אתגר טוב נתנאל , תכניס קצת פאנק אולדסקול פרוג' ומטאל , יהיה יותר מעניין .
אתגר טוב נתנאל , תכניס קצת פאנק אולדסקול פרוג' ומטאל , יהיה יותר מעניין .
|
|
מצטער על העיכוב, אבל רק עכשיו יכולתי לעשות תמונה.. =\
אז, לתמונה:
לדעתי לא יותר מדי קשה..
בהצלחה!
MCR
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תשובה נכונה!
מילה הבאה מחר..
נתנאל עיוותת לי את השם בעמוד הראשון תסדר את זה בבקשה
בוצע :]
נערך לאחרונה על ידי Axp; 01-08-2008 בשעה 21:43.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יאללה נתנאל שים חידה , ושיהיה לעניין XD .
לא חידה תמונה ><
פורום יבש =-O
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 03-08-2008 בשעה 00:33.
זה סוג של חידה .
כי החידה היא מי נמצא בתמונה , מבין ?
מצטער על העיכוב..
לא יכולתי לעשות אתמול תמונה, אז עשיתי היום 2 P:
בהצלחה!
השני זה 50 cent ?
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
הראשון-לינקין פארק
השני-AKON
אסף צדק..
שוב.. =]
קיבלת נקודות..
אממ, תמונה הבאה מחר
וזה יהיה כבר יותר קשה
באיזה שעת אתה מפרסם היום שאני אדע כי אני כבר הרבה פחות על המחשב ממה שהייתי בתקופה שלי כאן .
תמונה הבאה:
![]()
אני מקווה שהעליתי את רמת הקושי הפעם P:
בהצלחה!