|
|
מכירים את זה שאתם גרים בבניין ואתם ממהרים להגיע הבייתה ובמעלית אתם לוחץים על אותה קומה מיליון פעמים כאילו שהמעלית תעלה יותר מהר
מכירים את זה שאתם באמצע מבחן פתאום מישהו משחרר וואחד פליצה קולנית שאתם לא מאמינים?
אין זה הרס לי תמבחן
בטח כולכם מכירים את העובדים הרוסים האלה בקניון (של הנקיון)
אז....מכירים ת'קטע שאתם באים לאחד ושואלים אותו איםה המעלית והוא מוציא עלים את כל העצבים, מתחיל לקלל ברוסית ואחרי זה אומר "אני לא מודיעין"!!!!, אז אתה בתום לה שואל אותו : " אז איפה המודיעין?", והוא : !@#$@#$%!#% XD
מכירים את זה שתמיד מצדיקים ת'אחות הקטנה
למשל: היא מעצבנת אותך מטרוף בלי סוף ככה יורדת עליך ודופקת אותך ומכבה ת'מחשב בכוונה מתי שאתה באמצע משהו חשוב וכו...
אז אתה כבר לא מצליח לשלוט על עצמך ופולט איזה קללה קטנה כמו מפגרת
ואז ההורים שומעים ונדלקים....
מכירים את זה שאתם מחרבנים , הגוש חרא נופל לתוך המים ואז כל המים קופצים לכם על התחת ?
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אם כבר בענייני החרא XD
מכירים את זה שאתם מחרבנים ושומעים משהו נופל, מסתכלים והוא נעלם O: חח
מכירים את זה שאתם מרגישים שיש לכם חרא , אתם מתיישבים על האסלה באים להוציא את הגוש
אבל בסוף זה רק פלוץ ? חחחחח קרה לי פעם אחת זה היה אחד המצחיקים צחקתי לבד בשירותים כמו פסיכופט
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מכירים את הקטע הזה שהבדיחות חוזרות על עצמן ?
מכירים את הקטע הזה שיש צילצול והמורה אומרת " הצלצול הוא בשבילי ".?
לא
מכירים את זה שאתם בשירותים עושים צרכים(נו כוסעמק עושים קקי טוב?!) ואז דווקא שאתם בשיא החרבון תמיד יש דפיקה בדלת/צלצול בפעמון/צלצול באינטרקום/שולחים לכם הודעה במחשב/קוראים לכם מהחלון/מתקשרים אליכם והפלאפון-טלפון בחדר השני ואתם לא יכולים לקום ומתים לצאת ואז נזכרתם שעוד לא סיימתם ועוד יש לכם לנגב ולשטוף ידיים ואז כשאתם יוצאים אתם כמובן 100% לא מספיקים להגיע בזמן?
קרא לי עשרות פעמים בעיקר בקטע של הפלאפון....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"