ראבקאק בגלל מחשב מחורבן אבא שלך חרא... אז בגלל חארות כמוך יש לנו מדינה כזאת.
בעעע
ראבקאק בגלל מחשב מחורבן אבא שלך חרא... אז בגלל חארות כמוך יש לנו מדינה כזאת.
בעעע
נערך לאחרונה על ידי shl1; 23-03-2008 בשעה 01:41.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....
|
|
יאוו איזה באסה =/
רגע אמא שלך שמה לך סיסמא למחשב?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
שמע אתה יותר מסכן ממה שחשבתי חחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי eriK; 23-03-2008 בשעה 09:58.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
היי היי היי..
קודם כל זה אבא שלך סבבה?.. הוא ייקח לך את הארנק וייזרוק אותו לים ייתן לך סטירה ויוריד לך את המכנסיים מול כל הכיתה .. זה אבא שלך..
לך יש אבא לי אין.. הוא נפטר.. ואם הייתי מקבל אפשרות של להחזיר אותו לחיים ע"י זה שהוא ימחוק לי את כל הקבצים במחשב על כמה שאני חולה מחשב לא נורמלי (ראה הודעה באטרף שלי כל 2 שניות) הייתי מקבל את האפשרות הזאת באהבה.. זה רק כדי להרגיע אותך לגבי כיבוד אב ואם..
אגב אתה לא יודע איזה סיוט זה לגדול בלי אבא.. כי אז אתה לומד רק מאמא ואז אתה ניהיה רגשן כזה ויש לך צדדים נשיים חזקים ואתה יכול להתדרדר אפילו להומואיות ואני לא צוחק איתך היה לי תקופות שחשבתי שאני..
יופי סגור העיניין..
לגבי הקבצים.. וואוו. חחח יש פה אנשים שמזה עזרו לך בדרכים של להחזיר את הקבצים ובטח להחזיר לוקח זמן אבל וואלה אז מה.. חח.
סגור העיניין לגבי הקבצים היקרים והאמת גם אני הייתי מתחרפן אם 3 GB של שירים ועוד כמה דברים נפאים שיש לי על המחשב היו נמחקים..
ולהבא תלמד לעשות כונן שלם שהוא רק שלך שם יש את כל הדברים שלך בצורה מסודרת מהתמונה הקטנה ועד לפוטושופ הכי מתקדם.. בצורה זו אף אחד לא יכול לגעת לך בדבר שלך..
סגור העיניין?..
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music