לפני כמה זמן שמרתי איזה 6 שבתות קראתי את כל הספרים של הארי פוטר מהתחלה
ואז כבר לא היה לי מה לעשות
אז הפסקתי לשמור :| שמעו זה קשה
לפני כמה זמן שמרתי איזה 6 שבתות קראתי את כל הספרים של הארי פוטר מהתחלה
ואז כבר לא היה לי מה לעשות
אז הפסקתי לשמור :| שמעו זה קשה
|
|
זו דעתך כי אתה מאמין ..
בשבילי יום שבת הוא יום מנוחה משאר השבוע שבשאר השבוע יש לי לימודים, אימונים ועוד מלא דברים ..
ואת יום שבת אני מעדיף לנצל כדי לצאת עם חברים, לעשות דברים אחרים שאני אוהב.. שמה לעשות .. אני לא יכול לעשות אותם אם אני שומר שבת..
בקיצור לדעתי שמירת שבת כן מגבילה אותך ..
אולי יש לך 6 ימים לעשות מה שבא לך אבל זה לא אומר שהשמירת שבת נותנןת לך משהו חוץ מ"אווירה" ואמונה.
אני לא אומר שלשמור שבת זה לא טוב ..
מי שמאמין סבבה .. אני מכבד..
אני אישית מרגיש שזה מגביל אותי ..
קובי שומר רביעי
אני שומר שבת..
כמו שאני מכיר את עצמי ..
אני כן אפסיק ..
אני גם ארגיש שאני שומר רק בשביל לרצות מישהו או משהו .. לא בשביל עצמי..
ועוד משו .. אתה אומר שאני לא אוכל להפסיק לשמור ?
מה זה אומר ?
שאני לא אוכל להפסיק ?
או שאני לא ארצה להפסיק ?
כי לפי מה שכתבת בהתחלה אתה כן רוצה להפסיק.. אבל לא יכול
וזה נראה כאילו אתה לא מפסיק כי לא נעים לך?
אז בכלל שווה לשמור שבת אם אתה לא באמת רוצה ועושה את זה רק מתוך "אי נעימות"? (אני יודע שזה לא בדיוק אי נעימות)
נערך לאחרונה על ידי zalts; 12-03-2008 בשעה 14:05.
חחח אז אתה עם כל הכבוד אחי מדבר שטויות .. יש סוגים של זרמים שונים בדתות שאחד מהם הוא המסורתיים.. כמו שיש חילוניים שהם ברובם הגדול לא שומרים שבת מדליקים אש וכל השאר לא שומרים חגים וכל זה.. אז יש מסורתיים שכן מכבדים חגים שומרים את כיפור פסח וכל שאר החגםי וכנל שבת ששומרים לפי המסורת של המסורתיים..
חצי חצי...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
שמרתי חודש מתי שסבא לי נפטר. .
^^שלי^^
רבאק תהיה הגיוני, "כמו שהשם , לא ביצע שום מלאכה ביום השביעי ואפילו פיפס הכי קטן לא, מי אתה שכן תעשה מלאכה הכי קטנה שיכולה להיות ?" אה אוקיי מעכשיו כל מה שאני יעשה בשבתות זה לשכב במיטה ולהסתכל על התקרה זה הגדרה מדויקת של מנוחה
אולי אתה מגדיר לשבת וללמוד תורה/להתפלל כמנוחה, אני מחשיב כמנוחה דברים כמו לשבת עם חברים, לשכב ולראות טלויזיה או סתם לשבת ולשחק במחשב. באף אחד מהדברים האלה אין שום פעילות מאומצת, כך שאני גם נהנה וגם נח תוך כדי.
תגיד לי מה אני עושה לא בסדר. בבקשה. אני באמת רוצה שאלהים יאהב אותי.![]()