|
|
אחי מה שאני אומר יש להם איכות חיים אחרת כמו שאני הולך עים בגדים של ראפ והיפ הופ לא קשר לשום דבר אני לא אומר שהלבוש שלהם מכוער הם פשוט מפגרים יש להם בעיה בראש לא יודע למה אבל הם עושים דברים שאנשים אחרים לא עושים זה מה שאני אומר לא עיכפתי לי איך הם מתלבשים את האמת שהם לא מיתלבשים יפה זה נכון מה שאמרתי אבל לא רק בגלל הלבוש אני לא אוהב אותם בכללי אני לא אוהב פריקים זה מה שרציתי להגיד
חחחחחחחחחח מצחיק אתה רואים שאתה ילד קטן
טוב שמע רק ילד מפגר יגיד שאני פריק עים אני הולך עים בגדים של היפ הופ זה מוזר רק מפגר יגיד את זה שהוא לא מבין כלום מהחיים כמו שאני יראה אחד עים בגדים של כדור רגל ואני יגיד שהוא משחק הוקי נו מה אתה עושה ממני צחוק
מצחקים אתם
ואני אומר זה נכון אני לא אוהב אותם ויש עוד משהוא אני יודע הכול עליהם האקסית שלי בישראל היא היתה פריקית ואני יודע מה זה להיות עיפ פריק או פריקית למה הלכתי גם עים חברים שלה שהפפ יותר דפוקים היתי איתה חודש עזבתי אותה למה לא יכולתי עוד ליסבול איך שהיא מיתחבשת חשבתי שאני יוכל להראות לה שהיא יותר יפה עים בגדים נרמלים אבל לא הלך אז ניפרדנו מה שאני אומר זה חרא להיות עים פריק או פרקית תיראה פריק או פריקית ותתכיל לדבר איתם ואז תחזור לפה ותדבר איתי
אולי די לריב אתם באתם לעזור לו! או מה!
טוב תראה אחי בקשר אלייך אתה יכול גם לקבוע לצאת עם כמה חברה ועם כמה בנות היא בינהם(כמובן חברה שלא יקחו לך אותה)או שפשוט תציע לה לצאת לספרט בקיצור בשתי המפגשים האלה תבחר אחד ותספר לה ישירות מה אתה מרגיש כלפיה לא דרך חברות שלה ולא דרך האיסי רק ישיר
אם אתה רוצה תתפוס אותה בהספקה ותגיד לה אבל אם היא לא מכירה אותך לא בטוח שזה ילך לך
בהצלחה
לא קראתי פה את כל התגובות
אבל אם אתה אומר שהיא סוג של פריקית
אז היא ילדה סבבה כזאת ... היא אוהב לצחוק וכאלה
פשוט תעשה לה פרצופים כשאתם עוברים אחד מול השני
תוציא לה לשון
תציק לה בקטנות כזה ואז תתחברו ....
.
יום יבוא ויהיה לך סיטואציה שתיהיו היחד תתחיל לדבר איתה וככה תזרמו.
אחי תנסה לשאול איזה מוזיקה היא אוהבת
ככהתשלח לה שרים והיא לך
אתם תתחברו לאט לאט (וגם תקבל כמה שירים על הדרך)XD
אז תשאל מה האייסי שלה וכל זה
לי זה עבד
לך על זה , מה שיהיה יהיה , אני אומר תזמין אותה לגלידה או משהו , תתחילו לדבר ישירות
בהצלחה !!