קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איך לדעתכם תגיב החבורה שאיציק חי ??
    על ידי DonTouch בפורום עספור
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2011, 14:01
  2. [דיון] איך לדעתכם אורנה תגיב ?...
    על ידי שועל סגול בפורום הבורר
    הודעה אחרונה: 27-01-2010, 21:09
  3. [שאלה] איך המפרט לדעתכם
    על ידי levyvista בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-11-2008, 18:19
  4. [שאלה] איך הלוח אם הזה לדעתכם ?
    על ידי The Rap Man בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 23:06
  5. [שאלה] איך נכנסים לטורנט ישראל
    על ידי ~HaGaY~ בפורום שיתוף קבצים
    הודעה אחרונה: 08-09-2007, 18:18
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 42 מתוך 42

[שאלה]איך לדעתכם ישראל תגיב אם איראן תירה טילים כימים עלינו? - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

היריחו 3 והירחו 2 יכולים להגיע לאיראן, שיאב 2 ושיאב 3 מגיעים לישראל.
    מבחינת טילים שתי המדינות יכולות להפגיז אחת תשנייה, חיל האוויר האיראני זה לא חיל אוויר אופייני כמו של הסורים והירדנים החיל עצמו די חדש אבל מבחינת איכות הוא לא משתווה לחיל האוויר הישראלי.
    אין לישראל יכולת לשלוח מטוסים בלי תדלוק בשביל להפציץ (כאשר יש עליהם חימוש מלא או מינמלי בשבילי לעשות נזק נורמלי לכור). אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה יכול להיות שבטיל הראשון שיפול פה אולמרט כל כך יפחד והוא ימחק את טהרן מעל פני האדמה. ראשי הקרב הגרעניים של ישראל לא נמצאים מן הסתם בדימונה רק הפצצות מיוצרות שם. הם מולבשים על טילים ככל הנראה שמוכנים לשיגור לפי פרסומים זרים הצוללות הישראליות נושאות נשק גרעיני ויש להם טילים שמסוגלים לשאת את ראשי הנפץ האלה.
    אי אפשר לדעת מה יהיה או לא יהיה אף אחד מאיתנו לא יודע כמה פצצות גרעין ישראל מחזיקה מה המדיניות לגבי זריקה של אחת מהן לא יודעים אם ישראל בכלל תפציץ את איראן ומי ידוע אולי עכשיו יושבים על זה הדיון הזה לא יוביל שלום מקום היו כבר עשרות דיונים פה כאלה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של MuLtI-FoCaL
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    1
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    Can't we all get along?

במידה ואיראן תישלח פצצה כימית לישראל.
    אין אירן אני מאמין שישראל וארה"ב תשמידו אותה!

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    football98, איך הגעת למסקנה שיש לישראל צוללות גרעיניות?
    לישראל יש צוללות שמונעות על ידי דיזל ויכולות לשאת טילי שיוט גרעינים והצוללות האלה נקראות דולפין
    נערך לאחרונה על ידי football98; 07-07-2008 בשעה 21:01.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    היריחו 3 והירחו 2 יכולים להגיע לאיראן, שיאב 2 ושיאב 3 מגיעים לישראל.
    מבחינת טילים שתי המדינות יכולות להפגיז אחת תשנייה, חיל האוויר האיראני זה לא חיל אוויר אופייני כמו של הסורים והירדנים החיל עצמו די חדש אבל מבחינת איכות הוא לא משתווה לחיל האוויר הישראלי.
    אין לישראל יכולת לשלוח מטוסים בלי תדלוק בשביל להפציץ (כאשר יש עליהם חימוש מלא או מינמלי בשבילי לעשות נזק נורמלי לכור). אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה יכול להיות שבטיל הראשון שיפול פה אולמרט כל כך יפחד והוא ימחק את טהרן מעל פני האדמה. ראשי הקרב הגרעניים של ישראל לא נמצאים מן הסתם בדימונה רק הפצצות מיוצרות שם. הם מולבשים על טילים ככל הנראה שמוכנים לשיגור לפי פרסומים זרים הצוללות הישראליות נושאות נשק גרעיני ויש להם טילים שמסוגלים לשאת את ראשי הנפץ האלה.
    אי אפשר לדעת מה יהיה או לא יהיה אף אחד מאיתנו לא יודע כמה פצצות גרעין ישראל מחזיקה מה המדיניות לגבי זריקה של אחת מהן לא יודעים אם ישראל בכלל תפציץ את איראן ומי ידוע אולי עכשיו יושבים על זה הדיון הזה לא יוביל שלום מקום היו כבר עשרות דיונים פה כאלה.
    החיל אוויר שלהם מתקופת השאה יש להם מקסימום 200 מטוסים שרובם הם F14 F5 ומטוסים כאלה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

ציטוט נכתב במקור על ידי Marco צפיה בהודעה
    נשמה שלי, איראן היום היא לא כמו עיראק בשנות ה-80.
    מה אתה טמבל? נראה לך שאחרי 20 שנה הם לא השתכללו ועוד אחרי שרוב התקציב שלהם הולך לביטחון ותחום הצבא?!
    אתה חיי בסרט. אני לא מזלזל בטייסים אבל אני גם לא מזלזל באיראן..
    אתה קראת את מה שכתבתי עד הסוף? נראה לי שלא
    תבין, לסוריה בספטמבר השנה יש את אותן מערכות נ"מ שיש היום לאיראן
    ואני מדגיש המטוסים חזרו שלמים .

ציטוט נכתב במקור על ידי אור. צפיה בהודעה
    בבקשה שמישהו ינעל את האשכול המטומטם הזה כברררררררררררררררררררר
    מי בכלל אמר שיש לאיראן כור גרעיני והם ממש קרובים לפיצוח הקוד לפצצת אטום? אוליי הם ממש רחוקים..
    ואוליי הם עובדים על השניה כבר...
    דיי כבר..אתם מדברים שטויות כי תאמינו לי שאת כל מה שאתם אומרים..אמרו הרבה לפניכם..אנשים שיודעים הרבה יותר מאיתנו..ACK...זה הזמן לנעול

מה הקטע לנעול את האשכול הזה ולשחק אותה כאילוט אף אחד לא יודע כלום!
    לצערי אנחנו יודעים המון תפסיקו להאמין שכל הדברים הם מתחת לפני השטח ושיש כאלה במדינה שלנו שפועלים מאחורי המסךף וברגע הנכון תגלו אותם זה בולשיט לחכות ולראות זה פשוט עצימת עיניים כל הדיון הזה נועד להעלות השערות וחלקן פה מאוד נכנות אז תפסיקו להתיימר להיות בוגרים שמבינים שאף אחד לא מבין כלום כי זה ממש לא המצב.

ציטוט נכתב במקור על ידי football98 צפיה בהודעה
    לישראל יש צוללות שמונעות על ידי דיזל ויכולות לשאת טילי שיוט גרעינים והצוללות האלה נקראות דולפין
    מאיפה לעזאזלללל אתה יודע?!

קצת על עניין הגרעין:
    מבחינת ידע, לא בעיה ליצור כור גרעיני, אפילו אתם באינטרנט יכולים ללמוד על זה.
    הבעיה היא בהעשרת האורניום ושוב, הבעיה היא לא בעיה של ידע אלא בעיה של יכולות להעשיר אותו.
    הציעו לאיראן למכור להם אורניום מועשר אבל הם לא הסכימו כי הם רוצים את יכולת לייצר את הפצצה בעצמם וזו הסיבה שבגללה הם מתעכבים.

עכשיו בכלל שאנשים זורקים פה דברים שהם שמעו ולא בטוח נכונים אני נועל פה, נהננו מספיק.

ישי התותח

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

טוב אז ככה, אני חייב להגיב למרות שזה נעול, לפי דעתי ולפי הרגשה שלי, לאירן יש נשק בפיתוח, משהו שאף אחד לא יודע עליו, הם בזמן האחרון משתמשים ביותר מדי לוחצה פסיכולוגית, אני חושב שהם קרובים לפיתוח נשק גרעיני בצורה שאף אחד לא מצפה.

ובדבר אחד אני בטוח, לאירן אין את האומץ להתקיף אותנו, כי גם במצב של השמדה כוללת של ארץ ישראל(חס וחלילה, לא שזה יקרה), כל מדינות המערב יכנסו באירן, וימחקו אותה, מצד שני, לישראל אין את האומץ לתקוף את אירן, סוריה תהווה נקודה חזקה מאוד נגדנו, וכל אירגוני הטרור ביחד יפתחו חזית נוספת נגדנו, תחשבו על מצב של כמה מדינות ערב, כולל את סוריה ולבנון, המון שהידים וארגוני טרור מאוחדים מחזית אחרת, אירן מעוד חזית, ויש לנו פה ישראל אחת מחוקה, לא משנה מי שיבוא לעזור, הסורים יחלישו אותנו, ישראל לבד לא תעמוד בחיים מול סוריה ואירן ביחד, אני יודע שלישראל יש נשק וכלים שלא הרבה יודעים עליהם, ובמידה וכן יקרה משהו, לא חייבים לשגר הכל מכאן, לא סתם יש עמדות טילים ברחבי העולם, נושאות מטוסים של ארה"ב, צוללות ולוויינים שרק מחכים לרגע לתקוף, ובואו ניהיה בטוחים בדבר אחד, לא ישראל ולא אירן אמרו את המילה האחרונה בנוגע לכוח האמיתי שלהן, זה מה שבטוח.

ואם כבר אנחנו מדברים על דברים בטוחים, זה רק המוות, בינתיים נחיה במדינה הקטנה שלנו ונחכה שלמישהו יהיה את האומץ לתקוף אותנו, לא ראיתי את סוריה מגיבה אחרי הפעולה הישראלית בעומק סוריה, ובינתיים אחמינג'ד רק מבלבל בשכל, הוא חזק פסיכולוגית, אבל כמו בפוקר, חייבים לשמור על קור רוח, גם אם יש לכם רק זוג חלש.

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

אור גם אם ישראל תושמד אלה יהיו ישראלים שישמידו את איראן
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%...9C%D7%9C%D7%AA)

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

הרבה זיוני שכל רצים פה....
    אתם תופסים יותר מדי מאיראן שהם מתים מפחד בעצמם... מישהו פה אמר 100 טילים או 50
    ינחתו בישראל, באותו רגע לא יהיה יותר איראן.. מה שעשו לנו הגרמנים לפני 60 שנה, יהיה הרבה
    יותר גרוע להם, הם יודעים שביום שהם יתקפו את ישראל, תהיה שואה לערבים.. ולכל הספקות, ברגע
    שאיראן תתקוף חיזבאללה וחמאס יצטרפו אוטומוטית, סוריה זה בעירבון מוגבל.. אבל לא משנה מי יעזור
    לאיראן, ביום שאיראן תגיב, ארה"ב, צרפת ועוד כמה מדינות אירופאיות יתערבו לטובת ישראל.
    סרקוזי הוא יהודי נראה לכם שהוא לא יגיב? מייקן או אובמה לא משנה מי זה יהיה, נראה לכם באמת שלא
    יעזור לישראל? תפסיקו לחיות באשליות, האיראנים יודעים שגם אם ימחקו חצי ממדינת ישראל, לא תהיה
    יותר איראן.. בכל מקרה, הכול השערות ושטויות שרצות לנו בראש.
    הדעה האמיתית שלי שבקרוב מאוד תהיה מלחמה השאלה היא רק מתי... ישראל לא תחכה כמו בובה ולא
    תגיב לזה שאיראן עומדת להפיק פצצת אטום, שכחו מזה.. אם זה לא יהיה אולמרט זה יהיה ביבי או כל
    רה"מ אחר בסביבה.. זה שאלה של זמן.. בכל מקרה, תפסיקו ליצור לעצמכם פחדים, אז נמות.. בסופו
    של דבר כולם מתים השאלה היא רק מתי.. יהיה בסדר חברייה :]

נו מה נעלתי לכיף?

גם אתם אומרים דברים מחוסר ידיעה אז תעשו לי טובה תחסכו מאיתנו.
    יש סיבה טובה שבגללה לא הגבתי כמו כולם פה לדיון הזה, הסיבה היא שכל מה שאני יודע נובע משמועות, הערכות והיגיון בריא, אבל שומדבר לא מבוסס על ידע מוצק.

אני מניח שאתם מכירים את הפתגם "סייג לחוכמה שתיקה" - זה בדיוק המקרה.

כשאולמרט ירשם לפורום וירצה להגיב כאן תודיעו לי, בנתיים חדל קשקשת.

ישי התותח

לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    הרבה זיוני שכל רצים פה....
    אתם תופסים יותר מדי מאיראן שהם מתים מפחד בעצמם... מישהו פה אמר 100 טילים או 50
    ינחתו בישראל, באותו רגע לא יהיה יותר איראן.. מה שעשו לנו הגרמנים לפני 60 שנה, יהיה הרבה
    יותר גרוע להם, הם יודעים שביום שהם יתקפו את ישראל, תהיה שואה לערבים.. ולכל הספקות, ברגע
    שאיראן תתקוף חיזבאללה וחמאס יצטרפו אוטומוטית, סוריה זה בעירבון מוגבל.. אבל לא משנה מי יעזור
    לאיראן, ביום שאיראן תגיב, ארה"ב, צרפת ועוד כמה מדינות אירופאיות יתערבו לטובת ישראל.
    סרקוזי הוא יהודי נראה לכם שהוא לא יגיב? מייקן או אובמה לא משנה מי זה יהיה, נראה לכם באמת שלא
    יעזור לישראל? תפסיקו לחיות באשליות, האיראנים יודעים שגם אם ימחקו חצי ממדינת ישראל, לא תהיה
    יותר איראן.. בכל מקרה, הכול השערות ושטויות שרצות לנו בראש.
    הדעה האמיתית שלי שבקרוב מאוד תהיה מלחמה השאלה היא רק מתי... ישראל לא תחכה כמו בובה ולא
    תגיב לזה שאיראן עומדת להפיק פצצת אטום, שכחו מזה.. אם זה לא יהיה אולמרט זה יהיה ביבי או כל
    רה"מ אחר בסביבה.. זה שאלה של זמן.. בכל מקרה, תפסיקו ליצור לעצמכם פחדים, אז נמות.. בסופו
    של דבר כולם מתים השאלה היא רק מתי.. יהיה בסדר חברייה :]
    איך יש למשתמט הזה גישה לפה?

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,810 | הודעות: 8,199,403 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect