הבן זונה צודקקקקקקקקקקקקקקק
הבן זונה צודקקקקקקקקקקקקקקק
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח ח
הרגת אותייייי! איזה מחוק אתה.! מנוש זה מנוש..היית שם לה דאורדורנט..:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
גדול אחי, לא שומעים כאלה דברים כל יום.
חחחחחחחחחחחחחחחחח........
איזה צחוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............................
חחחחחחחחח אני בוכה מרוב צחוק
יש לי חבר היתה לו ידידה שגם ידידה שלי בקיצור שנה שעברה הוא ירד לה וזה היה ממש מסריח , הוא לא אמר לה וזה לא היה נעים והוא גם רצה לזין אותה אחרי זה. (שנינו הינו בקשר טוב איתה ידעתי שיהיה לי הזדמנת איתה מתי שהוא וגם הוא ידע אז הוא הזהיר אותי מהתחלה כבר )
לפני חצי שנה ככה עם אותו ילדה היא רצתה שאני ירד לה ואני כל הזמן מחפש דרך להתחמק( בסוף לא עבד ואני מבין על מה אתה מדבר , + לא זינתי אותה , פשוט טעם מסריח , אותו טעם שאתם מכירים את זה שאתם משחקים כדורגל וחוזרים הביתה ושאתה משתין אתה שם תיד על הזין כמובן אז היד שלך פשוט מסריחה ואתה מריח תריח ולא מבין איך זה הגיע לריח הזה ? זה פשוט זה , זה לא אנושי ) חח רק פעם אחת זה קרה אבל חבר שלי ירד לאיזה ידידה והוא אמר שהיה בסדר . אני מבין תהרגשה אחי , באמת שאני מבין (ועוד לא לזין אותה אחרי זה )
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-04-2008 בשעה 20:54.
Siete
חחח איזה סטלן..
מסר לבנות:
תתקלחו לפני שיורדים לכן..><'
חחחחחח שיו מסכן חח
שהיה מפסיק וממשיך בתהליך :\ לא חבל
גשם של עופרת יצוקה.
אין זה הרג אותי מצחוק הרבה זמן לא צחקתי ככה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחבקיצורר אחי תגיד לה דוגרי אל תתביש..ואממ תגיד לה שאתה מוכן לשטוף לך את הכוס עם היא רוצה=]
לא אצל כולן זה מסריח...![]()
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
חזק ביותר !
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח טואוובבבבבבבבבבבבבבבבבב [=