משחק לא טוב של צ'לסי בנתיים.
אבל איך להגיד ?
צ'לסי יודעת לנצל מצבים.
1:1 משחק מעולה :]
משחק לא טוב של צ'לסי בנתיים.
אבל איך להגיד ?
צ'לסי יודעת לנצל מצבים.
1:1 משחק מעולה :]
Real Madrid ♥
|
|
צ'לסי יודעת לנצל מצבים?
זה אפילו לא מצב
זה הפוקס
של האאמאמאמא של הפוקסים
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מנצ'סטר לא נגעו בכדור במחצית השנייה .
צ'לסי היו הרבה יותר טובים .
נלך להארכה![]()
Real Madrid ♥
חחחחחחחחח
וואי וואי כמה נק הרווחתי [=
1-1
יאאלה צלסי !
[=
פנדליםםםםםםםםםםםםםםםםם :]]
אדום לדרוגבה :|
אבל אדום מוצדק.
טבז הוא שחקן כל כך מלוכלך =\
Real Madrid ♥
חח מזל וטוב למנצסטר יונייטד .. גון טרי איך אני מרחם עליו נשבע לכם ........................... הוא הלך מהר מידי והחליק !!!!!!!!!!!!!
Siete
הקבוצה הפחות טובה ניצחה היום וזה חבל
כי לצ'לסי היה מגיע לזכות היא שיחקה הרבה יותר טוב.
השיפוט היה זוועה ואפילו נוטה ליונייטד(אדום לטבז בתחילת המחצית השנייה שלא נשלף)
I LOVE INTER
היה משחק חצי משעמם, תחילת מחצית ראשונה לא טובה בכלל, ואני לא מדבר בעד קבוצה כלשהי אלא לגביי העניין סה"כ במשחק, היה משעמם, מתחילת הדקה ה30 היה טוב ומתחילת המחצית השניה עד דקה 65 היה טוב ושוב פעם דעיחה, סה"כ 45 דקות של משחק כדורגל טוב, ההארכה הייתה משעממת.
כמו שתיארתי לעצמי, גמר כל אנגלי לא יעשה טוב לגביע עם האוזניים הגדולות.
צ'לסי רוב הזמן הייתה יותר טובה מהיונייטד אבל כדורגל משחק אכזרי וג'ון טרי ייצא טונה שהוא החליק וככה זה...
מקווה שלגרנט ייצא להיות במעמדים כאלה עוד פעם כי הוא מאמן טוב מסתבר.
בשתיי מילים על שלבי הנוקאווט השנה: לא מלהיב.
יהיה כיף!
השדים האדומים ניצחוווווווווו זה העיקררררר כמה שמחתי, אני ואבא שלי כמו ילדים קטנים לבשנו
את החולצה המקורית של מנצ'סטר חח... כשטרי בא לבעוט אמרתי זהו נגמר, אבא שלי אמר לי,
תומר, זוכר מה קרה עם בית"ר, זה מה יהיה היום.. בום החטיא.. רק צעקות.. ואז הבנתי, מנצ'סטר
לוקחת בוודאות... איזה שמחה אדירהה...
מקצועית לגבי המשחק - צ'לסי שלטה רוב המשחק, הניעה את הכדור בצורה טובה יותר, שיחקה
יותר טוב, אבל ולפי דעתי זה אבל גדול. כמות המצבים שצ'לסי הייתה דיי אפסית לעומת הכמות המצבים
הריאלים והממשים של מנצ'סטר. טאבז החטיא 2 שערים + בעיטה חוזרת של מישהו. אממ אח"כ ההחמצה
הגדולה של גיגס, והיה עוד איזה מצב לא זוכר.. צ'לסי הגיעה לקורה אחת של דרוגבה, וקורה אחת של
לאמפרד.. מצבי ההבקעה של מנצ'סטר היו גבוהים יותר, חבל שלא גמרו את זה יותר מהר.. אבל תאחלס
שאפו לצ'לסי דפקו הופעה מכובדת ביותר, אני אהבתי מאוד את הגמר הזה לעומת אחרים שהיו לי משעממים,
סוף סוף היה מהירות, אקשן, עניין, קהל חולני, מכות במגרש, פיזיות, רוחניות, אהבתי.
מה שבאמת לקח את הגביע לצ'לסי זה ההחלטה המטומטמת של גרנט להכניס את אנלקה במקום את שבצ'נקו
בפנדלים ראו על הפנים של אנלקה שהוא כל כך לא רוצה להיות שם והיה חסר בטחון לחלוטין
כל האנשים שראיתי איתם אמרו במקום שהוא יפספס
צלסי היו חייבים לגמור עם זם גם הזדמנויות גם חציי הזדמנויות .. היו חייבים לגמור תמשחק וחבל ... אבל זה יונייטד של השנה כמו שרשמתי לפני המשחק ..
Siete
חבל, כל כך חבל.
כל כך הגיע לצ'לסי !
רציתי את צקלסי וצ'לסי שיחקו יותר טוב ממנצ'סטר.
לא נורא, מזל טוב מנצ'סטר![]()
Real Madrid ♥
צלסי פשוט פראירים לדעתי הם היו צריכים לעלות ליתרון במחצית השנייה הם היו ממש טובים וגם חוסר מזל בפנדלים אני מקווה שלא יעיפו את גרנט עכשיו.
טוב ייאלה מספיק תנעלו.
מספיק כואב הלב, למה לזרות עוד מלח.
כואב אז נועלים?
רוב האנשים פה רצו את צ'לסי אלופת אירופה.
בכל מקרה, גרנט עשה טעות בחילוף שהכניס את אנלקה הוא היה צריך להכניס את שבצ'נקו במקום דרוגבה, אמרתי את זה גם במשחק, דרוגבה היה לא טוב בכלל במשחק, הייתה לו בעיטה אחת שעפה לקורה וחוץ מזה הוא היה כבוי.
גם אם הוא היה מתייחס לפנדלים - שבצ'נקו בועט לא פחות טוב מדרוגבה
יהיה כיף!