בכיתה א' אני וחבר שלי לקחנו ילד אחר מהכיתה בהפסקה והורדנו לו תמכנסיים בכוח חחחח אחת השטויות
בכיתה א' אני וחבר שלי לקחנו ילד אחר מהכיתה בהפסקה והורדנו לו תמכנסיים בכוח חחחח אחת השטויות
קראו את חוקי החתימות.
|
|
חחח כיתה ז'.. איזה אחד עיצבן אותי.. הוא הלך לשתות באמצא שיעור שפכתי לו טיפקס על כל הכיסא הוא ישב והוא לא שם לב כשהוא קם כל הג'ינס שלו היה מלא טיפקס חח.. והיה בלאגן רבתי איתו מכות וזה אבא שלו בא לבצפר קיללתי את אבא שלו יבן זונה וזה חח ..אבל זה בעבר כשהייתי מושפע :\
נערך לאחרונה על ידי LedZeppelin.; 14-07-2008 בשעה 19:44.
עשיתי מלא דברים מגעילים,אבל קטנים כאלה
למשל גנבתי לחברים שלי את ארוחת 10 כי הייתי רעב
או שגנבתי צעצועים לילדים כשהייתי קטן
או שדיברתי על אנשים מאחורי הגב
עכשיו כשאני מסתכל על זה אני אומר לעצמי "פאק מה הייתי צריך את הצעצועים שלהם "
חחחח ישלי הרבה טובים..
חחח אני מספר לכם פה זה הולך לציטוטים פה..
Keep the blue side up.i
חח הכי מצחיק היה בכיתה ה
היה איזה ילד מעפן כזה חננה רצח אז הורדנו לו תמכנסיים ובמקרה גם תתחתונים וראו לו הכל והוא התחיל לרוץ ערום בבצפר ולבכות
באתי למישהו מאחורה הורדתי ת'מכנסיים
מילה שאחד המצחיקים, ועוד יותר מצחיק זה באמצע משחק כדורגל.
עוד יותר מצחיק? שזה קורה כל כמה דקות חחחחחחחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לפני שנתיים איזה ילד עיצבן אותו אז זרקתי עליו כדורסל לעין איזה חודש הוא הסתובב אם פנס...
זה לא משו רציני, אבל לא עולה לי כרגע כלום..
שנה שעברה בכיתה ז' אני ועוד איזה 3 חברים התחלנו דאבלס [קדאווא ולמי שעדיין לא הבין המשחק שרצים על רגל אחת. לעוד פרטים תשאלו אותי חח] קיצר זה התפשט מהר והופ חצי שכבה נכנס לשחק.
ככה היינו משחקים איזה 80 ילדים כמה שזה נשמע הזוי חח..
אז יום שידעתי שיקרה משו לא נכנסתי ובדיוק באה הרכזת ותפסה את כולם..
חח רק אני ועוד כמה יצאנו בלי כלום.
אה ונזכרתי בעוד משו.
כיתה ג' בערך באתי לאיזה ילד ועשיתי לו תקול הזה מפה שצריך לתת 3 כאפות אם מתקפלים..
קיצר הבאתי לו תכאפות רדף אחרי והלשין למורה חחח בסוף קיבלתי מכתב..
יום אחדד המורה דיברה איתי והיה לה ריח מסריח מהפה טילים , קיצר היא כזה מנסה להסביר לי מטמתיקה ואני סותם תאף בגלל הריח, או שיום אחד יצאנו כזה לטיול בחולון באיזה פארק והיה שם ממטרות קיצר התחלתי לסובב את הממטרות ולהצפריץ על כל החברים שלי ובדיוק המנהלת עברה במעבר וכולה הייתה רטובה, חח איזה פאדיחה אכלתי ..
אני שהייתי קטן הייתי ילד טמבל...אני זוכר אני וחבר שלי היינו תמיד גונבים איזה משו מהכל בו...שוקולד נגיד....או שהייתה מכונה כזאת שאם מכניסים איפהשהו את היד היינו מוציאים משם כסף...ככה כל יום...עכשיו אני יותר ילד טוב...
ילדים קטנים לא יודעים מה יכול לקרות...
עשיתי עוד מלא דברים רעים הייתי מזה מופרע...עברתי דירה ואני לא גר ליד חברים שלי אז אנלא עושה ממש הרבה בלאגן...
איתן הרגת אותי...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אמממ שניהם קרו ביסודי...
פעם דקרתי מישהו עם ענף בעין (בטעות חחחחח אבל עדיין הגיע לו)
ואמממ הפצתי שמועה על מישהי שהיא לסבית O:
Bring the Violence-