|
|
כה,אח שלי בכיתה ז' במופת גם.
אמרו להם שבכיתה ט' הם יעשו תואר ראשון באוניברסיטה,הוא מזה סוס,יש לו ממוצע 95 בתעודה (מחצית א'),אני לא מאמין איך הוא כזה גאון,במתמטיקה יש לו 95.
בהנדסה אני יודע שהם לומדים כבר משפט חפיפה רביעי בחפיפת משולשים.
את האמת הוא אמר לי שהוא לא רוצה להיות בכיתה הזאת אבל הוא עושה את זה בשביל ההורים,הוא רואה שהם גאים בו ורוצים שהוא יצליח ולא ילמד בכיתה רגילה,הם רוצים שהוא יהיה number 1. =\
ד"א
תבקש מהמנהל שיעלה לך ל85,אולי 5 על התנהגות אנערף
שמע אחי, לא סוף העולם
אתה בגיל שכל הכיך מתחיל
תחשוב נגיד בגיל 16-17 ככה שתחיל כל העסק של מסיבות אלכוהול חברים יצאות בנות וכל זה אתה תיהיה תקוע בבית עם איזה ספר
תסיים צבא תעשה אולי איזה טיול קטן בחול ותתחיל ללמוד
שמע בוא אני יגיד לך את זה ככה
שאני למדתי הייתה את הכיתה של המחוננים הם חיו בבועה מטורפת, הם לא ראו עולם ואני מדבר איתך על גיל 17-18 שסעמק אנשים לא היו מסיבה עד אז סבבה אולי יהיה להם יותר קל בעתיד אבל כל הילדות, הנעורים שלהם הלכה על ספר
וגם אני זוכר אחרי שהם סיימו דיברתי עם אחד מהם, הוא עושה לי "שמע אחי אני מצטער שנכנסתי לכיתה הזאת, כל מה שלמדתי שם זה חוכמת ספר, לא חוכמת חיים"
תן חיוך הכל זה לטובה :]
המשפט הכי נכון בעולם לא משנה כמה גרוע....
אחי קח את זה בקלות תואר אתה יכול להוציא כל החיים מה הלחץ? להיות ילד משומה לא תוכל להיות כל החיים ואתה תצטער על זה שתבזבז את הילדות שלך על לחסוך 3 שנים כולה...
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
חחחחחחח בן כמה אתה ילד שאתה כבר חולם לסדר לעצמך את החיים אתה בכיתה של מחוננים ולא התקבלת אז נדפק לך העתיד ? תגיד תודה לפחות יהיה לך ילדות שמחה חח אחרי זה תלמד מעכשיו אתה מתחיל לעשות חישובים?! בונא אתה עוד לא בן 14 וכבר תואר חחח
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
אחי עוד כמה שנים תגיע באמת לגיל 17~18 ככה שמה שיהיה בראש שלך זה רק מסיבות אלכוהול חברים רכבים בנות חבל להרוס ת'תקופה הכלכך טובה הזאתי תיהיה נורמלי לפעמים להיות טיפש זה יותר חכם מלהיות חכם (עוזב זה משפט שמלווה אותי הרבה זמן חח) שתחרר תיהיה ילד לך תהנה למה המח שלך צריך להיות מוטרד בחרא כזה מעכשיו תעשה ת'תואר שלך אחרי הצבא עזוב ממרם ושטויות עם המלצה מהמורה שלך למחשבים ואם תגביר 5 יחידות מחשבים תוכל להגיע גם בלי התואר והשטויות.. העתיד לא הגיע כבר אתה קובע שהוא הלך תתמקד בהווה ואם כבר עתיד אז בשנים הקרובות שיבואו לך שאתה אמור להיות בדיכאון על בחורה שזרקה אותך או שאין כסף לצאת לאנשהו ולא בידכאון על "התואר במתמטיקה" ולמרות שתומר אמר שמי שקורא לך חנון מקבל השעייה ליומיים אז אני כן יקרא לך חנון אבל לא בשביל לפגוע בך או משהו בשביל לפתוח לך ת'עיניים, איש תתחיל לחיות תפסיק להתעסק בדברים של גדולים.. אתה עוד ילד
נערך לאחרונה על ידי MaRoKaY; 05-06-2008 בשעה 01:15.
אתה חושב שאם אתה תחרוש כל היום על לימודים תיהיה מחונן ותוציא 100 יהיה לך עעתיד מזהיר?
נערך לאחרונה על ידי orenoren12; 05-06-2008 בשעה 03:27.
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
איזה תגובות לא בוגרות. תאמינו לי, אם היו מציעים לי דבר כזה בגיל כזה הייתי קופץ על זה. מצד שני לא צריך להסחף לא הלך העתיד ולא כלום.
העצה הכי טובה שראיתי שמישהו רשם פה זה לגבי לערב את הוריך. תעשה בלאגן. תרעיד את המערכת ואל תוותר! במידה וזה לא עוזר. באמת שזה לא נורא. עצם היותך מועמד לדבר כזה אומר שאתה בחור חכם וצפוי לך עתיד מזהיר גם ככה! שיהיה המון בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 05-06-2008 בשעה 04:15.
תשמע, להיות בעל תואר כבר בגיל 18 זה טוב... אבל לא מצויין.
אני לא מכיר אותך ואני לא יודע איך אתה אבל אני רוצה להגיד שידע רב מספר או ממקור מידע אחר לא יביא אותך להיות בעל חברה מצליחה או משהו יותר טוב. כדי להצליח, ולהצליח באמת אתה צריך כישורים. אתה חייב SKILLS
אתה מוכרך לדעת איך בדיוק להשתמש בידע שלך, באיזה אופן ולאיזו מטרה בדיוק.
כדי להצליח בחיים אתה חייב להיות בעל כישורים סוציאליים, להיות כאריזמטי, בעל כושר מנהיגות, ואת זה אי אפשר ללמוד מספר.
כיום לרוב בעלי עסק או חברה מוצלחת אין אפילו תעודת בגרות(או משהו דומא שקיים בארצות אחרות),שלא נדבר על תואר, אבל יש להם ידע מהחיים והם יודעים איך לנהל אותם.
אז דע לך שהידע האמיתי הוא לא מספר או מפרופסור, אלא מהחברה שסובבת אותך.
קבל משפט לחיים:
בגרויות אפשר להשלים- נעורים לא =]
ואם זה חשוב לך, וכנראה שזה באמת חשוב לך אם אתה בכיתה הזאת ומשקיע 80% מהזמן שלך בלימודים, תבקש מההורים עזרה. צעקה אחת על המורה והממוצע שלך קופץ ב10 נקודות (: