עזוב אחי עושים עליך שוק מנוע 15 שקל לשעה זה צחוק רסמי אבל דבר ראשון בן כמה אתה ודבר שני אתה פראייר
עזוב אחי עושים עליך שוק מנוע 15 שקל לשעה זה צחוק רסמי אבל דבר ראשון בן כמה אתה ודבר שני אתה פראייר
|
|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
על הפנים אחי חחח
מצטער לבעס..אבל על הפנים חחח
לך תיהיה שותף כלים במסעדה..תקבל איזה 19 לשעה...
וגם יהיה לך אוכל..ככה אני עשיתי בגיל 15-16...
שמע אחי
אל תשמע לכל מה שאמרו לך
אם אתה בן 15 ומטה אני מאמין שאתה חוסך כסף
קודם תמצא לך עבודה ואז תעזוב
אבל אם לא מצאת לך עבודה 15 שקל זה גם בסדר
העיקר שתעבוד ותחסוך קצת
קודם כל סליחה לכולם על האיחור..
חבר שלי פתח את האשכול אבל אני עובד ביחד איתו אז אני יגיד לכם.
קודם כל אין לו עוד 14 זאת אומרת שע"פ החוק אסור להעסיק אותו.
דבר שני הוא אמר לנו שהוא משלם שכר מינימום, הוא לא אמר לנו 15 ש"ח בדיוק, אמר שכר מינימום.
דבר שלישי בגיל הזה לא כל כך קל למצוא עבודה, כל הילדים בראשון מחפשים עבודה, אז אני חושב שאני אשאר כי אין לי ברירה (חייב לעשות מנוי השנה להפועל תל אביב).
דבר שלישי שאלתי אותו אני (בן 15, לא פותח האשכול חבר שלי) אם הוא רוצה את הכרטיס עובד שהוצאתי ליולי אוגוסט (כרטיס עובד שמאפשרים לילדים בגילנו) והוא אמר לי שהוא לא צריך, שאני רק יביא לו מס' תעודת זהות, שם מלא ולומר לו אם אני במכבי או איפה אני נמצא.. וזה הכל.
נראה לי הגיוני שאני אקבל תשלום על נסיעות כיוון שתחשבו שבוע שלם שאני עובד כפול 10 ש"ח הלוך חזור אוטובוס עולה 60 שקל שזה כמעט יום עבודה שלם.
אני אדרוש את זה ממנו.
כמה שהחיים יפים כשאתה בן שמונה-ומאוהב (:_איש אחד בא למוכר ואומר לו:"אפשר חרבשולמע עם שוקולד?"המוכר עונה:"אפשר פיתה עם מה?!"=D
חרא עבודה אחי..
לא משלמים לך מספיק,
וגם לא משלמים לך על ההסעות ><
א. ע"פ חוק כל עובד מתחת ל-8 שעות ביום לא זכאי לארוחה בעבודה.
ב. אם הוא מביא לך אוכל זה כנראה ע"ח הנסיעות מתקזז , שבכל מקרה המעסיק לא חייב לשלם לך נסיעות אלא אם כן זה בחוזה העסקה שלך בלבד.
ג. מתחת למינימום זאת עילה לתביעה , במקרה שלך דבר ללמפות כי זה שחור?
ד. ובשביל מנוי לה*ועל לא הייתי עובד אפילו בשירותים.
נערך לאחרונה על ידי shl1; 16-07-2008 בשעה 23:02.
שואה להבועל!
גם אני שונא את הבועל גרמניה ת"א....
זה לא קשור למינימום אתה אמור לבקש ממנו יותר בגלל שאתה סוחב
ילד בן 14 מקבל ככה