קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו היה פעם בהצדעה של צה"ל משהו כזה/כנסו..
    על ידי PerformeR בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-06-2006, 20:02
  2. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 25-05-2006, 00:32
  3. מישהו היה אתמול בת"א וראה את הזיקוקים?
    על ידי AllenIverson בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 21:09
  4. מישהו היה במסיבה במוצא?
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-05-2006, 23:10
  5. מישהו היה בחורבה אתמול? היה נחמד ...
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 15:42
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 62

אמסטרדם:] תכנון טיול, מישהו היה או תכנן? שמע מחברים? - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    אתה בן 17, באיזה גיל היית שם? לפני כמה זמן?
    קניתם את האלכוהול שם בנאפה?או בדיוטי פרי או משהו כזה? כמה עלה לכם נניח הבקבוק פינלנדיה?

ואיי אחי כמה שאלות?

עוד שבועיים 18 כן כן תודה =]!
    טוב הייתי שם לפני ככה חצי שנה בערך אם אני לא טועה!
    קנינו אלכוהול מחבר שהוא ברמן עשה לנו כל בקבוק גרגוס במקום מחיר של 350+- עשה לנו אותו 200 שקל! פילנדיה הוא עשה לנו 50 שקל
    הוא ברמן והוא מזמין בכמויות אז...

חבל שתלך לשם ותרצה לקנות למה שמה מפציצים בך כסף תקנה מפה אני יבדוק אם יש לי חבר באזור שלך שמוחר בזול אלכוהול אני יגיד לך כפרה!

עריכה:דרך אגב אם אתה רוצה לקנות בדיוטי פרי גם טוב המחירים סבירים וטובים לא שהסתכלתי אז אני לא יודע כמה בדיוק אבל חברים שלי אמרו שראו והמחירים טובים =]!
    נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 12-11-2008 בשעה 21:24.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע אחי, לפי דעתי אמסטרדם אחת הערים לצעירים אבל עדיין אתם לא הכי מקומיים וזה לא כל השנה אותו הדבר שם, אין שמה תמיד מסיבות וכל הקרחנות האלו, וצריך להכיר את המקום, אתם תוכלו לראות שם עוד הרבה יהודים, רובם משום מה באזור החלונות האדומים (משום מה..) הייתי באמסטרדם, היה חזק ביותר, המטבע שם הוא יורו (כמו ברוב אירופה), יכול להיות לכם קצת יקר אבל אתם תהנו בסה"כ, אייה נאפה זה משה יגיד לך, לפי דעתי אמסטרדם זה הרבה יותר מיוחד.

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

שטיות האלכוהל באירופה יותר זול מבארץ אז אין לך מה להגיד חבר שלך מה חבר שלך
    זה פשוט יותר זול שם בהרבה

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

גם אני וחברים שלי תכננו אמסטרדם לפני שבוע וקצת (בסוף יצא שנסענו לאנטליה בעעע) אבל מצאנו דיל של 4 לילות עם מלון וטיסה ב540 דולר באתר של 747..
    לא היינו סגורים עצמנו אז לא לקחנו אבל זה מאוד מהר נחטף.. המממ.. תאמת שבתקופה הזאת אמסטרדם די מבאסת ההפטלינג והסיסקס פלאגס סגור ככה שאין מה לעשות מחוץ לעיר שמעניין ובעיר אין יותר מידי מה לעשות במשך היום.. בעקרון בתכנון רצינו לסוע לשבוע והיה לנו טיסה די זולה ב480 דולר והוסטל זול עולה שמה 20-30 דולר ללילה אבל היו לנו בעיות תקציב (בעיקר לי בעעע).. חייבים להזמין מראש מקום בהוסטל אם אתם מתכננים לא בדיל, אחרת הכל מוזמן מראש..

אה ודרך אגב אם תרדו מאמסטרדם אל תסעו לתורכיה למה היא מתה בתקופה הזאת.. סביר להניח שגם קפריסין ככה שאירופה זה יהיה הכי כדאי לכם..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    7,288

חחחח אני הייתי ממליץ לך אמסטרדם. גם אני וחברים שלי תכננו לטוס לשם לפני הצבא. כשעשיתי טיול לאירופה, לפני 3 שנים, נסענו גם לשם ושם הכי נהנתי מכל המדינות שהיינו
    נערך לאחרונה על ידי AlexSem; 12-11-2008 בשעה 21:57.

משתמש מתקדם האוואטר של gangsta for life
    לייקים
    0
    נקודות
    63
    משפט מחץ
    Real Muthaphuckin G

אם אתם אוהבים להידלק תיסעו לאמסטרדם יש שם דברים קטלינים אם אתם סתם רוציים ים וזה סעו לנאפה

משתמש משקיע האוואטר של Ralph.L
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    51
    נקודות
    201

סעו לירוחם

ציטוט נכתב במקור על ידי -BeNeL- צפיה בהודעה
    סעו לירוחם
    נסע לאחותך, אולי יהיה לנו כיף...

ואיי אחי כמה שאלות?

עוד שבועיים 18 כן כן תודה =]!
    טוב הייתי שם לפני ככה חצי שנה בערך אם אני לא טועה!
    קנינו אלכוהול מחבר שהוא ברמן עשה לנו כל בקבוק גרגוס במקום מחיר של 350+- עשה לנו אותו 200 שקל! פילנדיה הוא עשה לנו 50 שקל
    הוא ברמן והוא מזמין בכמויות אז...

חבל שתלך לשם ותרצה לקנות למה שמה מפציצים בך כסף תקנה מפה אני יבדוק אם יש לי חבר באזור שלך שמוחר בזול אלכוהול אני יגיד לך כפרה!

עריכה:דרך אגב אם אתה רוצה לקנות בדיוטי פרי גם טוב המחירים סבירים וטובים לא שהסתכלתי אז אני לא יודע כמה בדיוק אבל חברים שלי אמרו שראו והמחירים טובים =]!
    אז בעצם קניתם בארץ את האלכוהול? הבנתי, איזה כסף משתמשים בנאפה? אמרו לי לירות סטרלינג ואמרו לי אירו, אז אין לי מושג.

שמע אחי, לפי דעתי אמסטרדם אחת הערים לצעירים אבל עדיין אתם לא הכי מקומיים וזה לא כל השנה אותו הדבר שם, אין שמה תמיד מסיבות וכל הקרחנות האלו, וצריך להכיר את המקום, אתם תוכלו לראות שם עוד הרבה יהודים, רובם משום מה באזור החלונות האדומים (משום מה..) הייתי באמסטרדם, היה חזק ביותר, המטבע שם הוא יורו (כמו ברוב אירופה), יכול להיות לכם קצת יקר אבל אתם תהנו בסה"כ, אייה נאפה זה משה יגיד לך, לפי דעתי אמסטרדם זה הרבה יותר מיוחד.
    קודם כל שמשה יגיב ואז אני יוכל לדעת, אני לא מדבר על טיול עכשיו, אנחנו מדברים על אחרי הלימודים, טיול לפני צבא.. משהו לפני יולי.. יש עוד מלא זמן אבל אנחנו סתם חושבים על רעיונות כי אנחנו רוצים לעשות את זה מטורף.
    אמסטרדם זה תכנון אדיר, אני מקווה מאוד שזה מה שיצא אבל אנחנו לא רוצים להיות נעולים על מקום מעכשיו, אז אנחנו בודקים עוד אופציות.
    באיזו עונה יש את כל המסיבות וכל זה שאתה מדבר עליהם?

גם אני וחברים שלי תכננו אמסטרדם לפני שבוע וקצת (בסוף יצא שנסענו לאנטליה בעעע) אבל מצאנו דיל של 4 לילות עם מלון וטיסה ב540 דולר באתר של 747..
    לא היינו סגורים עצמנו אז לא לקחנו אבל זה מאוד מהר נחטף.. המממ.. תאמת שבתקופה הזאת אמסטרדם די מבאסת ההפטלינג והסיסקס פלאגס סגור ככה שאין מה לעשות מחוץ לעיר שמעניין ובעיר אין יותר מידי מה לעשות במשך היום.. בעקרון בתכנון רצינו לסוע לשבוע והיה לנו טיסה די זולה ב480 דולר והוסטל זול עולה שמה 20-30 דולר ללילה אבל היו לנו בעיות תקציב (בעיקר לי בעעע).. חייבים להזמין מראש מקום בהוסטל אם אתם מתכננים לא בדיל, אחרת הכל מוזמן מראש..

אה ודרך אגב אם תרדו מאמסטרדם אל תסעו לתורכיה למה היא מתה בתקופה הזאת.. סביר להניח שגם קפריסין ככה שאירופה זה יהיה הכי כדאי לכם..
    כן, רק שאנחנו לא מתכננים לנסוע בתקופה הזאת.
    אממ תודה אני אקח לצומת ליבי את מה שכתבת.
    חחחח אני הייתי ממליץ לך אמסטרדם. גם אני וחברים שלי תכננו לטוס לשם לפני הצבא. כשעשיתי טיול לאירופה, לפני 3 שנים, נסענו גם לשם ושם הכי נהנתי מכל המדינות שהיינו
    על מה אתה ממליץ באופן ספציפי? אני צריך לדעת כי כל אחד שיגיד לי אדיר שם לא יעזור, אני יודע שאדיר שם וממש טוב והכל אבל אני צריך לדעת דברים מה עשיתם וכו'.

אם אתם אוהבים להידלק תיסעו לאמסטרדם יש שם דברים קטלינים אם אתם סתם רוציים ים וזה סעו לנאפה
    לא ידעתי שסטלה של חשיש וגראס זה דלקה =\ שמע, שתוק אחי

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

טוב...
    vodkanonstop -
    רואים שהייתם במלון אנטאה עם השולחן המסכן הזה והמיטות המסריחות שהקיאו עליהן 40 פעם (כן כן גם אני אחד מהם).
    בקשר לאמסטרדם ושאר הדברים, היה לי חבר שטס עם עוד חבר 1 שלו לאמסטרדם בגיל 18 הוא אמר שהיה מדהים היה ממש כיף אבל יש שם המון דברים של בני 21 ואם אתה לא מקומבן יהיה קשה להיכנס, כן גם הם דפקו תראש כל היום עם מריחואנה וכאלה (ד"א לא תראו כמעט מקומיים שמעשנים זה פשוט מדהים), המסיבות שם הוא אמר שאין דברים כאלו אבל שוב תמיד כשיוצאים מהארץ אומרים "אין דברים כאלו" [ כן גם אחד שהיה בלאס ואגס וכו' אומר את שוב , אין בארץ מה לעשות חוץ מלראות גמלים ואולי איזה פרחים אדומים בגולן] .
    אז לעניינו, הייתי באיה נאפה לפני 4 חודשים בקיץ, לומר את האמת כמשהו בן 20 מאוד חששנו אני וחברים כי אמרנו שיהיו רק ילדים קטנים גילאי 17-18 ואמרנו שיכול מאוד להיות מסריח, אבל בכל זאת חיפשנו יעד אטרקטיבי שלא יצא לנו המון כסף (חברים בצבא) ובסוף מפה לשם הוחלט נאפה.
    תאחלס כמה שאני אתאר את נאפה כמה שיגידו לך בן זונה של מקום עד שלא תגיע לא תדע ולא תבין, אני רק יכול לומר שכאחד שהשתגע שם ממש עם הכסף והאוכל והביזבוזים יצא לי כולל מלון והכל ממש הכל 4000 שקל ואני אומר לך מה עשיתי :
    1. כל יום פאב - מסיבה (יום אחד רק שרדנו לאפטר , היינו 5 ימים סה"כ)
    2. אופנוע ים , פלייפיש(מגניב ביותר ממש ממליץ), ועוד כל מיני שטויות שהיו שם במים
    3. אכלנו ג'אנק בצהריים ואחרי המסיבות, בבוקר עשינו ארוחות בוקר מוזרות כאלו מה שהיה במכולת
    4. נכנסו לכל הפארקים שהיו שם/אטרקציות וכו'
    ועוד מלא שטויות שקנינו בדיוטי פרי מלא חרא שקנינו שם, בקיצור לא חסכתי אישית שקל ויצא ממש זול.
    המטבע המקומי הוא יורו למרות שעדיין הם רושמים מחירים גם בלירה קפריסאית אבל השימוש העיקרי הוא יורו (מה שיוצא לך עכשיו בן זונה כי היורו בקנטים רצח אם זה ימשך עד הקיץ הבא שאתה רוצה לנסוע אז תרוויח בענק לפחות חיסכון של 500 שקל אני קניתי יורו ב5.30)

בכל מקרה כוסיות מטורפות , ים , ציצים , בולנידית פצצה כל שנייה, אין מילים אבל שוב עד שלא תיהיה שם לא תבין. בוא נגיד כחיסכון וכיעד אטרקטיבי בשבילכם ושלא תבזבזו מלא כסף כי אמסטרדם יצא לכם לפחות פי 1.5 מזה הייתי ממליץ על איה נאפה, אמסטרדם זה טיול של אחרי צבא כבר לא משהו של סיום בית ספר, אבל תאחלס לכל מקום שתסע אתה תהנה כי המקומות שנאמרו פה כל אחד חזק בפני עצמו וכל אחד שם נהנה.
    מה שכן אם אתה נוסע לאיה נאפה לא ממליץ לך לקחת טרקטרונים או משהו בסיגנון כי :
    א. זה מאוד יקר
    ב. הביטוח על זה חרא והקפריסאים שונאים את הישראלים כשאתה מחזיר את האופנוע לא פעם ולא פעמיים הם מצאו כל מיני "פגמים" וחיייבו אותך לשלם , כמו כן הם נוהגים שם בצד השמאלי של הכביש כמו באנגליה ונוהגים כמו מטורפים ככה שקשה להתרגל , אישית לא היה לנו זמן לנשום אז לא לקחנו טרקטורון כי כל הזמן היינו באיזשהוא מקום, מקסימום לקחנו מונית עולה 6-8 יורו לאן שאתה רוצה ככה שאם אתה 4 אנשים זה יוצא כלום כסף..
    את האלכוהול שלנו קנינו בדיוטיפרי יצא ממש זול.. , קנינו בקבוק אחד של ואן גוך (וודקה מקום 2 אחרי גריי גרוס), קנינו ייגר דבש, עוד איזה קילפטיש משהו כמו ייגר גרמני ועוד איזה משהו ברח לי שילמנו כל אחד איזה 120 שקל שזה פאקינג כלום, יומיים אחרי שטסנו היה מבצע 2 גריי גרוס ב100$ (בקבוקים של ליטר).
    שמע סה"כ אמרתי שנהייה הכי גדולים שם והכל בולשיט כל האירופואים שם היו בגילאים שלנו רק הישראלים הפאדחנים הילדדוס המוגבלים היו מסתובבים שם כמו ערסים אבל השתיקו אותם מהר מאוד והם הורידו פרופיל, היו הרבה ישראלים אבל זה ממש לא הזיז כי הרוב היו סקנדיביות מטורפות ואירופאים בכלל וגם מקומיים הישראלים שם דיי מיעוט וסתם מזיינים כל היום תשכל שהם הרוב שם והם שולטים, מה שכן במלון היה ממש מצחיק איתם איך הם היו מתעללים שם בהודים אלו שמחזיקים את המלון, קיצור אחי זה חוויות אבל שוב חוויות יהיו אפילו אם תסע לאילת, מבחינת תקציבית והנאה לגיל שלך לדעתי איה נאפה יהיה האידיאל, אם אתה ממש רוצה אמסטרדם זה גם יעד נורא אקטרקיטיבי אנחנו אישית חשבנו או איה נאפה או איביזה אבל באיביזה זה גם מגיל 21 ורק 700 יורו כרטיס טיסה שזה מטורף :\
    בכל מקרה אני ממליץ אם אתם לא לחוצים בזמן תזמינו בדקה ה90 ממש תארגנו מזוודה ותסתכלו מה יש, אנשים שהיו איתנו במלון את אות והדיל שאנחנו הזמנו ב1800 שקל הם הזמינו ב1000 שקל והיו באותו חדר כמו שלנו עם הכל אותו דבר אותו מטוס אותו הכל והם הזמינו בדקה ה90 , יומיים לפני הטיסה ככה שזה משתלם רצח ..
    עוד מוקדם לכם בכל מקרה המתקופה באיה נאפה זה מתחיל בערך באפריל ונמשך עד אוקטובר כאשר יולי ואוגוסט זה השיא שם .. (אנחנו היינו ב10.8 והיה מפוצץ), מקווה שעזרתי

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

שמע בנאפה הייתי לפני 3 חודשים בערך לשבוע, ואני זוכר כל שניה מהטיול.
    היה פשוט כיף בכל רגע אפשרי. הבעיה היחידה היא שזה טיול שיותר מתאים לאחרי\זמן הצבא, טווח הגילאים שם הוא 20+.
    לדעתי לך עכשיו לאמסטרדם ובזמן הצבא תתארגנו כמה אנשים על מיוחדת וסעו לנאפה, תאמין לי חוויה שלא שוכחים.

עריכה: עכשיו ראיתי שכתבו פה מגילות ולא קראתי כלום אז יש מצב שמה שכתבתי לא רלוונטי חח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אני הייתי ביולי באמסטרדם 10 ימים עם חברים לפני הגיוס לפני חודשיים ובשנה קודמת הינו בנאפה
    ואני ממליץ לך על אמסטרדם .

משתמש מתקדם האוואטר של gangsta for life
    לייקים
    0
    נקודות
    63
    משפט מחץ
    Real Muthaphuckin G

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    נסע לאחותך, אולי יהיה לנו כיף...

אז בעצם קניתם בארץ את האלכוהול? הבנתי, איזה כסף משתמשים בנאפה? אמרו לי לירות סטרלינג ואמרו לי אירו, אז אין לי מושג.

קודם כל שמשה יגיב ואז אני יוכל לדעת, אני לא מדבר על טיול עכשיו, אנחנו מדברים על אחרי הלימודים, טיול לפני צבא.. משהו לפני יולי.. יש עוד מלא זמן אבל אנחנו סתם חושבים על רעיונות כי אנחנו רוצים לעשות את זה מטורף.
    אמסטרדם זה תכנון אדיר, אני מקווה מאוד שזה מה שיצא אבל אנחנו לא רוצים להיות נעולים על מקום מעכשיו, אז אנחנו בודקים עוד אופציות.
    באיזו עונה יש את כל המסיבות וכל זה שאתה מדבר עליהם?

כן, רק שאנחנו לא מתכננים לנסוע בתקופה הזאת.
    אממ תודה אני אקח לצומת ליבי את מה שכתבת.

על מה אתה ממליץ באופן ספציפי? אני צריך לדעת כי כל אחד שיגיד לי אדיר שם לא יעזור, אני יודע שאדיר שם וממש טוב והכל אבל אני צריך לדעת דברים מה עשיתם וכו'.

לא ידעתי שסטלה של חשיש וגראס זה דלקה =\ שמע, שתוק אחי
    יפוק מה קשור חשיש וגראס אני מדבר על קרטונים יפוק יש שמה קרטונים בני זונות

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    טוב...
    vodkanonstop -
    רואים שהייתם במלון אנטאה עם השולחן המסכן הזה והמיטות המסריחות שהקיאו עליהן 40 פעם (כן כן גם אני אחד מהם).
    חדר מסריח ומי בכלל מסתכל על החדר?

רוב הזמן היינו בחוץ!ואתה לא היחיד שהקיא עליה אחד מהחברים שלנו גם הקיא שם...
    ובאמת מיטות חרא אבל זה מה יש העדפנו לקנות דברים אחרים מאשר לבזבז על זה..
    נערך לאחרונה על ידי VodkanonStop; 13-11-2008 בשעה 15:04.

ציטוט נכתב במקור על ידי gangsta for life צפיה בהודעה
    יפוק מה קשור חשיש וגראס אני מדבר על קרטונים יפוק יש שמה קרטונים בני זונות
    שמע אתה טמבל רצח, קרטונים יש גם בארץ וגם שם זה לא חוקי אז מה יצא לי מזה? ואני לא רוצה לקחת את זה אני לא מושפע כמוך בוא נגיד.

טוב...
    vodkanonstop -
    בקשר לאמסטרדם ושאר הדברים, היה לי חבר שטס עם עוד חבר 1 שלו לאמסטרדם בגיל 18 הוא אמר שהיה מדהים היה ממש כיף אבל יש שם המון דברים של בני 21 ואם אתה לא מקומבן יהיה קשה להיכנס, כן גם הם דפקו תראש כל היום עם מריחואנה וכאלה (ד"א לא תראו כמעט מקומיים שמעשנים זה פשוט מדהים), המסיבות שם הוא אמר שאין דברים כאלו אבל שוב תמיד כשיוצאים מהארץ אומרים "אין דברים כאלו" [ כן גם אחד שהיה בלאס ואגס וכו' אומר את שוב , אין בארץ מה לעשות חוץ מלראות גמלים ואולי איזה פרחים אדומים בגולן] .
    אז לעניינו, הייתי באיה נאפה לפני 4 חודשים בקיץ, לומר את האמת כמשהו בן 20 מאוד חששנו אני וחברים כי אמרנו שיהיו רק ילדים קטנים גילאי 17-18 ואמרנו שיכול מאוד להיות מסריח, אבל בכל זאת חיפשנו יעד אטרקטיבי שלא יצא לנו המון כסף (חברים בצבא) ובסוף מפה לשם הוחלט נאפה.
    תאחלס כמה שאני אתאר את נאפה כמה שיגידו לך בן זונה של מקום עד שלא תגיע לא תדע ולא תבין, אני רק יכול לומר שכאחד שהשתגע שם ממש עם הכסף והאוכל והביזבוזים יצא לי כולל מלון והכל ממש הכל 4000 שקל ואני אומר לך מה עשיתי :
    1. כל יום פאב - מסיבה (יום אחד רק שרדנו לאפטר , היינו 5 ימים סה"כ)
    2. אופנוע ים , פלייפיש(מגניב ביותר ממש ממליץ), ועוד כל מיני שטויות שהיו שם במים
    3. אכלנו ג'אנק בצהריים ואחרי המסיבות, בבוקר עשינו ארוחות בוקר מוזרות כאלו מה שהיה במכולת
    4. נכנסו לכל הפארקים שהיו שם/אטרקציות וכו'
    ועוד מלא שטויות שקנינו בדיוטי פרי מלא חרא שקנינו שם, בקיצור לא חסכתי אישית שקל ויצא ממש זול.
    המטבע המקומי הוא יורו למרות שעדיין הם רושמים מחירים גם בלירה קפריסאית אבל השימוש העיקרי הוא יורו (מה שיוצא לך עכשיו בן זונה כי היורו בקנטים רצח אם זה ימשך עד הקיץ הבא שאתה רוצה לנסוע אז תרוויח בענק לפחות חיסכון של 500 שקל אני קניתי יורו ב5.30)

בכל מקרה כוסיות מטורפות , ים , ציצים , בולנידית פצצה כל שנייה, אין מילים אבל שוב עד שלא תיהיה שם לא תבין. בוא נגיד כחיסכון וכיעד אטרקטיבי בשבילכם ושלא תבזבזו מלא כסף כי אמסטרדם יצא לכם לפחות פי 1.5 מזה הייתי ממליץ על איה נאפה, אמסטרדם זה טיול של אחרי צבא כבר לא משהו של סיום בית ספר, אבל תאחלס לכל מקום שתסע אתה תהנה כי המקומות שנאמרו פה כל אחד חזק בפני עצמו וכל אחד שם נהנה.
    מה שכן אם אתה נוסע לאיה נאפה לא ממליץ לך לקחת טרקטרונים או משהו בסיגנון כי :
    א. זה מאוד יקר
    ב. הביטוח על זה חרא והקפריסאים שונאים את הישראלים כשאתה מחזיר את האופנוע לא פעם ולא פעמיים הם מצאו כל מיני "פגמים" וחיייבו אותך לשלם , כמו כן הם נוהגים שם בצד השמאלי של הכביש כמו באנגליה ונוהגים כמו מטורפים ככה שקשה להתרגל , אישית לא היה לנו זמן לנשום אז לא לקחנו טרקטורון כי כל הזמן היינו באיזשהוא מקום, מקסימום לקחנו מונית עולה 6-8 יורו לאן שאתה רוצה ככה שאם אתה 4 אנשים זה יוצא כלום כסף..
    את האלכוהול שלנו קנינו בדיוטיפרי יצא ממש זול.. , קנינו בקבוק אחד של ואן גוך (וודקה מקום 2 אחרי גריי גרוס), קנינו ייגר דבש, עוד איזה קילפטיש משהו כמו ייגר גרמני ועוד איזה משהו ברח לי שילמנו כל אחד איזה 120 שקל שזה פאקינג כלום, יומיים אחרי שטסנו היה מבצע 2 גריי גרוס ב100$ (בקבוקים של ליטר).
    שמע סה"כ אמרתי שנהייה הכי גדולים שם והכל בולשיט כל האירופואים שם היו בגילאים שלנו רק הישראלים הפאדחנים הילדדוס המוגבלים היו מסתובבים שם כמו ערסים אבל השתיקו אותם מהר מאוד והם הורידו פרופיל, היו הרבה ישראלים אבל זה ממש לא הזיז כי הרוב היו סקנדיביות מטורפות ואירופאים בכלל וגם מקומיים הישראלים שם דיי מיעוט וסתם מזיינים כל היום תשכל שהם הרוב שם והם שולטים, מה שכן במלון היה ממש מצחיק איתם איך הם היו מתעללים שם בהודים אלו שמחזיקים את המלון, קיצור אחי זה חוויות אבל שוב חוויות יהיו אפילו אם תסע לאילת, מבחינת תקציבית והנאה לגיל שלך לדעתי איה נאפה יהיה האידיאל, אם אתה ממש רוצה אמסטרדם זה גם יעד נורא אקטרקיטיבי אנחנו אישית חשבנו או איה נאפה או איביזה אבל באיביזה זה גם מגיל 21 ורק 700 יורו כרטיס טיסה שזה מטורף :\
    בכל מקרה אני ממליץ אם אתם לא לחוצים בזמן תזמינו בדקה ה90 ממש תארגנו מזוודה ותסתכלו מה יש, אנשים שהיו איתנו במלון את אות והדיל שאנחנו הזמנו ב1800 שקל הם הזמינו ב1000 שקל והיו באותו חדר כמו שלנו עם הכל אותו דבר אותו מטוס אותו הכל והם הזמינו בדקה ה90 , יומיים לפני הטיסה ככה שזה משתלם רצח ..
    עוד מוקדם לכם בכל מקרה המתקופה באיה נאפה זה מתחיל בערך באפריל ונמשך עד אוקטובר כאשר יולי ואוגוסט זה השיא שם .. (אנחנו היינו ב10.8 והיה מפוצץ), מקווה שעזרתי
    וואו, משה תודה ענקית חח.. פשוט עשית לי את זה על נאפה...
    אלכוהול אתה אומר- דיוטי פרי, סבבה לא חשבתי אחרת...
    כמה זמן היית שם שהסתדרת עם 4 אלף? זה לא נשמע הגיוני שכל כך התפרעת ובזבזת רק 4, יש לי חברים שטסו עם 4, כל הדיל שלהם עלה 1500 והם בקושי אכלו בחוץ עלק "הבאנו קופסאות שימורים מהבית" והלך להם 4.. איך זה הגיוני?
    איך הבנות שם, זורמות? טוב איתי כל אחת זורמת..אבל בכללי כזה לראות מישהי לדבר איתה 10 דקות ולזרום איתה לחדר, יש דברים כאלו הרבה? כי אמרו לי שיש מלא שרמוטות אירופאיות מזדיינות רצח שגם לשלישיות לא יתנגדו.. אז לא איכפת לי להגשים כמה פנטזיות מיניות שם.. חחח סתם סתם
    איך הפאבים שם? לא שווה? רק מסיבות? דבר איתי על מה שיש שם...
    איפה הייתם? רק מסיבות? המסיבות שם טובות?

חח תודה רבה משה ולכל מי שעוזר

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

אני עם 4 וחצי אלף הסתדרתי מושלם שם.
    אכלנו רק בחוץ, וזה כולל השכרת טרקטורון וקטנוע לכל השבוע כולל הדיל והדיוטי פרי.
    לא בטוח שבדיוטי פרי יהיה יותר זול לקנות אלכוהול, ליד המלון שלנו היה איזה מינימרקט שמכר בו אלכוהול דיי בזול, קניתי שם ב12 יורו בקבוק ג'ין בומביי ליטר ואם היה נשאר לי כסף הייתי קונה עוד המון דברים (אבסנט 85% ב15 יורו, סוג מוכר).
    סיגריות תקנה בדיוטי פרי, למרות שבכל מקום מוכרים פאקטים.
    מועדונים-לך לקאסל (castle), למרות שהבעלים לבנוני ולפי מה שאומרים לא אוהבים שם ישראלים במועדון (זה לא נכון, לא אוהבים ישראלים בכל מקום שמה), לך ל Starsky's-שם הכי נהנו מועדון ענק, מועודן הPlay ויש עוד כמה.
    הבארים והפאבים כמו שמשה אמר (כן הפעם קראתי קצת ) באמת חוויה, אתה תגיע לאזור של כל הדברים תבין לבד איך המקום מתנהל.
    באמת כל מילה שמשה אמר נכונה, חוויה שאתה לא מתאר לעצמך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,173 | הודעות: 8,150,755 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect