|
|
אה
ודרך אגב יניב שואל למה הרסת תערוץ בעברית
יזונות מה אתם יכולים להגיד על הפרסים
אוקראיניזם שליטע D:
אילן דה מאסטר
פרסים שליטע אין לי שום דבר נגד אוקריינים אני פרסי ואני גאה בזה
נערך לאחרונה על ידי DG12; 01-10-2008 בשעה 22:06.
בקיצור
אתם חבורה של ילדים קטנים לא יודעים היסטוריה
הסיפור האמיתי:
האימפריה האוקראינית תמיד היתה קיימת באופן חשאי, אף אחד לא באמת ידע שהיא קיימת ועד היום כמובן משערים את מספר האנשים שחיו בה
הנסיך הפרסי שיניב הזכיר אותו פה לפני כן, גמר את הקריירה שלו עוד הרבה לפני שהגיע לגיל 30 אפילו, אז תפסיק לתפוס ממנו הוא תפס את השרמוטה שלו והזדיין מאיראן מהר מהר
הפרסים ניסו להשתלט את האימפריה האוקראינית אבל לא הצליחו להכנס אפילו בחומות הראשונות, מתו אצלהם יותר חיילים מאשר במלחמה נגד הספרטנים
בקיצור, העיראקים הקופים ניסו להתערב לטובת חבריהם הערבים וגם קיבלו בראש ונשארו בלי מדינה ההומואים, ובגלל אותה המלחמה ערפאת היה עם שפה רועדת, הוא נכנס להלם מכל מה שראה שם
האוקראינים יצרו את משולש ברמודה כדי להרחיק משם את שאר העולם מפני שיש להם בסיס פיתוח מתקדם.
אז שלא תחשבו לא נכון, חומייני הציל את איראן! הוא שכנע את כל המפגרים שהמדינה תתנהל ע"פי הדת כדי להראות לעולם שהם דתיים והם לא עושים בעיות המכוערים האלה
כיום איראן מנסה לפתח נשק גרעיני שיקח לה בערך 1000 שנה לפתח בגלל הקמצנות והטיפשות הפתטית שלהם![]()
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
חח אריק למי יש זין לקרוא את הזיוני שכל שכתבת
לא יכולת לקצר
ישי לא ביקשתי את דעתה של האמא הפרה שלך
אל תגיב אם לא נאה לך
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
מה אתה רוצה מאמא שלי ישרלילה
אני רוצה שאמא שלך תגרום לך להפסיק להיות כזה אוטיסט מפגר
הורדות מוזיקה:
אי אפשר לתקן פגומים כמו ישי הוא מקרה אבוד.