ועל זה נאמר המשפט
יש נדפק
ויש Need Fuck..
טעית...ואכלת אותה...מצטער אחי.
ועל זה נאמר המשפט
יש נדפק
ויש Need Fuck..
טעית...ואכלת אותה...מצטער אחי.
|
|
חח המצאת את זה 100%!!
נכון לזין יש חיים משלו, במקרה שלך עשיתה פה טלנובלה
ההיא תכננה, הלכה סיפרה, לא מתחשק לה
למה לבלבל ת'שכל? XD
בינינו עשית ביד רק מהסיפור הזה..
(אל תעלב, אבל ככה זה נשמע כאמת בלבד)
אחי רשמת כזה דבר:
"יום למחרת נזכרתי.. ואמרתי לה שזאת הייתה טעות.. ואני אוהב את חברה שלי..
היא אומרת .. מאוחר מדיי"
הן פשוט רצו לבדוק אותך ואתה נפלת בגדול פה. איך נראה לך שחברה שלך ידעה ששכבת עם הידידיה?
מה לעשות, אתם כבר לא תחזרו אחריי זה. בגדת בה.
מזה התגובות האלה של כל האנשים האלה...
אחי, אתה בן 17, לא באמת "אהבת" אותה כי זה הכל סתם חארטות, לא רצית להתחתן איתה או משהו נכון? אז יופי, גמרת את זה מהר יותר ממה שציפית... כל מה שגבר רוצה זה לזיין, זה מה שנועדנו לעשות וזה מה שנעשה, "אהבת" את חברה שלך כי היה יכול לצאת לך סקס מזה, או שהיא עשתה טוב לחבר הקטן שלך שם למטה.
אז במקום לזיין את חברה שלך זיינת את חברה של חברה שלך, ביג דיל.
מזל טוב אחי!!
ואל כולם תצטטו ותגידו "מה, אין לך רגשות? היא חברה שלו, הוא אהב אותה". אני בן זונה מוצץ מניאק אם תיהיה לכם חברה שנה שלמה ובר רפאלי או ג'סיקה אלבה תבוא אליכם ותגיד "אני רוצה שתפתח אותי פה ועכשיו" אם אתם לא שולחים לחברה שלכם SMS שזה נגמר והולכים כמו ילדים גדולים ומזיינים...
** נפרדתי מחברה שלי אתמול אז אני דיי אנטי-חברה עכשיו כי מתחיל להישבר מכל החברות המפגרות האלה
עשו לך מבחן אח שלו...
או שידידה רוצה להרוס תקשר שלך ואם חברה שלך
נערך לאחרונה על ידי FuckTheSystem; 23-06-2008 בשעה 16:23.
חברה שלך ביקשה ממנהל נסות אותך אחי
מה חחח מה הולך פה ?
לך לילדה ההיא שהיא תישב עם כולם כזה תגיד לה ואי איך נהנתי שבוע שעבר (או מתי שזה היה)
אנחנו צריכים לעשות את זה לעיתים קרובות יותר![]()
עם חיוך כזה..זהו הרגת אותה ...שתזדיין מלשינה זבל
זה המשפט שדפק אותך והוציא אותך קרח משני הכיוונים .רוצה להמשיך את מה שקרה בינינו ?
העצה היחידה זה "רחוק" לחברה שלך , לא להתקשר , לא לנסות לדבר , לא כלום במשך שבוע ואז לקבוע פגישה איתה לומר לה שאתה מצטער ולנסות לנשק אותה (היא תזרום 99%) , תעשה את זה ברגע (לא את הנשיקה יא הומו את השיחה) והכל יהיה בסדר ...
במקרה של ציון זה היה "את תמיד כזו קפדנית?" או משהו בסיגנון , אבל עזוב זה לא בשבלך![]()