להקת אימו מעפנה או מה שהם
כן
לא
|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פאנק אימו SAME SHIT
סתם בלי שום קשר לא אוהב אותם
מה קרה יש לכם בעיות עם אימו?
חוץ מזה אני אוהב רק שיר אחד שלהם
Central Disposal
סתום כבר תפה!!!
sum41 זה פאנק.
זה שאתה לא אוהב אותם זה לא מעניין אף אחד.
בואנ'ה יא חתיכת נדחף מזדיין מישהו דיבר איתך?!
זה שאתה אוהב אותם זה לא מעניין אף אחד
סאם41 זה פאנק רוק, פופ-פאנק, יעני פאנק זבל לילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם וחושבים שלהקות כמו סימפל פלאן המציאו את הפאנק, שפאנק מדבר על ללכת עם החברה שלך לקניון, לדבר על זה שחברה שלך זרקה אותך, ואז לדבר על זה שמצאת את "האחת והיחידה", ואז להוציא עוד אלבום שמדבר על אותם נושאים בדיוק.
עכשיו שב בצד כמו ילד כאפות טוב![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ילד כאפות אמיתי?
רוצה לראות איך הילד כאפות הזה מחסל אותך?
אתה לא יודע עם מי אתה מתעסק אז מספיק להיות עבריין מקלדת.
סך הכל בן 15 וכבר עושה פוזות על אנשים?
דבר שני אתה אוהב את בלינק, הם עושים את אותו הדבר .
ככה שאתה סתם טמבל בנוסף להכל.
פותח האשכול דיבר על סאמ41, אתה לא אוהב אותם תפתח אשכול שקוראים לו "אני הומו ואני שונא את סאמ41 כי אני קשוח ומגניב"
ואם תדבר יותר מידי תחטוף מכות
אני לא מאיים חס וחלילה
אני אומר לך שתסתום תפה כי אתה מעצבן
אני נכנס לאשכול ורוצה לראות משהו שקשור לסאמ41 ופתאום אני רואה שמתחילים לקלל ולהגיד שהם גרועים!
תאמת לא אכפת לי... אבל אתה עושה את זה במשך 3 עמודים וזה מטריף תתחת!
יאללה הבנו שאתה אוהב רק קשוחים ומגניבים!