"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
*צונזר* (ואנ'דעת שזה מותר, אבל זה לא קשור לפה!)
נעל אדידס
מעכשיו כל מי שירשום דברים שלא קשורים אני פשוט עורכת לו את ההודעה
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 26-04-2008 בשעה 05:43.
Keep the blue side up.i
^^^
נעל נייק עם ציור של שדון חחחח נראה אותכם
נעל NIKE RIVAL עם ציור של SONY ERICSSON או NOKIA תבחרו זה באמת קשה אנלא מאמין שנייק אשכרה יצרו דגם של נארוטו
נערך לאחרונה על ידי החתיך.; 26-04-2008 בשעה 22:52.
אין חיפשתי בריפרוף לא יכול להיות שיהיה שילוב כזה אז מנהלת לעבור הלאה???
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יאללה אני אומר מה אני רוצה...
נעלי נייק עם כוכב בצבע ירוק
כמה עובדות עליך:
1.אתה מסתכל על התגובה שלי
3.אתה לא שם לב שאין 2
4.אתה גולש בפורום i-atraf
5.אתה עכשו בודק את זה
6.אתה רואה שאין לי חתימה.
7.אתה נמצא בנושא שמעניין אותך.
8.אם אתה קורא את מה שרשום זה אומר שזה מעניין אותך!
9.אתה יודע לקרוא את השפה המדוברת ב-יSראL
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום i-atraf!
מה יש לכם עם הנעלי נייק יאללה?
אז אני אכתוב משהו נורמלי:
שמפו של כיף בצבע כתום [הפקק או כל הבקבוק]
תגידו גם איך האיכות של התמונה זה מ K610 שהפכתי לW660 ...
תביאו לי תמונה של פירסינג בראש.. ויש כזה דבר
לכלבים יש גבות???
הסבון הכי גדול בעולם
חחחחחחחחחחח תרשום משהו
בגד ים אדום
אם זה קורה שוב פשוט מי שיכנס ירשום
ותפסיקו לרשום דברים שלא קשורים לאופנה וטיפוח!
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 30-04-2008 בשעה 17:37.