אני ממש לא הייתי ציני , ולצערי לתחת לא יכנס אלי זין , לפחות לא בהסכמה..
איך את יודעת שאת נמשכת לבנות ולא לבנים אם לא היית עם בן תקופה רצינית? (אני יודע שלא - רק לפי הדיבור שלך אפשר להבין את זה)
אז לא ניסית והיית רק עם צד אחד ואת כבר חושבת שאת מתחילה לפתח רגשות לבנות , זה כמו שאני אגיד ואללה בא לי להיות מיליונר אבל אני יושב בבית כל היום ורואה ריקי לייק.
איזה יחס ,אתה חושב שמישהי שהיא חושבת שהיא לסבית אז היא מיוחדת וצריך להתייחס אליה אחרת , זה סוג הדברים שמגבילים את ההשקפה של האנשים לראות צר ולא אופקי.טוב.. לכל מי שאמר שיש המון בנות שמתנשקות בשביל הכיף עם בנות אחרות... אז מה?!?! מה זה קשור?
היא לא אמרה שהיא רוצה להתנשק, היא אמרה שהיא מתחילה לפתח רגשות כלפי בנות!! בגלל זה היא מפחדת..
ולכל מי שענה בציניות (moshe וכו'..) זה כזה מגעיל מצידכם לעשות דבר כזה! למה אתה חושב שבמצב כזה בא לה לצחוק??? זה ממש לא מצחיק, אפילו אם ככה אתה מדבר לחברים שלך זה לא היחס שהיא רוצה לקבל בהכרח, בגלל זה היא פנתה לפורום הזה..
עכשיו התשובה שלי אלייך, תשמעי, אין בדיוק פיתרון, את צריכה לשבת ולחשוב אם את אוהבת אותה/מפתחת רגשות אמיתיים אליה או אל כל בת אחר, נכון שאין פסול בזה, ואני מבין שזה נורא קשה לך!! אז חבל לאכול את עצמך.. אני לא חושב שאת באמת לסב..ית או דו מינית.. זה כמעט ברור שזה בגלל הגיל, שאלתי המון אנשים את השאלה הזאתי, וכולם אמרו שבגיל הזה המון נערים ונערות מתבלבלים ולא בטוחים בזהות המינית שלהם.שאלתי אפילו פסיכולוגים ויועצים חינוכיים ומיניים.. אז אין לך מה לדאוג, אם את חייבת לדבר עם מישהו את מוזמנת לדבר עם היועצבת בבית הספר שלך.. זה עוזר!
מקווה שעזרתי,
אז היא לסבית , והיא חושבת שהיא ככה סו פאקינג וואט , אז שתשחק עם דילדויים כל החיים שלה , אם זה עושה לה טוב היא לא חייבת להיות עם בנים בחיים , העיקר ההנאה שבדבר ולא הקטע של "ואללה אני ארצה את החברה" , או "זה רק בשביל ההורים שלי"
טפו על ההורים וטפו על החברה , כל עוד אתה לא נהנה שום דבר לא שווה את זה , כנראה שאתה אחד מאלו שעושים דברים בשביל אנשים אחרים ולא בשבילך , ד"א היועצת בבית ספר זה פאקינג שיט אישה מתוסכלת מינית שלא היה לה מה ללמוד בחיים

ציטוט ההודעה