הוא מטומטם, זה הכל..
הוא מטומטם, זה הכל..
string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";
|
|
מספיק להתווכח על זה. מה רע להאמין באלוהים? זה הדבר ששמר על הדת שלנו ביחד כל הזמן הזה אז בואו לא ננסה להיפטר מזה.
אני אישית לא מאמין באלוהים ואני ממש מצטער שניסיתי איי פעם לשכנע אנשים פה שאין כזה דבר אלוהים כי אין בזה שום דבר רע.
יום טוב וחג שמח.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אישית אני חושב שבני האדם יצרו להם את האלוהים כדי שיוכלו להתמודד עם מצבים קשים ויהיה להם תמיד על מי "לסמוך" שיציל אותם וגם כדי להתמודד עם הפחד של המוות ככה שאם הם לא יחטאו הם יגיעו לגן-עדן.
אני מאמין גם שאנשים יצרו אותו כדי שיהיה גורם התרעה כנגד מעשים רעים למשל בתקופת התנ"ך
אז לא היה משטרה וכל מה שיש היום אז אנשים רצו להבטיח שיהיה כבוד אחד כלפי השני ואנשים לא יפשעו כגון אונס מרמה רצח וכו'
אם מסתכלים על זה אז רוב החוקים שכתובים בתנ"ך די דומים לחוקים שיש לנו היום. לא אכפת לי אם איש מאמין בה' או לא רק מה שמעצבן אותי פה זה הכפייה הדתית. אתם לא רוצים לאכול חזיר או חמץ בפסח זה זכותכם לכל איש זכות לבחור מה שהוא רוצה. לא לפני הרבה זמן פירסמו פה שרוצים לחייב תלמידים בכל בתי הספר להתפלל בבוקר. אנחנו מדינה דמוקרטית לא דיקטטורית. חוץ מזה שלהתפלל כל היום נשמע משעמם איפה כל הכיף בחיים והבילויים והשאיפות ?
אוקיי...לא הבנתי
יום טוב