רואים שראובן עובד בא ממכבי ת"א =] נשמה אפילו שהוא אדום עכשיו
אין 3 ברצף ^_^
רואים שראובן עובד בא ממכבי ת"א =] נשמה אפילו שהוא אדום עכשיו
אין 3 ברצף ^_^
|
|
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אללהההההה גביע!!!!!!!!
הפועל יא זבלים אכלתם אותה! בית"ר לדאבל!!!!
יהיה כיף!
הערבים הפסידו!!!
....
אבל נפלתי בווינר... , לא יכלתם לנצח עד 90 דקות ?...יאאאאההההה תמוז עם ההחמצות
יששששששששששששששששששששששששששששששששש גביעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
סוף סוף פעם אחת בחיים שלי אני ממש מאושר.
בית"ר זכתה בגביע על הקבוצה השנואה עלי בתבל. כשברוך דגו בא לבעוט, אני ואבא שלי ישר
אמרנו הלך, פשוט הלך.. אחרי ההחמצה, הבנתי שהכול נקבע מראש, האלופה תיקח את הדאבל
ויהי מה. בחיים שלי לא צעקתי ככה, אחד הרגעים המאושרים. גם מנצ'סטר אלופה, בית"ר תזכה בדאבל
ואולי גם השדים האדומים שלי, והכי חשוב הזבל הגדול של המדינה שנקראת הבועל ת"א הפסידה בפנדלים
לאחר 100 שנה של הצלחה. מגיע לכם להפסיד, אתם פשוט קבוצה מגעילה, ויש לכם מאמן שאני לא
ירשום פה מה אני מייחל לו, פשוט בושה של מאמן, שיחק בונקר מגעיל בצורה שבחיים שלי לא נגעלתי
מקבוצה, חבל שפיספסנו הזדמנויות, ללא אניימה, 4-0 הייתם אוכלים בלי להתאמץ בכלל. אבל האמת יש
רגע אחד יותר מאושר שראיתי, ואני באמת יזכור אותו לכל החיים, לפני הענקת הגביע, שחקני בית"ר עלו
לקבל את המדליות, אף אחד מהם, אבל אף אחד, כולל כמה אנשים מההנהלה, חוץ מדוד אמסלם, לא הלך
ולחץ את ידו של שר הספורט המהולל חאלב מג'אדלה, הוא פשוט אכל בראש הבן כלב המגעיל הזה, כל
כך הביש את עצמו וראה איך הוא אכל אותה, פשוט צחקתי שעה על זה.
אני אוהבבבבבב אותךךךךךךךךך בית"רררררררררררררררררר, אני אוהבבבבבב אותךךךךך בית"רררר,
כל החיים שלי יואהב את הקבוצה הזאת, ואני מקווה מאוד, אבל מאוד, שלאחר ההפסד הזה שאכלתם
תרדו ליגה, בעזרת השם.
מדינה של ארקדי.
מכביסט לקח לנו את הגביע, בלתי יאמן.
אגב, יפה שיש פה אוהדי ביטר שמתרברבים על הגביע, אבל מה שמצחיק, שכמעט שאין שום סיכוי שהייתם ברמתגן, אלא אם אתם גרים ברמת גן או ת"א.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
איזה יופי שקבוצה ישראלית ולא פלסטינית לשם שינוי מניפה את הגביע, אני מקווה שהשיטה לא השתנתה וקבוצה עם מיקום גבוה בליגה (קרית שמונה) ולא מי שהגיעה לגמר (הגועל) הולכת לאופ"א
כמה כואבת הייתה הדרך הביתה. אחרי שהחמצתי את הצפייה בפנדלים בגלל שאבא שלי לא הרגיש טוב, שמעתי את ההפסד ברדיו ובכלל התבאסתי. התבאסתי לא רק בגלל שלא לקחנו את הגביע, אלא בגלל שהאוהדים הפאשיסטים, הגזענים, המטומטמים והברברים של בית"ר שמחים. ידעתי ששמעתי ברדיו שמתי שדגו יבעט הוא יחמיץ. זה היה כ"כ ברור.
ולאידיוט שמעליי, אפילו חרוזים קשה לך לכתוב? השלטים של הלה פמיליה שלכם פשוט מביכים את השפה העברית, עצוב לראות קהל כזה מטומטם.
בכל מקרה, שוב פעם מאיר לוי, אוהד בית"ר מובהק, בן של זונה מוסמכת, דפק את הפועל. לפחות דגו פתח ליואב זיו את השפה.
לפחות זה גורם לי להרגיש טיפה יותר טוב. http://www.youtube.com/watch?v=6gDBhMTTuLY