קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חח קבלו משו מצחיק!!
    על ידי sadax בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 20:21
  2. תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 19-07-2008, 14:17
  3. פרסום l כנסו משו חזק
    על ידי yoyo44 בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 00:58
  4. פרסום | סרבר חיה משו סוס מוד סוס !!
    על ידי ºPa¥abe Θn D£athº בפורום GTA
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 22:53
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33

[פרסום מחדש] זה משו שחייל קרבי כתב לפני שהוא התאבד - עמוד 3

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אחזק את דימה ואספר שבכל שבוע וחצי בממוצע חיילים מתאבדים.
    המקרים לא מדווחים מכיוון שזה יצור גלי זעזוע נרחבים, קריאות לאי גיוס וכ'ו.
    להוא שזרק "לחייל היו בעיות נפשיות". נכון, התאבדות נובעת מדיכאון (דיכאון זו מחלת נפש, מעבר לסטיגמה של "וואי איזה דיכאון"), ודיכאון מוביל לנטיות אובדניות.
    אתה מסיר את האחריות של הצבא ושל המפקדים שלו ממנו. אני לא מבין באיזה עולם אתה חי.
    התאבדות זו לא החלטה שאתה קם בבוקר ואומר "אני מתאבד". זה תהליך, זה תהליך ארוך, עצוב, ומייגע. זה סממנים של דיכאון- חוסר תפקוד, אי אכילה, בעיות שינה, סיוטים, התעורריות בלילה, בעיות ריכוז, הסתגרות חברתית. אם המפקד לא רואה את זה הוא לא ראוי לתואר של מפקד. אם מפקד אטום לבקשות של החיילים לראות קב"ן - הוא אידיוט חסר רגישות.
    אני אפילו לא רוצה לחשוב על כמה מקרי התאבדויות היו נמנעות אם המפקדים היו יותר אנושיים מרוב שזה מעציב אותי.
    ומה לגבי החיילים שיום יום בדיכאן? שיש להם בעיות ואף אחד לא שומע אותם אבל הם מפחדים להתאבד? הם יותר גרוע ממתאבדים לדעתי. הם מתים חיים. אבל למי אכפת מהם. המערכת הנפשעת הזאת זרקה אותם לכלבים.
    ומה לגבי אותם חיילים שהיו בדיכאון והאפשרויות שעמדו בפניהם הם:
    א. להתאבד
    ב. להשתמט
    אבל בגלל אנשים אטומים וחסרי לב כמוכם הם בחרו באפשרות הראשונה, כי הם ידעו שהם יקבלו את הדיכוי והמרות שאתם מנסים לכפות על אנשים חולים בנפשם. מורעל, מורעל, זה על המצפון שלך מקרי ההתאבדויות.

2. קישורים ממומנים

זה באמת מכתב מרגש אהבתי אבל הוא לא כזה נכון...
    בתור אחד שכבר למעלה משנה בצבא ועברו לי הרבה מאוד חיילים בידיים הרבה מהם קרביים החיים שלהם לא כל כך גרועים כמו שהוא מתאר במכתב ורובם נהנים ומרוצים מהשירות הצבאי שלהם.
    נכון צבא לא תמיד דבר קל וגם אני סוגר הרבה שבתות בבסיס ואין מה לעשות צריך רק לקחת איתך חוויות ולא לחשוב איך תראה את הבית כמה שיותר חברים לצבא זה חברים לעתיד.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי Sunz צפיה בהודעה
    אני אחזק את דימה ואספר שבכל שבוע וחצי בממוצע חיילים מתאבדים.
    המקרים לא מדווחים מכיוון שזה יצור גלי זעזוע נרחבים, קריאות לאי גיוס וכ'ו.
    להוא שזרק "לחייל היו בעיות נפשיות". נכון, התאבדות נובעת מדיכאון (דיכאון זו מחלת נפש, מעבר לסטיגמה של "וואי איזה דיכאון"), ודיכאון מוביל לנטיות אובדניות.
    אתה מסיר את האחריות של הצבא ושל המפקדים שלו ממנו. אני לא מבין באיזה עולם אתה חי.
    התאבדות זו לא החלטה שאתה קם בבוקר ואומר "אני מתאבד". זה תהליך, זה תהליך ארוך, עצוב, ומייגע. זה סממנים של דיכאון- חוסר תפקוד, אי אכילה, בעיות שינה, סיוטים, התעורריות בלילה, בעיות ריכוז, הסתגרות חברתית. אם המפקד לא רואה את זה הוא לא ראוי לתואר של מפקד. אם מפקד אטום לבקשות של החיילים לראות קב"ן - הוא אידיוט חסר רגישות.
    אני אפילו לא רוצה לחשוב על כמה מקרי התאבדויות היו נמנעות אם המפקדים היו יותר אנושיים מרוב שזה מעציב אותי.
    ומה לגבי החיילים שיום יום בדיכאן? שיש להם בעיות ואף אחד לא שומע אותם אבל הם מפחדים להתאבד? הם יותר גרוע ממתאבדים לדעתי. הם מתים חיים. אבל למי אכפת מהם. המערכת הנפשעת הזאת זרקה אותם לכלבים.
    ומה לגבי אותם חיילים שהיו בדיכאון והאפשרויות שעמדו בפניהם הם:
    א. להתאבד
    ב. להשתמט
    אבל בגלל אנשים אטומים וחסרי לב כמוכם הם בחרו באפשרות הראשונה, כי הם ידעו שהם יקבלו את הדיכוי והמרות שאתם מנסים לכפות על אנשים חולים בנפשם. מורעל, מורעל, זה על המצפון שלך מקרי ההתאבדויות.
    החייל לא התאבד, זה סתם תוספת שנתנו לסיפור בשביל למשוך קוראים

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,251 | הודעות: 8,173,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect