6.5
שייגעצ-חייל של מאה שערים
6.5
שייגעצ-חייל של מאה שערים
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
לא מכיר
Evenescence - Bring Me Back To Life
8
Soundgarden - Black Hole Sun
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
9
שלמה ארצי-חום יולי אוגוסט
בחורה זה כמו אי-מיול לאט לאט אבל בסוף יורדתכרדיט לגולש שקר כלשהוא.
אני חושב שאני מכיר..
אם כן - 8
David Banne feat. ............. - 9mm
זה כאילו שיר שהוא עושה ביחד עם הרבה אומנים לא זוכר את כולם..
10!
Nirvana - Lithium
חחחחחחח למדת..
9
3DoorsDown - Here Without you
7
אייל גולן - חולה על כדורגל בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעע
אני נותן לזה -10![]()
10
XD וכן אסף עוזר P:
אבל אתם(במיוחד נתנאל) לא עוזרים לאסף לנצח באתגר =[
Mountain - Mississippi Queen
9
אייל גולן -הוזה אותך מולי
9.5
חח Bar. השם המדויק הוא: Laisse Moi T'aimer
Kansas - Dust In The Wind
לא מכיר.. ^_^
Muse - Knights Of Cydonia