נכתב במקור על ידי cyber1 חחחחחח אני יבוא לצחוק עליך שם!!! סתם אחי!! איפה אתה רוצה לשרת? אין לי שמץץ האמת... נראה מה יתנו לי בבקום...
נכתב במקור על ידי - xXx - אין לי שמץץ האמת... נראה מה יתנו לי בבקום... ניראלי שאתה נמצא בגיוס קרבי אם זה אוגוסט!
נכתב במקור על ידי cyber1 ניראלי שאתה נמצא בגיוס קרבי אם זה אוגוסט! חחחחחחח אבל אני לא קרבי.. יש לי פרופיל 82 אבל תת סעיף של פלטפוס שרושם אני לא קרבי
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחחחחח אבל אני לא קרבי.. יש לי פרופיל 82 אבל תת סעיף של פלטפוס שרושם אני לא קרבי ג'ובניק מסריח!!! מצטער אחי!!! הייתי חייב! (:
נכתב במקור על ידי cyber1 ג'ובניק מסריח!!! מצטער אחי!!! הייתי חייב! (: חחחח מניאק ואם אני אהיה תומך לחימה?
נכתב במקור על ידי - xXx - חחחח מניאק ואם אני אהיה תומך לחימה? עדיין ג'ובניק!!! חחחח סתם אחי...אם יש לך בעיות אז אין מה לעשות... אז אתה תהיה ג'ובניק! (:
איזה נשק פשששש
לא דפקת איזה ערבי בדרך ?
נכתב במקור על ידי Yonaman לא דפקת איזה ערבי בדרך ? לא אחי לא יצא לי... אבל גם אם כן לא הייתי אומר לך!!! גם אני מפרסם את הפנים שלי וגם אני יגיד לך אם הורדתי.... חחחחח מצטער אחי!
אחלה של תמונות ואחלה של נשק.
נכתב במקור על ידי cyber1 עדיין ג'ובניק!!! חחחח סתם אחי...אם יש לך בעיות אז אין מה לעשות... אז אתה תהיה ג'ובניק! (: חחח מניאקקקק שמע גם לתומך לחימה יש דברים טובים... קיצר המפקד קורא לך לך תצדיע
נכתב במקור על ידי - xXx - חחח מניאקקקק שמע גם לתומך לחימה יש דברים טובים... קיצר המפקד קורא לך לך תצדיע איזה פעור!
נכתב במקור על ידי cyber1 איזה פעור! חחח אני פעור אבל אתה מוצץ למפקד כבר שנתיים
נכתב במקור על ידי - xXx - חחח אני פעור אבל אתה מוצץ למפקד כבר שנתיים חחחחח עלק מוצץ!!! חחחח הייתי כבר בכלא ותאמין לי אני לא שם זין על מה שאומרים לי! כלא 6 כבוד!
נכתב במקור על ידי cyber1 חחחחח עלק מוצץ!!! חחחח הייתי כבר בכלא ותאמין לי אני לא שם זין על מה שאומרים לי! כלא 6 כבוד! חחח יסרבן פקודות
חוקי הפורום