רוק ומטאל
רוק ומטאל
מזרחית ודיכאון
רוק ומטאל
|
|
מה קשור פריקים יא אומלל??!
מזרחית ודיכאון זה מגעיל רוק ומטאל זו מוזיקה אמיתית!ומי אמר שכל ממי ששומע רוק ומטאל הוא פרקי?אין לך מושג מהחיים שלך...
ולאביב הכוונה היא שלא השירים אותו דבר במזרחית ודיכאון אלא שנגיד בדכאון זה תמיד התבכיינות בדוגמא של אני מסכן אני עצוב את יפה אני אומלל ואת יפה זה תמיד אותו דבר כמה אפשר להתבכיין על החיים שלך?!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איך אי אפשר לאהוב רוק ומטאל?? זה הרבה יותר טוב!!!
אפילו שיש דיכאון טוב...
אתה שומע מזרחית ואומר שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו? במילה אחת, עלוב.
אם כבר החלטתם להכליל, עדיף להיות פריק מאשר ערס פאג.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
רוק (בלי מטאל) מזרחית (בלי דיכאון) אוהב את שניהם.
אבל הרבה יותר רוק!!
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לא זה ולא זה
אני יותר בכיוון של היפ הופ ופופ![]()
מזרחית ודיכאון
לכל הערסים המטומטמים שאומרים שרוק/מטאל זה רועש וצרחות וכו':
זה מגוון, יש תת ז'אנרים, לדוגמא: מי שרוצה לשמוע צרחות אפלות ישמע דת' מטאל, מי מעדיף גיטרות ישמע פאוור מטאל (ואלה רק שניים מתוך עשרות).
מזרחית ודכאון - יש מזרית ויש דכאון, יש את אלה שמבסוטים כי הם לא חייבים להשקיע במילים
ויש את אלה שבוכים על החיים במקום להתמודד איתם/ להתאבד ולגמור עם הסבל שלהם (ושלנו).
וזה לא רק הקול והליריקה (הלא מושקעת בשיט) שמגעילים אותי, הכי מזעזע זה מה ששומעים ברקע (שימו לב שאני לא קורא לזה מוזיקה).
מי שבא לקרוא לי "פריק" - אם זה אומר שאני שומע רוק ומטאל ועושה עוד כמה דברים בסגנון אז אני גאה בזה, זה לא רע להיות פריק זה פשוט סטיגמה.
!!!
ואביב אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל אני מבין במוזיקה ואני גם מבין שמוזיקה ומזרחית ודיכאון לא הולכים ביחד :]
ומישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל יצרו את המוזיקה דיכאון?מילא מזרחית זו מוזיקה לחפלות,ניחא.
אבל דיכאון?כאילו זה הולך ככה:וואו אני ממש מאושר ושמח שאני עומד להתעלף מאושר אני חייב להירגע אז בוא נשים דיכאון,נבכה ביחד עם ה"זמר" שרק בוכה על חברה שלו היפה שעזבה אותו ואז נכנס לדיכאון עמוק ונקרא לדבר הזה "מוזיקה".
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 25-07-2008 בשעה 02:46.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בטח מזרחית ,
רוק ומטאל זה אחד הדברים המגעילים.