולם אבל לא לי , אין לי כח להתקפי לב האלה , אנחנו חייבים עכשיו לשים לב לרומא ולקוות שראמוס ורוד יהיו מוכנים לרומא .

ציטוט ההודעה