אני לא מאמין :|
חן, אתה בן אדם חססרר חיים שעשית את זה, וואללה ח ס ר חיים!
צא החוצה לשחק עם חברים וכאלו...:\
|
|
שינת ניק אה D= ?!!
סבבה
=]
לחופש יש תאריך:
23.10.15
למי ירדת?
כן הא מאוד הגיוני , לעדי בדיוק "חן" נכנס למשתמש שלו , ומה שקרה בעצם שהוא רשם גם תגובה מאותו ה IP.
תבין IP לא מקבל איחוד כשבודקים אותו רק כשמגיבים מאותו ה IP , עד אז אפשר לגלוש עד 4326523532 אותם איפיים על אותו משתמש , ברגע שרשמת תגובה והייתה במשתמש אחר , המערכת מזהה כפל הודעות באותו הIP.
מבדיקה קטנה שעשיתי , הוא נמצא בהתחברות עם חייגן = IP מתחלף.
בקיצור זה אותו בן אדם , לא שאכפת לי פשוט שיגיד את זה כבר ויפסיק לשחק חתול ועכבר כולם יודעים את זה , אז סבבה פתחת משתמש חדש כדי לפתוח דף לבן וחלק זה מקובל אני עשיתי את זה בעבר המון פעמים במיוחד במקומות בחו"ל שהיו לי המון שגיאות כתיב פעם באנגלית וכולם צחקו עלי ופתחתי פשוט משתמשים כל שני וחמישי כי לא רצו לעזור לי בנושא כזה או אחר או שלא הבנתי בנושא כזה או אחר אז פתחתי שוב משתמש.
אבל אני תמיד באתי ואמרתי ואללה אני הייתי פעם X Y Z.
בקיצור שיהיה בצלחה.
עדי??? O:
עדי עדי עדי של פעם?
עדידה?
או שלא.. ):
זוכר אותי?
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
איזה פתיחות נהיה פה מרגש
אגב אני אסביר אותך(למה יש לך מבטא כבד)
אוקיי האייפי של משתמש נכנס ללוגים שהוא מבצע פעולות בחשבון מסויים, זאת אומרת שאם היה לי אייפי X, התחברתי לך לחשבון והסתכלתי על הפורום זה לא יירשם בלוגים, בשביל שזה ירשם הוא צריך לשלוח הודעה, הרי לפורום לא מעניין תביצה מי התחבר למי אלא ההשוואה של אותם נתונים, בקיצור בשביל להגיע ללוגים הוא היה צריך להתחבר ולשלוח הודעות, לפי מה שאני ראיתי בלוג הוא שלח 20 ומשו הודעות רק בIP הזה דרכו מה שאומר שלא רק שהוא שלח דרך משתמש אחר הודעות אלא היה דיי פעיל בו...
אני גם לא יכול להכנס למפקחים אבל בכל זאת יש לי הכל משם
הדלפות הדלפות
ראית איזה צוות ?
תצריך לחנך אותם קצת
מעניין לי את השערה האמצעית בזווית 40 מעלות באשך הימני
למי אכפת השערה הביצית העיקר שתחנך אותם כי מאז שעדי ירד נהיה משעמם תחת ומפקחים התחילו להתחנף לראשיים במקום לקלל אותם :|