טוב...
vodkanonstop -
רואים שהייתם במלון אנטאה עם השולחן המסכן הזה והמיטות המסריחות שהקיאו עליהן 40 פעם (כן כן גם אני אחד מהם).
בקשר לאמסטרדם ושאר הדברים, היה לי חבר שטס עם עוד חבר 1 שלו לאמסטרדם בגיל 18 הוא אמר שהיה מדהים היה ממש כיף אבל יש שם המון דברים של בני 21 ואם אתה לא מקומבן יהיה קשה להיכנס, כן גם הם דפקו תראש כל היום עם מריחואנה וכאלה (ד"א לא תראו כמעט מקומיים שמעשנים זה פשוט מדהים), המסיבות שם הוא אמר שאין דברים כאלו אבל שוב תמיד כשיוצאים מהארץ אומרים "אין דברים כאלו" [ כן גם אחד שהיה בלאס ואגס וכו' אומר את שוב , אין בארץ מה לעשות חוץ מלראות גמלים ואולי איזה פרחים אדומים בגולן] .
אז לעניינו, הייתי באיה נאפה לפני 4 חודשים בקיץ, לומר את האמת כמשהו בן 20 מאוד חששנו אני וחברים כי אמרנו שיהיו רק ילדים קטנים גילאי 17-18 ואמרנו שיכול מאוד להיות מסריח, אבל בכל זאת חיפשנו יעד אטרקטיבי שלא יצא לנו המון כסף (חברים בצבא) ובסוף מפה לשם הוחלט נאפה.
תאחלס כמה שאני אתאר את נאפה כמה שיגידו לך בן זונה של מקום עד שלא תגיע לא תדע ולא תבין, אני רק יכול לומר שכאחד שהשתגע שם ממש עם הכסף והאוכל והביזבוזים יצא לי כולל מלון והכל ממש הכל 4000 שקל ואני אומר לך מה עשיתי :
1. כל יום פאב - מסיבה (יום אחד רק שרדנו לאפטר , היינו 5 ימים סה"כ)
2. אופנוע ים , פלייפיש(מגניב ביותר ממש ממליץ), ועוד כל מיני שטויות שהיו שם במים
3. אכלנו ג'אנק בצהריים ואחרי המסיבות, בבוקר עשינו ארוחות בוקר מוזרות כאלו מה שהיה במכולת
4. נכנסו לכל הפארקים שהיו שם/אטרקציות וכו'
ועוד מלא שטויות שקנינו בדיוטי פרי מלא חרא שקנינו שם, בקיצור לא חסכתי אישית שקל ויצא ממש זול.
המטבע המקומי הוא יורו למרות שעדיין הם רושמים מחירים גם בלירה קפריסאית אבל השימוש העיקרי הוא יורו (מה שיוצא לך עכשיו בן זונה כי היורו בקנטים רצח אם זה ימשך עד הקיץ הבא שאתה רוצה לנסוע אז תרוויח בענק לפחות חיסכון של 500 שקל אני קניתי יורו ב5.30)
בכל מקרה כוסיות מטורפות , ים , ציצים , בולנידית פצצה כל שנייה, אין מילים אבל שוב עד שלא תיהיה שם לא תבין. בוא נגיד כחיסכון וכיעד אטרקטיבי בשבילכם ושלא תבזבזו מלא כסף כי אמסטרדם יצא לכם לפחות פי 1.5 מזה הייתי ממליץ על איה נאפה, אמסטרדם זה טיול של אחרי צבא כבר לא משהו של סיום בית ספר, אבל תאחלס לכל מקום שתסע אתה תהנה כי המקומות שנאמרו פה כל אחד חזק בפני עצמו וכל אחד שם נהנה.
מה שכן אם אתה נוסע לאיה נאפה לא ממליץ לך לקחת טרקטרונים או משהו בסיגנון כי :
א. זה מאוד יקר
ב. הביטוח על זה חרא והקפריסאים שונאים את הישראלים כשאתה מחזיר את האופנוע לא פעם ולא פעמיים הם מצאו כל מיני "פגמים" וחיייבו אותך לשלם , כמו כן הם נוהגים שם בצד השמאלי של הכביש כמו באנגליה ונוהגים כמו מטורפים ככה שקשה להתרגל , אישית לא היה לנו זמן לנשום אז לא לקחנו טרקטורון כי כל הזמן היינו באיזשהוא מקום, מקסימום לקחנו מונית עולה 6-8 יורו לאן שאתה רוצה ככה שאם אתה 4 אנשים זה יוצא כלום כסף..
את האלכוהול שלנו קנינו בדיוטיפרי יצא ממש זול.. , קנינו בקבוק אחד של ואן גוך (וודקה מקום 2 אחרי גריי גרוס), קנינו ייגר דבש, עוד איזה קילפטיש משהו כמו ייגר גרמני ועוד איזה משהו ברח לי שילמנו כל אחד איזה 120 שקל שזה פאקינג כלום, יומיים אחרי שטסנו היה מבצע 2 גריי גרוס ב100$ (בקבוקים של ליטר).
שמע סה"כ אמרתי שנהייה הכי גדולים שם והכל בולשיט כל האירופואים שם היו בגילאים שלנו רק הישראלים הפאדחנים הילדדוס המוגבלים היו מסתובבים שם כמו ערסים אבל השתיקו אותם מהר מאוד והם הורידו פרופיל, היו הרבה ישראלים אבל זה ממש לא הזיז כי הרוב היו סקנדיביות מטורפות ואירופאים בכלל וגם מקומיים הישראלים שם דיי מיעוט וסתם מזיינים כל היום תשכל שהם הרוב שם והם שולטים, מה שכן במלון היה ממש מצחיק איתם איך הם היו מתעללים שם בהודים אלו שמחזיקים את המלון, קיצור אחי זה חוויות אבל שוב חוויות יהיו אפילו אם תסע לאילת, מבחינת תקציבית והנאה לגיל שלך לדעתי איה נאפה יהיה האידיאל, אם אתה ממש רוצה אמסטרדם זה גם יעד נורא אקטרקיטיבי אנחנו אישית חשבנו או איה נאפה או איביזה אבל באיביזה זה גם מגיל 21 ורק 700 יורו כרטיס טיסה שזה מטורף :\
בכל מקרה אני ממליץ אם אתם לא לחוצים בזמן תזמינו בדקה ה90 ממש תארגנו מזוודה ותסתכלו מה יש, אנשים שהיו איתנו במלון את אות והדיל שאנחנו הזמנו ב1800 שקל הם הזמינו ב1000 שקל והיו באותו חדר כמו שלנו עם הכל אותו דבר אותו מטוס אותו הכל והם הזמינו בדקה ה90 , יומיים לפני הטיסה ככה שזה משתלם רצח ..
עוד מוקדם לכם בכל מקרה המתקופה באיה נאפה זה מתחיל בערך באפריל ונמשך עד אוקטובר כאשר יולי ואוגוסט זה השיא שם .. (אנחנו היינו ב10.8 והיה מפוצץ), מקווה שעזרתי