|
|
זה לא משנה כמה כסף תתרמו...
אף אחד לא יצדיק אדם שגנב טלוויזיה ומכר אותה בזול או חילק בגלל שבחנויות היא יקרה מדי...
אבל לא הבנתי למה תורמים ולאן ?
נכון אבל אם תקח עוד עורך דין או עורך דין טוב יותר אחד שמתמצא יותר בעסק אולי תקבל הגנה משפטית טובה יותר.
יש המון פריצות בחוק זכויות היוצרים במיוחד באינטרנט אפשר בקלות לנצח משפט כזה אם תיהיה לך הגנה כמו שצריך.
לא פעם יצא שהפרו זכויות יוצרים ויצאו זכאים (ראו מקרה אורט אשר פירסמו מתכון או משהו בסיגנון ויצאו זכאים בשל תביעה של תפוז).
העניין הוא שלמה אני אישית לא יכול לתרגם סרט? במה זה פוגע ביוצרים? זה הרי תרגום שלי לא גנבתי אותו מאף אחד אני עמלתי קשה ותירגמתי את הסרט בעצמי , אבל לא אליס לא מרשים לתרגם סרטים ולמה? כי הסרטים מוגנים ואין לך אישור לתרגם אותו , זה כבר נהייה פגיעה בחופש הביטוי או איך שלא תקרא לזה , ואפשר להתווכח על זה וזה מה שהם עושים וזה מה שהם יקבלו בסופו של דבר אני מקווה מאוד שהם ינצחו כי אם לא חארם על רוב האתרים בארץ , זה משפט ראשון שתאחלס אליס הולכים אליו , הם לא הלכו למשפט עם אף אחד עדיין ראש בראש.
כל האתרים הגדולים הגיעו לפשרה ושילמו קנס והמשיכו את הפעילות שלהם במתכונות מצומצמות , עכשיו נראה מה אליס באמת שווים כאשר הם עומדים במשפט מול שופט ראש בראש עם אתר לא קטן בכלל ...
ערכתי =\
בכל זאת עדיף אני לא אתן את דעתי הפעם..
בהצלחה בכל מקרה לאתר דונקי
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 17-02-2008 בשעה 01:19.
גם אם א.ל.י.ס ייצא זכאי במשפט, אי אפשר לעצור את כל ההורדות באינטרנט.. סוגרים אתר אחד נפתח יום למחרת עוד מאה ...
בכל מקרה תרמתי...
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪