לך לך לזונה
|
|
שמע אחי מה שאמרו לי שמי שהולך לזונה אף בת לא נותנת לו מה שאני יודע אני בחיים לא הלכתי למה יש לי חברה וגם מתי שלא היה לי לא חשבתי על זה בכלל חשבתי איך לימצוע חברה לא על זונה
אחי אתה בא ביחד!?!?(:!!? יאאלה יא סטלן בגיל כזה זונה?
נערך לאחרונה על ידי - Sagi -; 30-09-2008 בשעה 00:42.
אחי תזהר זונות הם מלשנינות,הם יספרו להורים שלך ואז ריתוק חחח
כל אחד פה משחק לי אותה איזה בחור ברגע האמת כולכם הולכים לזונה אחד אחד.. פחח
אני הלכתי לפני ארבעה חודשים (גיל 15), שהייתי בחו"ל. אין לי בעיה להשיג בנות או משו, פשוט הייתה לי הזדמנויות והייתי ביוון בלי ההורים, אז למה לא? מה שאני מציע זה קודם כל לחכות לגיל 15-16 (תלוי), ולקחת את זה לאט. עוד תיהיה לך הזדמנות סמוך עלי, פשוט 14 זה קצת מוקדם מידי (אתה כיתה ח' נכון?, אני הייתי כיתה י').
אגב, ביוון פחות מקפידים על כל העניין של הגיל, בישראל הרבה יותר. אם אתה נראה כמו תינוק אתה בחיים לא תצליח להשיג פה זונה "איכותית", אתה תצטרך ליסוע לת"א עם 20 קונדומים ביד, אז כמו שאמרתי תחכה עוד שנתיים לפחות.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-09-2008 בשעה 10:30.
Siete
אחי..בלבלני ביצה כולם פה..לך לזונה שמע לי...
אני ואח שלי
כשהגענו לגיל 15..(הוא בן 27 אני בן 16..)
שתינו עשינו עם זונה בפעם הראשונה ותאמין לי זה הכי טוב..חוסך לך את כל הפאדיחות של הפעם הראשונה..של החוסר ביטחון בלא לדעת ממש מה לעשות או הלגמור מהר קצת וזה..וגם..כשתיהיה לך חברה אחר כך יהיה לך קצת "ניסיון" תוכל לפנק אותה קצת
אה וזה בעילום שם למה יש לי חברה והיא לפעמים נכנסת לפה אז שלא יהיה פאדיחות חח
ואלא לא יודע מה להגיד לך... תעשה מה שאתה חושב יש יתרונות וחסרונות .. מאוד תלוי בבן אדם.
כמה שטויות יש פה XD יא סטלנים
ברור שלא אחי XD ישך זמן! המון אנשים מאבדים את הבתולים אחרי צבא
יאללה על מה אתה מדבר אתה יודע שבנות תמיד אומרת שהם יזדינו כבר אבל הכול זיוני מוח כולם לא עשו כמום בחיים שלהם אני יכול להכחיש את זה היה לי הרבה בנות פה באיטליה אפילו שאני עים חברה שלי אני אומר לך אל תילך בחיים לזונה הצעה שלי יש לי חברה ואני עדין מזין ואפילו בנות מהצד רוצות אבל אני לא בוגד בה למה זה אהבה מה שהולך בני לחברה שלי שמע עים אתה דפוק אתה הולך לזונה ומשלמם כמו מפגר ורק שתדע שיש בנות שרוצות לעשות את זה בפעם הראשונה עים החבר שלהם וככה אתה עושה בפעם הראשונה וגם היא ככה הכי כיך ככה אני עשיתי בישראל עים חברה שלי איתה עשיתי בפעם הראשונה וגם היא איתי חיכנו אחד לשני ואז היא באה עלי ואמרה לי אני רוצה לעשות את זה ואמרתי שאני מוכן אולי היה לי כמה פדיחות שאני היתי בן 15 14 ולא יזדינתי אז חברים שלי תמיד צחקו עלי אבל אחר זה עובד וגם לא יתבישתי אז תעשה מה שברא שלך אני אומר עזוב אותך אל תילך תחפש חברה שגם היא לא עשתה את זה