כשזה יצא, כולנו נמות.
כשזה יצא, כולנו נמות.
|
|
חזק!
".It always seems Impossible until it's done"
מה מה זה בכלל לא יהיה זול את זה אני מבטיח לך כי אם אינטרנט שהוא 10 מגה עולה יותר מ250 שקל בחודש אני לא רוצה לדעת כמה יהיה 50 מגה
ולכל זייני השכל שאומרים שזה יהיה עוד כמה שנים טובות אל תזיינו את השכל אם אתם לא יודעים כלום זה יצא שנה הבאה כי בזק כבר עובדים על זה משנת 2006 אולי אפילו לפני ובאח הגדול מביאים פרס של אינטרנט של 50 מגה אז אם הוא לא יצא עד 2009 אז מה הם יקבלו אני חושב שבזק יודעים יותר טוב מכל שמוק פה שחושב שהוא יודע הכל
נערך לאחרונה על ידי paveltj; 03-11-2008 בשעה 22:23.
לא ניראלי שישימו באזור שלי גם אם זה היה עוד 10 שנה,
כולם מתלהבים כיאילו הם הולכים לשים את זה.
מה שטוב כשזה ייצא זה יוריד את המחירים של המהיריות הנמוכות
בואו נחשוב על זה ככה, איחסון שרת בחווה בחיבור 50 מביט פרטי עולה משהו בסביבות ה800-700 שקל, ושם כבר התשתית מוכנה והכל (אני מתכוון לשרת זול יחסית, רוב המחיר הוא על הקו), אני מאמין שזה יעלה למשתמשים ביתיים לפחות 600-700 שקל בחודש, זה יפתור המון דברים, נוכל לחבר מצלמות בעסקים ולראות הכל לייב, הקצב העלאה במהירות כזאת הוא מטורף, כל אחד יוכל לפתוח את המחשב ולשתף קבצים ויהיה בלאגן גדול ברשת, לפי דעתי זה יכנס בהדרגה מטורפת ויהיו המון אזורים שלא יוכלו להשתמש בשירות כי לא תיהיה שם תשתית בחיים.
ווואי חייתי ,
אני הולך לקנות מתי !?
זה לא יעלה מליונים כי המעבר לטכנולוגיה החדשה תוזיל בצורה רבה את עלות האחזקה של בזק על הקווים לכן המחיר הסופי ירד בסופו דבר..
באמת הגיע הזמן שבזק ישדרגו משו
איזה סוס
ענאל ראבאק איזה סוס זה יהיה
אני מת לראות על כמה זה יוריד ניראה ש על 20000 אלף קילו בייט
הדרך היחידה שבה ישראלים יפסיקו לזייף בטורנטים ^_^
נדיר!