נראה לי אני הולך עכשיו לסיים אותו שוב XD
נראה לי אני הולך עכשיו לסיים אותו שוב XD
|
|
יפה כל הכבוד ב6 שעות לסיים משחק זה מהר מאוד אל תקשיב למה שאומרים לך "משחק חרא חרא יש יותר יפים"
כל אחד והטעם שלו גם אני אהבתי את המשחק אבל עוד לא סיימתי את הראשון אני לא טוב בדברים כאלה
אם זה באמת כ"כ קצר אז אפילו לא שווה להתאמץ להשיג אותו :|
האמת ששיחקתי לפני שהורדתי את קרייסיס וורהד בפאר קריי ואחרי ששיחקתי בקרייסיס 5 דקות בערך חזרתי לפאר קריי..
המשחק פשוט לא כלכך עניין אותי.
וגם נראה לי שזה יהרוס לי את החשק לשחק בפאר קריי 2 שיוצא עוד מאט.
אבל מי שאהב שיהנה.
חובש קרבי
סימתי עכשיו את קריסיס ליפני 5 דקות אין מה להגיד זה המשחק הכי טוב ששיקתי בו
רק הבעיה שהוא ממש קצר
אבל יש בו יותר אקשן ויותר כיף עכשיו אני ישחק בו על רמה יותר קשה
כדי לנצל אותו עד הסוף ולהנות יותר
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
גם אני לפני חצי שעה עברתי אותו ועכשיו אני מתחיל אותו ברמה יותר קשה היתי גם אומר שזה אחד המשחקים הכי יפים ששחקתי
(^^ אני עברתי אותי בחרישה תוך 8 שעות ^^)
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 27-09-2008 בשעה 22:01.
לא מכיר אבל תודה....
סיימתי לפני 10 דקות ולדעתי היה עדיף שהיו משאירים אותו בחברה עוד איזה חודש להאריך אותו !
ממש התבאסתי מהמשחק ציפיתי להרבה הרבה יותר ואני לא מתכוון מבחינת הגרפיקה והמשחקיות שהם פשוט מדהימים אלא מבחינת העלילה שממש לא השתנתה וממש איכזבה אותי
למי ששיחק בראשון יודע שבסוף המשחק לאחר שנשלח טיל גרעיני אל האי והצוות מסתלק מהמקום PROPHIT המפקד של הצוות מגלה סימני חיים וNOMAD יורד חזרה לאי כדי לראות מה איתו... אלא שבCRYSIS WARHEAD תגלמו דמות אחרת מהצוות הנקראת PSYCHO והמשחק מתנהל באותו זמן שהתנהל המשחק CRYSIS הראשון.. בקיצור ממש התאכזבתי כי ציפיתי שהעלילה תיהיה לחזור לאי ולהציל את PROPHIT או משהו כזה
קיצר באסה אחים שלי נקווה שיוציאו CRYSIS 3 ויעשו את העלילה שאני מייחל לה !
נערך לאחרונה על ידי ben4455; 29-09-2008 בשעה 13:58.
אכן משחק ממש מעולה,שיחקתי בו וסיימתי בפחות מ3 שעות אני חושב הכל מצוין במשחק הגרפיקה,העלילה של הפעם,הסאונד אין הכל מגיע למשחק 8 רק בגלל ואני מדגיש רק בגלל שהוא משחק ממש קצר.וזה מה שאיכזב הרבה אנשים.בכל מקרה אני מחכה ל3.