שמח שנהנת
|
|
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 26-09-2008 בשעה 16:07.
בברכה, Joni
מה כל כך מרגש בהופעה הזאת?
לא שווה 1000 ש"ח בשביל זה..
נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 26-09-2008 בשעה 13:41.
בת דודה של הלכה להופעה.. והם לא טחונים.. חלאס להגיד את זה..
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 26-09-2008 בשעה 14:24.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
1500 שקל כרטיס?????????????????
OMG!
שלם לי על הכרטיס אני לוקח את הכסף לכיס ולא בא להופעה
פאקקק איזה יקר!
אבל שמח שנהנת!
באמת זמר טוב הייתי הולך אם הייתי רוצה..
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 26-09-2008 בשעה 14:38.
מה הקשר?
למה אמרתי שכל חייו הוא רק הופיע בישראל?LOL
הוא סוף סוף הגיע לישראל ועכשיו זה סיבוב ההופעות האחרון פה(מישהו אמר פה באשכול נראה לי בדף 2) אז הוא גם הופיע בישראל בסיבוב האחרון שלו לא רק בישראל! ממתי יש סיבובי הופעות שהם רק הופעה אחת במדינה אחת?=.=
ואני חי בישראל תודה ששאלת
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
פיייייי נשמע טוב
חח מי זה???
בעע סתם שטיותת...
בתהליכי פרישה מאטרף.
גל זה סיבוב הופעות אחרון והוא מופיע בכל מקום שהוא לא הופיע בו עדיין... אם הוא היה בא עם הביטלס ב-65' אז הוא לא היה כאן אתמול...
וחוץ מזה שהוא אגדת רוק, בסיסט אדיר, כותב השירים הכי טוב שיש ומוחלף בכפיל, היה אחושרמוטה של הופעה...
מקווה שיביאו עכשיו את אריק קלפטון עם מארק קנופפלר. זו אמורה להיות הופעה מדהימה...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
הופעה של זקנים+עשירים...1200 שקל כרטיס...אםכל הכבוד לביטלס עצוב שזה מה שילד עושה בחיים אני לא אתפלא עם הילד שלך יוולד עם גיי